Új hozzászólás Aktív témák
-
bigand77
tag
Nem annyira egyedi jelenség, volt nagyon jó áron egy DHD, gondoltam megnézem már, elkértem, próbálom bekapcsolni, lefagy a htc feliratnál, majd villog és vibrál össze-vissza. Hű mondom, elcsesztem, pedig csak a bekapcsológombot nyomtam meg
Na, eladónak vissza, akku ki, bekapcsolja, utána simán ment, bár nálam mindenhol laggolt picit, de 3G szifonról akartam váltani, úgyhogy nekem álomgyors volt így is. Na, visszaadtam, mondom elbátortalanít ez, hogy nem kapcsol be a kezemben...de csak buzerált a gondolat, visszamentem délután, megint elkértem, megint ugyanaz a jelenség, és mindenki másnál meg simán bekapcsolt, körbeadtuk, és nálam harmadjára sem
Ez a rövid története, hogy miért nem lett DHD-m...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest