- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz
DigitXT #5238 üzenetére
Ezek a frissítések nem rondítanak bele, kamera javítgatás, havi biztonsági csomag, bug javítások és eléggé figyelnek a felhasználókra a fórumon. Maga a pite szerintem jól sikerült, van benne sok apróbb és nagyobb feature. De szerintem se éri majd meg felrakni, ha valaha is kiadják, szerintem a HTC megmaradt junior fejlesztői próbálják pofozgatni, kevés sikerrel.
-
CptAdamica
veterán
Ennek a frissítésnek már reszeltek, felfoghatatlan, hogy mit csinál a HTC, ideáig süllyedni... Összehasonlítás képen 1 hónapja van meg a OnePlus 7 Pro-m, már a 4. frissítést kapta, minden héten reszelnek valamit.
-
CptAdamica
veterán
Hirtelen sok lett az aprón az "új, bontatlan" készülék.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Shokkolo #5075 üzenetére
Igen, várható volt, hogy most is lesz valami kifogás, hogy miért nem jött a másodjára, vagy harmadjára megígért időpontban. Na mindegy is, az enyém elkelt, már be van csomagolva, holnap indul az új tulajához, úgyhogy búcsúzok a topiktól, azért remélem majd egyszer majdan rájön a HTC, hogy dilettáns emberek vannak a főbb döntéshozói helyeken és újra megindul felfelé.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Shokkolo #5072 üzenetére
Valaki linkelte csoportba, tesztelő azt írta, hogy az OTA frissítés áll, mert hibákat találtak, neki a bluetooth hiba volt. De semmi extrára nem kell számítani.
-
CptAdamica
veterán
Most tett ki egy facebook posztot a HTC DACH
Wir möchten Euch den Zeitplan für die Veröffentlichung des Android Pie-Updates für ausgewählte #HTC Smartphones mitteilen.
- Der Rollout für U11 beginnt Ende Mai 2019
- Der Rollout für U11+ beginnt Ende Juni 2019
- Der Rollout für U12+ beginnt Mitte Juni 2019Érdekes, hogy az U12+ csak június közepe.
-
CptAdamica
veterán
-
CptAdamica
veterán
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem egyre több anomália jelentkezik. Ma a Bluetooth szarakodott, csatlakoztatom a fülest, erre a telón szól a zene, ezt még eljátszottam párszor, a vezérlő gombok nem mentek a fülesen... Persze újraindítás segített. Aksija is elég szarul bírja, előző héten vonatoztam 4 órát, szinte csak a zene ment, 90%-ról ~25%-ra merült a végére.
Sose mondtam ilyet, de alig várom, hogy eladjam.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Darellus92 #4895 üzenetére
Ha csak 40 ezred van rá, akkor próbáld meg, de szerintem az aksi kuka lesz, ha sokat volt kiállítva.
-
CptAdamica
veterán
Szerintem kicsit félreértelmezed az itteni helyzetet. Nem hiszem, hogy nyivákoltunk volna. Arról van szó, hogy a HTC teljesen kivonta magát a frissítésekből, ami sokaknak fáj, mint például nekem is. Azért fejlesztik az Androidot is, hogy minél jobb és biztonságosabb legyen, ezt szeretném én is élvezni. Plusz vannak olyan fejlesztések, amik tök jól jönnének, mint például a Bluetooth-os eszközök töltöttsége, de ez is csak az újabb verziókban van. Plusz ott vannak a biztonsági fejlesztések is, stb.
Igazából az a ciki, hogy még az U12plus-al sem foglalkoznak, semmi hír, hogy dolgozunk rajta, miközben az új Android már vagy 5 hónapja elérhető. És nem hiszem, hogy ez megint jó fényt vet a HTC-re. A Sense se annyira összetett már, hogy egy 20+ fős fejlesztőcsapatnak kéne végeznie, elég 5 embert, de úgy látszik ezeken is spóroltak.
-
CptAdamica
veterán
Van valami hír a pitéről, hogy kb mikorra várható?
-
CptAdamica
veterán
válasz
Tomtailor85 #4479 üzenetére
Szerintem január környékén. Örülnék, ha a Blinkfeed helyére beraknák a Google Now-t, vagy legalábbis választhatóra.
-
CptAdamica
veterán
-
CptAdamica
veterán
Így 2 hónap után azt mondom, hogy az U11 is hozta az eddigi HTC telefonjaim minőségét. Kamera szuper, aksi jól bírja, eddigi legjobb, de ha kevés is már a szufla, akkor 1 óra alatt feltölti. Bluetooth szerintem sokkal jobb, mint a 10-esben volt, füles hatótávja sokkal távolabb ér el. Az ujjlenyomat olvasó isteni, a saját fülese meg áhhhh. Képernyő napsütésben is simán olvasható. Egyedüli hátrány az üveg hátlap, az a fránya üveg hátlap.
-
CptAdamica
veterán
Amúgy azt vettem észre edzések alatt, hogy ugyebár kapcsolódva van a Mi Band-el és a Bluetooth fülessel is, hogy mintha jobb lenne a kapcsolat a fülessel, mint a HTC 10-el volt, messzebb elér, nem szakadozik. Ez a Bluetooth 5 miatt van, vagy azt az eszköznek is támogatnia kell?
-
-
CptAdamica
veterán
válasz
joekajoeka #4330 üzenetére
OMG! Ezt megspórolhattad volna magadnak, ha előtte tájékozódsz.
-
CptAdamica
veterán
Levelet kaptam lájf. Megjött a Caseology, minőségi kis cucc, nem is túl vastag, köszi az ajánlást.
-
CptAdamica
veterán
Android verzió maradt, a biztonsági frissítés pedig 2018 Június 1-re növekedett.
-
CptAdamica
veterán
Tippem szerint január-február. De inkább örüljünk, hogy stabil a rendszer és nincs komolyabb baj. 10-nél eléggé elcseszte az üzemidőt.
-
CptAdamica
veterán
válasz
automatamas #4283 üzenetére
Ha teheted, akkor az U11-et válaszd, elég patent kis telefon. Következő Androidot még biztos, hogy megkapja.
-
CptAdamica
veterán
válasz
CptAdamica #4279 üzenetére
Mégsem oldotta meg már 5%-ot evett az aksiból.
Valakinek, valami ötlet? Régebben el lehetett távolítani az alkalmazás frissítéseit, viszont most nem találom.
-
CptAdamica
veterán
válasz
CptAdamica #4278 üzenetére
Kicsit olvasgattam, azt javasolták, hogy blokkoljam a névjegyek engedélyét. Kíváncsi vagyok, hogy így mit alkot.
-
CptAdamica
veterán
Magamhoz képest most elég jó képernyő időt sikerült összehoznom. Viszont lehet, hogy kicsit off, de a második képen azt írja, hogy a Gboard végig futott és 20%-ot tépett az aksiból, ez így normális? Mert szerintem nem, hogy tudom visszafogni?
-
CptAdamica
veterán
A Spigen Rugged Armor-al mennyire lett elviselhetően vastag a teló? Vagy a liquid crystal jobb?
-
CptAdamica
veterán
Ez a HTC Sense compation mire való pontosan?
Hasonló, mint egy Google asszisztens? Tudja nekem kapcsolgatni este automatikusan a wifit meg a mobil netet?
-
CptAdamica
veterán
Ma visszakaptuk az előző teló árát is, egész gyorsan ment. Összességében korrektek voltak, tetszett, hogy küldtek futár, az ügyfélszolgálat mindig készséges volt. Átutalással nem szabad fizetni, mert a Global Collect BV szereti húzni az időt az utalás továbbításával, viszont a PayPal és a bankkártyás fizetés rendben van. A bevizsgálásnál pedig lehet én fogtam ki a szabadságolós időszakot, lehet ők bénáztak, de végére rendben lett minden.
-
CptAdamica
veterán
Na, tényleg próbáltam megbarátkozni a P20 Pro gondolatával, nem sikerült. Szerdán rendeltem egy másik U11-et, most megjött, ez már renden van.
-
CptAdamica
veterán
válasz
_Moriarty_ #4232 üzenetére
Rendben.
Az S széria engem sem nyűgözött le.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Dr. Maci #4226 üzenetére
Na, remélem minden rendben lesz vele.
Nekem éppen most hagyták jóvá a visszatérítési igényem, végre valahára. Persze innen még legalább 3 hét mire megjön a zsé, azt hiszem, most kis időre elhagyom a HTC-t, sok volt a macera, ráadásul az U12 kék/fekete is elvan mindenhol fogyva, addig húzták az időt...
-
CptAdamica
veterán
válasz
Dr. Maci #4208 üzenetére
Mennyire feltűnő helyen van? Nekem ilyen volt. A Google kereső jobb felső sarkánál virított.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Kobun1980 #4119 üzenetére
Igen, úgy néz ki, de ahogy legalább Ferob leírta foglalkoznak vele és ha tényleg visszakapom a pénzt, akkor meg jár a pacsi. Volt, hogy vettem videókártyát itthon, artifact-os volt, jeleztem nekik három napon belül és nem cserélték, mert céges vásárlás, csak szervizbe küldték.
-
CptAdamica
veterán
Beszéltünk velük chat-en, ha mindent rendben találnak, akkor visszatérítik a vétel árat. Csinálnak egy szállító címkét és majd elvileg el kell vinni egy UPS pontra. Szóval egyenlőre korrektek.
-
CptAdamica
veterán
-
CptAdamica
veterán
-
CptAdamica
veterán
válasz
Kobun1980 #4102 üzenetére
HTC Club, majd holnap megkérdezzük chat-en, de ha szervizbe akarják majd küldeni, akkor inkább hagyom.
Az is lehet, hogy valami szösz van a rétegek között. Asus monitoromnál pont ez volt, mondjuk ott ki lehetett kopogtatni.
Amúgy elég baszó telefon.
(#4104) Tiger. Később csinálok, mert lehet ők is fogják kérni.
-
CptAdamica
veterán
Amúgy elképesztő, ujjlenyomat olvasó villám, kihangosítva állat, sebesség király, kamera is, huh.
-
CptAdamica
veterán
Megjött a telefon, szép és király, de ahogy lenni szokott, van rajta vagy 2-3 pixel hiba a Google kereső sáv bal szélétől kicsit visszább, fekete pixelhibák. Ilyenkor szokták cserélni, vagy így jártam?
-
CptAdamica
veterán
válasz
kekkola #4063 üzenetére
Rákérdeztünk megint, hogy mizu, azt mondta a csaj, hogy az áfa visszaigénylést csinálják, de nem tudom hogy hogyan, mikor még mindig pending alatt van az utalás. Mondta, hogy várjunk pár napot, biztosan nem lesz gond, megvárom még ezt a hetet, aztán bemegyünk a bankhoz, nem a 90-es években vagyunk, hogy 2 hét kelljen egy utaláshoz.
-
CptAdamica
veterán
Közben még mindig nem érkezett meg az utalás HTC-ékhez, előző hét kedden utaltunk. A Global Collect BV a közvetítő cég, most jobban utána keresve elég negatív visszhangok vannak róla. Már tiszta idegben vagyok, mit lehet ilyenkor csinálni?
-
CptAdamica
veterán
Valaki rendelt amúgy a HTC club-tól átutalással? Előző hét kedden dél körül rendeltem, rá 1 órára el is utaltuk a manit, de azóta sem érkezett visszaigazolást, hogy megkapták. Csak automata levél, hogy fizessek.
Úgy tudom, hogy 3 munkanap az utalás elfogadása, de az már régen letelt, bizonylatot is szereztem, jók az adatok is, nem értem.
-
CptAdamica
veterán
Melyik a legjobb átlátszó szilikon tok a telóra? Gondolok itt például a Nillkin-hez hasonlóhoz, bár úgy látom, hogy az U11-hez nem csináltak. Találtam egy xpro-t, ami talán jó lehet.
-
CptAdamica
veterán
Megrendelve a kék, várom a csomagot.
-
CptAdamica
veterán
válasz
CptAdamica #3989 üzenetére
Következő kérdés, hogy lehet megúszni a 33 eurós szállítási díjat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest