Új hozzászólás Aktív témák
-
HondaDriver
csendes tag
válasz
Something_ #7092 üzenetére
nekem azt nem is szokta kiírni. volt már olyan is, de akkor tudom hogy valami program miatt, rendszermegállás. de ez másfajta, csak simán újraindul, mintha nem kapna áramot vagy ilyesmi. és általában ilyen 40-47%-os töltöttségnél szokta mindig.
-
HondaDriver
csendes tag
hello. Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy a telefon gondol egyet és kikapcsol? majd ujraindul és mire betöltené a kezdőképernyőt újból megcsinálja. ezt kb 4-5x :S közben az akkuszint 15-20 %-okat esik minden ujraindulásnál. Majd egy akksikivét után észbekap és újra kb az alapszinten áll, mint amikor elkezdte csinálni. De van h ez se segít rajta és akksikivét után is megcsinálja párszor :S cellahibás az akksi esetleg? vagy van vmi ötletetek? előre is köszi!
-
HondaDriver
csendes tag
válasz
dingo-htc se #5268 üzenetére
tedd fel a gpsfix appot, ez azért jó mert megjegyzi a műholdakat, és az első alkalom után már villámgyorsan betölt. Aztán szedd le az Aura-t (narancssárga íves jele van) és ha wifin vagy szedd le a magyarország térképet v amelyik kell. (20-on pár mega a magyar) automatikusan telepiti a downloadert is ami tele van térképpel. Full ingyenes
sok sikert!
-
HondaDriver
csendes tag
hali. Az a kérdésem lenne, hogy kijelzőn keletkezett karcra érvényesíthető a gar? probálkozott már vele valaki? mert elv nem karcolódhatna... nesze gorilla glass :S
-
HondaDriver
csendes tag
Bocs csak telorol irtam, Nemtom miket irt
szal kerestem rá, és elég amit tud..
-
HondaDriver
csendes tag
Nekem nem irtam még ki:s a szoftverszám is csak 1.35.707.1-es. Mondjuk akk elv angolra frissül, v nem?
-
HondaDriver
csendes tag
Hülye kérdés, de nem teljesen értem, szal ink kérdezek. Ezek az appok (ADW.launcher, launcherpro) olyanok mint a sense3.0? Szal egy konkrét felület az alap androidon a sense helyett, vagy a sense felett fut azért h testreszabhassam a cuccokat? Köszi elöre is.
-
HondaDriver
csendes tag
hali. Nemtudom találkozott e már valaki azzal a problémával, hogy a főképernyőkön megváltozik a kép néhány helyen, olyan lesz mintha pixelhibás lenne a teló. Akksi kivétele után megjavul, 1x fordult elő, de más Sensation tulajnál is, akit kérdeztem.
A másik: tegnap este 60%os akkuszint körül, amikor a kezembe vettem azt tapasztaltam, hogy ki van kapcsolva (bekapcsolva hagytam). Akku kiszedés után reagált csak, előtte semmire, ezzel találkozott már vki? (Rem ez is "csak" egyszeri probléma volt, mint a másik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest