-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dmarti
újonc
válasz
mokuska02 #4175 üzenetére
Szia!
Írtam e-mailt a HTC-nek, hogy tudnak-e valami okosat mondani a problémámra, de nem...
Az az érdekes, hogy tegnap egész nap jó volt, óránként csináltam teszt fotót, még ma reggel is jó volt, viszont most megint homályos a jobb oldal.
Nem érte folyadék, nem csinálok vele semmi extrát. Ugyanúgy a táskámban hordom minden nap.
Nem értem, milyen probléma lehet, ha egyik nap jó, következő nap rossz...
Ha elküldöm szervizbe és náluk pont jó lesz, visszaküldik, hogy jó... Nem megyek vele semmire.
Ráadásul imádom ezt a telefont, nem szeretném, hogy tönkre menjen.Nem tudom elképzelni, hogy szoftveres probléma lenne, akkor naponta nem változna a működés (gondolom), de fizikálisan is kizártnak tartom. Ha valami elromlott, az nem javul meg pár órára....
Annyira jó lenne, ha valaki tudna valami okosat mondani, amivel megoldható lenne.
-
kano
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Xbox Series X|S
- Arena Breakout: Infinite
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest