- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dmarti
újonc
válasz
mokuska02 #4175 üzenetére
Szia!
Írtam e-mailt a HTC-nek, hogy tudnak-e valami okosat mondani a problémámra, de nem...
Az az érdekes, hogy tegnap egész nap jó volt, óránként csináltam teszt fotót, még ma reggel is jó volt, viszont most megint homályos a jobb oldal.
Nem érte folyadék, nem csinálok vele semmi extrát. Ugyanúgy a táskámban hordom minden nap.
Nem értem, milyen probléma lehet, ha egyik nap jó, következő nap rossz...
Ha elküldöm szervizbe és náluk pont jó lesz, visszaküldik, hogy jó... Nem megyek vele semmire.
Ráadásul imádom ezt a telefont, nem szeretném, hogy tönkre menjen.Nem tudom elképzelni, hogy szoftveres probléma lenne, akkor naponta nem változna a működés (gondolom), de fizikálisan is kizártnak tartom. Ha valami elromlott, az nem javul meg pár órára....
Annyira jó lenne, ha valaki tudna valami okosat mondani, amivel megoldható lenne.
-
Dmarti
újonc
Sziasztok!
Kb. 2 hónapja vásároltam HTC U11 típusú készüléket, imádom, nagyon szép fotókat lehet vele készíteni (nekem ez volt az egyik fő szempont a vásárláskor). Illetve... csak lehetett... Pár napja a hátlapi kamerája a távoli képek esetén nem tud jobb oldalra fókuszálni, a kép fele homályos. Amikor közelre fotózom, vagy az előlapi kamerát használom, nem jelentkezik ez a probléma.
Már újraindítottam a telefont többször, sima ki- és bekapcsolás is megvolt. De a probléma fennáll.
Tapasztalt valaki hasonlót?
Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest