- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
szirtesp
tag
Tegnap voltam a ketyereparknál átvenni a készüléket (vagyis csak akartam átvenni).
Szerda délután fölhívtam, megkérdeztem hogy Eu-ba szánt-e a készülék, gyári HTC garos-e, és hogy dobozos-e. Minden kérdésemre kedvező választ kaptam.
Este felhívott a fickó, hogy ennek nincs áfatartalma, mondom jó, nem baj, ha megy a garancia.
Tegnap (csütörtök) bemegyek az átvevőhelyre azzal kezdi csávó, hogy ez bontott doboz, de még soha nem használta senki, bekapcsolva sem volt. Ekkor megnéztem smurfie által javasolt P/N számot: 99HNA101-00 volt, a 99HNA035-00 helyett. Csávó azt mondta ezt biztosan javítja az ecare ott fel is hívott előttem valakit (állítólag(!) az ecare igazgatóját). Ezt követően mondta csávó, hogy a telefon németországba szánt darab, állítólag egy vitrinben volt kiállítva, de még soha nem volt bekapcsolva, ha most bekapcsolnánk, még nyelvet is kérne. Mondom, ezt egy Hard Resettel bármikor meg lehet oldani.Na de mondom nézzük meg hogy nincs-e rajta valami sérülés. Megnéztük, nem volt rajta. Gondoltam tökéletes állapotban van, nem volt bekapcsolva, javítja az ecare, jó nekem ez 116-ért. Akk eszembe jutott, hogy láttam az unboxing videókon, hogy gyárilag az akku alatt van egy fólia, hogy ne érintkezzen a telefonnal. Megnéztük, nem volt fólia
, ekkor már csávó sem bizonygatta annyira hogy nem volt bekapcsolva. Otthagytam.
-
szirtesp
tag
Na felhívtam a Ketyereparkot azt mondta a kolléga, hogy hivatalos HTC gar. van rá (rékérdeztem hogy foglalkozik-e vele az ecare, és aztmondta igen). Szóval meg is rendeltem hamar, holnap megyek átvanni. Pontosabban kérnék egy kis segítéget:
Mikre kell odafigyelnem az átvételnél??
tehát hol tudom megnézni hogy európai készülék-e? Milyen a hivatalos HTC garancia?Kérlek titeket, hogy aki jártas a témában segítsen. Néhány fotó is jól jönne ezekről.
Előre is köszönöm Péter
-
szirtesp
tag
Hát az nem jó. Én mindenképpen dobozosat szeretnék, és HTC garisat. Mondjuk aug végére tervezem a beruházást, remélem addigra lejjebb mennek az árak (vagy netalán a telenor is kegyeskedik árulni). Egyébkén nem értem hogy az xxl honlapján mért nincs kiirva hogy a 129-es nem dobozos
-
szirtesp
tag
Korábban már volt kérdés, csak nem találom a választ:
Akkor most van fekete is meg szürke is?
Ha igen valaki(k) letuná(k) fotózni mindkettőt?Köszönöm
-
szirtesp
tag
valaki esetleg tud valami infót arról h mikor lesz a telenornál kapható? Vagy egyátalán hogy lesz-e?
-
szirtesp
tag
Az iGo nem megy rajta?
-
szirtesp
tag
Ti raktok a kijelzőre fóliát? Vagy a Gorilla nem karcolódik?
-
szirtesp
tag
Köszönöm a válaszokat
legrosszabb esetben veszek majd rá egy tokot.
Amúgy szerintetek a Telenor fogja árulni 1 hónap múlva? -
szirtesp
tag
HI! Valaki használja ezt Bluetooth-headsettel? Ha igen mennyire tapasztalható ez a hiba? Kössz a választ előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest