Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Fotók, videók mobillal
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titoo
tag
Én az ipaq 614 tesztet várom már, azt hittem az lesz a következő nem ez
-
RandomGosu
senior tag
uhh kicsit húzos az ára de sebaj akinek van pénze rá
-
elit_hun
őstag
Nekem még midnig a Hp Ipaq 214 a legszimpibb...Erről is egész jó volt a véleményem, csak aztán megláttam a 225k-s árát
-
kohi
tag
akkor már inkább másfél etent vennék
-
BloodRay
veterán
Csúnya de finom?
Kicsit bugos még. Remélem csak a tesztpéldány volt ilyen szeszélyes. -
Bocha
HÁZIGAZDA
Én is próbálkoztam volna ilyesmivel, de sajnos még mindig nem igazán bánthatjuk a készülékek ROM-jait, meg Kaiserem sem volt, de biztos vagyok benne, hogy a megfelelő fórumtémákban utána tudnak járni az érdeklődők a dolognak.
A koncepcióval kapcsolatban: ez véleményem szerint egy amolyan "fél-ipari" kivitelezésű, fejlett adatvédelmi mechanizmussal ellátott PDA. Ha akkora lenne, mint mondjuk a HP 614c vagy az Asus P750, akkor menne rá az Ajánlott, az előnyei azt hiszem nyilvánvalók.
-
macikos
addikt
Tudjátok ki venne ilyet 225.000 forintért...
-
rekid
addikt
"Az alsó fertályra is jutott egy gumitömítés, alatta egy nélküli műanyag rácsot találunk, funkciója nincs, a kézikönyv sem tesz róla említést."
Mi nélküli?
Egyebkent meg kezdek csalodni a htcben. Az ára meg horror... ennyiert noootbookot veszek kicsit.
ami nemsokkal nagyobb mint ez
-
joey04
titán
egyre élvezetesebbek Bocha írásai!egyre több a poén.
a legnagyobb poén a tesztben viszont az volt hogy az ebben a kategóriában sokadrangú dolognak számító kamera jobb képeket lő mint pár SE szájbersot förmedvény! -
Luser2000
addikt
hmm...
végig rágtram magam az íráson, de még mindig nem világos számomra, hogy mire jó ez a "féltégla"? vagy mi az a koncepció, amit a cikk is felemleget?
az, hogy minden nyílásába be lehet tömni egy memóriakártyát? gyakorlati oldalról ezt hol lehet kihasználni? (ha valóban ipari kivitel lenne - pl tokozás - akkor érteném a készülék "értelmét". így nem.
segítsetek ezt elhelyezni valahol a palettán!ami viszont izgat, hogy állítólag ennek a grafikus drivere kellően jól teljesít és talán - ha jól értem az erről olvasható fórumokat, akkor - a HTC kaiserbe (is) "transzpontálható"
egy ilyen Kaiser-Senda (sebesség) összehasonlítás kár, hogy nem fért bele (gondolom készülék híján).
Balázs
-
T0rnad0
addikt
Jó nagy dög...Ez olyan mindent bele teló lenne a HTC-től?
A Sednás kitérés vezeklés a faros után?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A HTC új masinája ellenálló készülékházat kapott, a rajta tárolt adatok biztonságát pedig ujjlenyomat-olvasó garantálja.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- Raspberry Pi
- Milyen légkondit a lakásba?
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Milyen videókártyát?
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Óra topik
- További aktív témák...
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest