- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
Melyik appal lehet ellenőrizni, hogy alkalmazások szerint mi, mennyit eszik az aksiból? 6 óra alatt 70%-ot esett az aksi, 20 perc telefonálás, 29 perc kijelző automatán.
Eddig nem volt ilyen drasztikus csökkenés.
-
Something_
őstag
válasz
nimfas #12157 üzenetére
Nextel-be 24 hónap gyártói garival 109.850 Ft akcióba, függetlenül. Tegnaptól él elvileg a készlet erejéig.
Szerviztől meg ne parázz, max futárral megoldod. Ha ennyibe kerül a telefon és teljesülnek a leírtak, sztem elég jó árban van.Amúgy ugyan itt van 95ért Evo is 2 év gyártói garival.
Amúgy vicc, hogy 2 év hűséggel drágább a telefon, mint függetlenül, hűség nélkül.
-
Something_
őstag
válasz
kolivanov777 #12162 üzenetére
Mentsd le vcard-ba és tuti van pc-re vcard reader/edit vagy valami. Vagy a vcard-ot szinkronizálod gmail-be és ott is lehet sztem szerkeszteni.
-
Something_
őstag
-
Something_
őstag
Valaki írta, hogy energiatakarékos módban használja a telót. Ti, az ilyen 5-6 óra kijelzőidőt is így használjátok?
Mekkora fényerőre van állítva? Nagyon komoly készenléti idő..
-
Something_
őstag
Letöltöttem a sense 4.0-s hátteret. Ezt hogy tudom berakni a "gyári" hátterekhez, hogy ahogy húzom a főképernyőt, úgy mozogjon a kép is?
-
Something_
őstag
Pár napig nem nézek fel xda-ra és már van 5.1.1?
Nekem 4.6.1 van fent, teljesen tökéletes. Nem tudom elképzelni, hogy valamiben jobb lehet a 4.6.1-nél, de majd feldobom, remélem nem bánom meg.
IC-nek van sense 4.0-s bétája. Ezt használja valaki? Esetleg valami tapasztalat?
Anulu79: nekem az a tapasztalatom, hogyha képeket adsz a google-s névjegyekhez, akkor frissítés után sz*r minőségű lesz a kép, gondolom a gmail tömöríti.
Ajánlom a Full Screen Caller ID programot. HD minőségű, egész kijelzős hívóképeket lehet beállítani, plusz facebook-ból is hozzá tud rendelni, szintén HD minőségű képeket.
-
-
Something_
őstag
válasz
Newlocal #11901 üzenetére
Ne siesd még el! Van még egy logoutos írásom, ami már elavult, mert van 3.30-as firmware. Szóval az alapján tedd fel a firmware-t a megfelelő cid-ed alapján, csa ne a 3.24-est válaszd a listából, hanem a 3.30-ast és mehet rá az InsertCoin 4.6.1.
Ezt a romot beflash-eled, majd előjön egy aroma nevezetű telepítő, ott pedig értelemszerűen nyomkodd a gombokat.
A jelenlegi backup-ot pedig véletlenül se állítsd vissza IC-nél. Szóval IC aroma-telepítőbe full wipe-ot válaszd.
Azon se lepődj meg, hogy az első indulás kb 5 percbe fog telleni.mizx1912: Hboot-ba próbálj meg egy full factory resetet, ha ez sem segít akkor szerviz előtt megprobálkoznék egy másik rom felrakásával.
Se kép, se hang --> Hboot-ba sem indul? (bekapcs gomb + hangerő le hosszan, míg el nem indul)Off: senior tag lettem, a sok, szakmai topikban elkövetett offolásaim miatt
-
Something_
őstag
válasz
szegto #11846 üzenetére
Bazze, ezek az új nevek.. Nagyon jó... Kevertem az One X és az S-et, vagyis azt hittem arról beszélünk
Amúgy van már sense 4.0: videó
Van már pár rom, még béta, de sztem 2-3 hét és a jelenlegi ics szinten lesz.Xaels:
sztem ez nagyon szar, hogy lesz 10 féle betűjelzés. Lesz valami One E is asszem. -
Something_
őstag
-
Something_
őstag
Hát nem tom, én alapból felraktam a rom-mal és valami eszméletlen, hogy milyen jó ez az IC. Senseay óta nem voltam megelégedve ICS rom-mal, de ez most übereli a senseay érzést.
Baromi gyors, stabil, eddig még nem volt gondom vele, semmilyen téren.
(talán az, hogy esti filmnézésnél, töltőn, headset-tel, max képernyőn baromira felmelegedik, de ez a felsorolt tényezőknek tudható be)szegto: sorry, azt hittem, hogy neked 3.30-as fw kell. Amúgy miért kell nagyobb procis kernel? Nekem 1.2-vel iszonyat gyors.
-
Something_
őstag
Amúgy a sense 4.0-ával is jönni fog az 50 gb tárhely dropboxhoz. Aki felrakta (pl mumk1
) a béta sense 4.0-át az megnézné, hogy már él ez az extra? Habár sanszos, hogy még nem, mivel tudtommal meg sem jelent hivatalosan a 4.0.
-
Something_
őstag
MerLinh:
Congrats on becoming a Dropbox Guru! We've awarded you 3GB of bonus space for the next 12 months! You now have 5.25GB on Dropbox. To get even more space, check out our upgrade options.
Kaptam még anno mailt, most aktiváltamEz így már barátibb.
Viszont mondtad, hogy te kaptál 50 gb-t egy ics leaknél. Ezt hogy lehet megbuherálni, hogy én is megkapjam? Te beléptél anno, lenyomtad a tourt és automatikusan megkaptad? Lehet, hogy pont az az ics verzió nálam kimaradt.
-
Something_
őstag
válasz
Iomega #11767 üzenetére
Hát ilyen 64 eladott termékes embertől nem rendelnék a világ másik végéről.
Lehet, hogy inkább ezt rendelem. Class 4, kingston. Ha a gyári is class 4-es, az nekem bőven elég. Plusz ennek a fazonnak 28.000 eladott terméke van, gondolom kitiltották volna, hogyha kamu/szart árulna. Plusz egy 1000essel olcsóbb -
Something_
őstag
Rendelek egy ilyet: Kingmax 16GB 16G Class 10 Micro SDHC
24 dolcsi, 5.000 ft. A gyári 8 gb-set sztem el lehet adni 3e-be, így 2e-ért megduplázom a jelenlegit és class 10. -
Something_
őstag
Valami eszméletlen gyors ez a Maxthon böngésző. Ez szerintem gyorsabb, mint az i4S böngészője
Nagyon komoly. A visszákat is szélsebesen tölti beElállt a szavam, ezt ki kell próbálnotok!
-
Something_
őstag
válasz
hülyegyerek #11741 üzenetére
Nem fikázás, elhiheted, hogy volt már fent nekem ilyen, de most nem találom és nincs kedvem kipróbálni, mind a 10 verziót, pedig olvasni tudok. Jah és attól függetlenül, nem derül ki, hogy mit jelent az ultra és a super. Ezért is kérdeztem.
1:25 --> Ilyet keresek, a belinkelt modokból, 5x5, "soronkénti" görgetés és app név. -
Something_
őstag
Magyarul az kell nekem?
Mármint erre célzol a végiggörgeti dologgal?
hülyegyerek: Akkor mi a különbség az ultra és a super között?
Akkor nekem e kettő közül kellene választanom5x5_SSRosie_StockBG_NoPage, 5x5_USRosie_StockBG_NoPage
A removed text az gondolom azt takarja, hogy nincs ott a neve a proginak, azért mert 5x5-be nem fér el?
-
Something_
őstag
válasz
keIdor #11722 üzenetére
Jó az is. Csak ez a szövegdobozos bug néha idegesítő. Plusz a több lapos nézetet úgy kezeli, hogy ha visszalépek, be kell újra töltenie. A chrome-ba pedig megnyitva hagyta.
Tudna valaki nekem segíteni? Innen kellene egy olyan mod, amivel 5x5-ös lesz a menü és soronként tudok görgetni. A háttér maradjon, ne látszódjon a kezdőképernyő háttere, szóval maradjon minden, az 5x5 és a soronkéntin kívül.
Köszönöm előre is!
-
Something_
őstag
Nagyon bejött ez a google chrome beta, ami fent van az IC-n. Átimportáltam 200 könyvjelzőt kb, viszont ha 3-4 ablakban böngészek, akkor egyszerűen egy szürke csík lesz a fejléc, így nem tudok címet beírni, tabot váltani.
Valakinél előjött már ez? A gyári böngésző "eltűnősfélképernyősszövegdobozos" betegsége még sajnos meg vanKipróbálom ezt a 3. "gyári" böngészőt is.
-
Something_
őstag
válasz
keIdor #11708 üzenetére
"Csak" főképernyőn lehet mappákat csinálni. Viszont menüben engem is zavar a 4 oszlop, majd nézek rá 5x5-ös menüt. Plusz jó lenne végre megtalálni azt az SS mod-ot, amivel nem oldalanként lehet lapozni.
Amúgy nagyon fasza ez a rom, nyúztam tegnap, az alkalmazások nagy részét visszapakoltam már tegnap este, lefekvés előtt. Viszont feldugtam töltőre, max fényerő, zenehallgatás és netről pakoltam vissza az appokat. Úgy felmelegedett a telefon, hogy nem tudtam kézbe fogni (az ágyon volt, úgy nyomkodtam), szóval olyan meleg lett, hogy nagyonA led narancssárgán világított ugye a töltés miatt, viszont elkezdett közben egy zöld is villogni a narancssárgán. Ez valami jelzés, hogy túlmelegedett az aksi? (el is felejtettem megnézni, hogy hány fokos lehetett, de sztem simán 50 fok felett volt)
Kinyomtam a zenét és levettem majdnem min-re a fényerőt és lassan visszaállt.
Beimportáltam a kedvenceket a google chrome-ba, nagyon gyors, roppanásmentes ez a böngésző, viszont szarul tördeli a szöveget. Zoomolásnál pl itt a fórumon nem is tördelte be sehogy sem.
Más:
használ valaki Full Screen Caller ID-t? Baromi jó, full képes híváskijelzős progi, viszont a lezárt képernyőnél néha megbolondul. Esetleg valaki használ valamilyen más progit alternatívaként, ami hibátlanul működik? Esetleg xda-s megoldás? Amúgy sztem full vicc, hogy itt a 4,3-as kijelző és egy picsányi kockába jelenik meg a hívó képe -
Something_
őstag
Hopp, hopp, mit találtam. Ez az IC-be van benne vagy a témába amit hozzá raktam?
Sosem volt még nyilas billentyűm, de meg fogom tudni szokniHabár a backspace helyett állandóan az entert nyomom meg
Keldor: ja, market valami kegyetlen gyors. Plusz a főképernyőn is mintha máshogy gördülnének a lapok, sokkal szebbek. Böngészőt még nem próbáltam.
Amúgy a 4.6.1-ben gyárilag van ez a 2 böngésző amit én írtam. Nekem is full szűz, 2 hét után most fogom majd belakni. Remélem nem lassul be:S -
Something_
őstag
Ezt csak loptam xda-ról, nem az enyém. De nekem is van már 3G-m!
Nagyon bejön ez a téma, plusz megmaradt a sense 3.6. Örömbodottág.
Jah és full fényerőn tényleg látszik a Sony Bravia Engine, vagy lehet, hogy cask beképzelem, de szerintem szebb, fényesebb.Kéne meg AmazeCam és az L alakú widget és maradni sokáig ez a rom.
T0rnad0:
mondom, az nem az enyém
Ez az enyém:Eddig ez az ICS háttér nem tetszett, de így full fényerőn és Sony Bravia Engine-nel baromi szép.
-
Something_
őstag
válasz
Something_ #11665 üzenetére
Nagyon jó ez az ICS theme, bejön ez a fekete, kék tárcsázó és a noti bár. Plusz az alsó ikonok is jók, hogy csak úgy ott vannak. -
Something_
őstag
Hát hihetetlen, nem megy ez nekem
IC 4.6.1, aroma, , fullwipe, felraktam. Egyből raktam rá ezt: ULTIMATE mwrICS AOSPsense for Sense 3.6De boot képernyőnél tovább nem akar menni.
Itt pedig azt írják, hogy pont 4.6.1-en tesztelék:
This mod pack is for Sense 3.6 3.30 base (will work on 3.25 too) and tested on IC4.6.1 rom by baadnewz
To install it simply flash it in recovery. If you want the mod on clean rom let it boot once after flashing an then flash the mod pack!! After flashing dont forget to run the sense skin in personalizeAz utolsó bekezdés pontosan micsoda? Lehet, hogy előbb indítani kellett volna a full szűz 4.6.1-et, aztán recovery-ből feltelepíteni a mod-ot?
-
Something_
őstag
válasz
keIdor #11650 üzenetére
Az gáz:S Ha az újabb lenne fent és 3.30-ra frissítenéd az fw-t akkor beengedne a teló és filekezelővel tudnád törölni.
Kipróbálok egy ilyet, jól néz ki, ICS theme + 3.6 sense.
-
Something_
őstag
Felhívtam a 1430-at, (kb 2 perc alatt kapcsoltak egy ügyintézőt, ami dícséretes, telenornál fél órákba tellett, így csúcsidőben!!!).
Na szóval, volt ugye a 90 Ft-os akciós 100-as netem 3 hónapig, ami a like 60 mb-re jött rá. Ezt, az akció leteltével kikapcsoltam, de ezáltal kikapcsolódott az 50 mb-s like is, amit én nem láttam a netes oldalon, mivel ott nincs (mert ugye ez az alap csomagom), ezért az ügyintéző hölgy visszakapcsolta!
Hip, hip, hurrá! Piros pont a T-nek az gyors ügyintézésért, nekem meg egy fekete pont, amiért 2 hétig szenvedtem a főzött romokkal!Na megy az új IC vissza
2 hét után belakhatom újra a telefonomat!!
2 hétig kb 5 program volt fent
-
Something_
őstag
Nem megy. Full wipe volt. Felrakom ezt: Android Revolution HD 6.3.0, habár egyszero volt fent ARHD, nem jött be.
Ezt az ARHD-t nem lehet Aroma-val felrakni?
-
Something_
őstag
Na felrakom ezt az új fw-t, aztán a 4.6.1-et és imádkozom, hogy legyen mobilnetem!
Ha még így se lesz, kipróbálok más romot, mert ez botrány -
Something_
őstag
válasz
kokler #11590 üzenetére
Du jön haza asszony, átrakom a kártyát és kipróbálom, de 100%, hogy jó lesz, mivel egyik pillanatról a másikra tűnt el a mobilnetem IC 4.4.4-ről való frissítés után asszem 4.5.0-ára.
Aztán gondoltam, hogy túl nagy lépés volt az update óta, ezért full wipe-al felraktam egy újabb IC romot, de semmi változás.. -
Something_
őstag
Nem lehet már szerkeszteni
Root explorerrel megcsináltam, várom a restartot.Nem működik:S Az az érdekes, hogy mms-nél átvált egyből 3G-re meg ugye bejönnek a nyilacskák. De itt semmi. Meg se moccan.
Valaki írta, hogy nézzem meg, be van e kapcsolva a mobilnet. Like díjcsomagba vagyok,a miben 50 mb korlátozás nélküli van, azt ki sem tudom kapcsolni.
-
Something_
őstag
-
Something_
őstag
válasz
hülyegyerek #11570 üzenetére
Az SIII überelne mindent, hogyha nagy felbontású samoled lenne, plusz szerződtetnének egy dizájrnert a telefon kidolgozására, nem csak a megmaradt műanyagot használnák fel
-
Something_
őstag
Tökön szúrom magam. Ezzel sem megy a mobilnetem.
Full wipe-ot nyomtam aromában.. Nem tudom, hogy mi lehet a gond. Talán az 1.5-ös kernel?
Az mms-t tudom fogadni és küldeni is tudok.. Az apn beállítások jók, ezerszer néztem át. -
-
Something_
őstag
Az alap rom szerintem nem tartalmazza azt a mod-ot, szóval sztem külön kell beflashelni. Habár én még nem álltam neki. [ENG.DEV.] Sony Bravia Engine -Sensation- HQ IMAGE/MOVIE Quality Improvements
Iomega: tegnap neked nem olvasta el a srác a hsz-edet, most te nem olvastad el a srác hsz-ét
Mondta, hogy irodában dolgozik, és az asztalon van a telefonja. Habár én sem értem, hogy az a gond, hogy a bekapcs gombbal való feloldáshoz kézbe kell venni a telefont. Telefonálásnál nem kell kézbe venni?
-
Something_
őstag
válasz
kicso24 #11478 üzenetére
Huh, ez nagyon android alapokon. Először is ezzel a topikkal barátkozz meg. Használd a keresőt címszavakkal. Tedd fel bátran a kérdésedet, rengetegen nézik, biztos segítenek.
Én első körben azt javaslom, hogy marketen írd be a keresőbe, hogy "Brightness" ki fog adni rengeteg progit, keresgélj. Widgetekkel tisztában vagy?
De mint priviben is írtam, hogyha kirasz egy 0%-os fényerőt és mellé egy 80%-os fényerő widgetet, az nem azt jelenti, hogy a 0%-os widgetnél olyan fekete lesz a képernyő, mint a lezárásnál. Ergo jobban fog fogyni az aksid.
Megint csak azt tudom mondani, hogy ha irodai munkára kell a sok telefonáláshoz, akkor dokkoló. -
Something_
őstag
válasz
kicso24 #11461 üzenetére
Rakj ki widgetet, amivel be és kikapcsolhatod a háttérvilágítást. Ergo kapsz egy nokiát, úgy ahogy használtad
Szerk.:
mondtad, hogy irodában dolgozol. Dokkolón nem gondolkodtál? Berakod, tölt, le sem kell zárni a billentyűzárat, kiveszed, berakod, kihangosítod felvétel nélkül, stb. -
Something_
őstag
válasz
kicso24 #11440 üzenetére
1. Hát a billentyű zár az alvód móddal van kapcsolatban, végül is a bill lezárás ideje, az az alvó mód ideje.
2. Lezár a billentyű hívásnál? Én erre nem is emlékszem, sztem csak elsötétül a kép, de ha elveszed a fejedtől akkor visszajön, ergo nem zár le. Legalábbis én így emlékszem
3. Leveszed az ébresztő hangerejét, de a rezgés be van pipálva? Ha a telefon ki van kapcsolva nem ébreszt, egyik androidos telefon sem. Ha nem akarod, hogy hívjanak, repülő módba rakod a telefont.
4. Nálad lehet a gond, én a 6500-ról mindent tudtam fogadni, a kontaktokat is automatikusan átmásolta.
5. Az android az ilyen, külön életet él
6. ?
7. Nem. -
Something_
őstag
válasz
Iomega #11431 üzenetére
Én a telefon vásárlás után próbálgattam, meg is találta egyből, hogy hol vagyok. Aztán jött a romolgatás és már nem találta meg a telefont. Annak tudtam be, hogy főzött rom-mal nem működik, nem is erőltettem.
De ez a felület is csak annyit ér, hogyha be van kapcsolva a telefon, be lehet mérni. Ha már ki van kapcsolva, vagy aksi ki van belőle véve, akkor esélytelen, nem? Valljuk be, a tolvaj ott kezdi, hogy aksi ki és sim kártya kuka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Renault, Dacia topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Külföldi SIM-ek itthon
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest