Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulmi
senior tag
igazabol, utoljara amikor kerdeztem akkor 12 kijelzojuk volt 35 telefonra, kb hetente jon ennyi szallitmany, szoval az legjobb matektudasom szerint is min 2 het + a tobbi telefonnal valo sorbanallasi problema.
en ugy dumaltam meg veluk, hogy megadtam az imei szamomat, arra megrendeltek a kijelzot es amikor megjon szolnak, majd 1-2 napon belul kicserelik. igy korrekt, mert addig felesleges, hogy ott alljon a polcukon...
en mar igy vettem a telefont, ugyhogy nem tudom, hogy azota-e pontatlan vagy csak az ujjad pontossaga romlott.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kicsi, gyönyörű, mindent tud, innovatív - viszont lassú. A HTC giroszkóppal ellátott készüléke megmutatja, a WM is lehet kezelhető.
- Hálózati / IP kamera
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Renault, Dacia topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest