- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple Watch
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Google Pixel topik
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titoo
tag
Én az ipaq 614 tesztet várom már, azt hittem az lesz a következő nem ez
-
RandomGosu
senior tag
uhh kicsit húzos az ára de sebaj akinek van pénze rá

-
elit_hun
őstag
Nekem még midnig a Hp Ipaq 214 a legszimpibb...Erről is egész jó volt a véleményem, csak aztán megláttam a 225k-s árát

-
kohi
tag
akkor már inkább másfél etent vennék

-
BloodRay
veterán
Csúnya de finom?
Kicsit bugos még. Remélem csak a tesztpéldány volt ilyen szeszélyes.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Én is próbálkoztam volna ilyesmivel, de sajnos még mindig nem igazán bánthatjuk a készülékek ROM-jait, meg Kaiserem sem volt, de biztos vagyok benne, hogy a megfelelő fórumtémákban utána tudnak járni az érdeklődők a dolognak.
A koncepcióval kapcsolatban: ez véleményem szerint egy amolyan "fél-ipari" kivitelezésű, fejlett adatvédelmi mechanizmussal ellátott PDA. Ha akkora lenne, mint mondjuk a HP 614c vagy az Asus P750, akkor menne rá az Ajánlott, az előnyei azt hiszem nyilvánvalók.
-
macikos
addikt
Tudjátok ki venne ilyet 225.000 forintért...
-
rekid
addikt
"Az alsó fertályra is jutott egy gumitömítés, alatta egy nélküli műanyag rácsot találunk, funkciója nincs, a kézikönyv sem tesz róla említést."
Mi nélküli?

Egyebkent meg kezdek csalodni a htcben. Az ára meg horror... ennyiert noootbookot veszek kicsit.
ami nemsokkal nagyobb mint ez 
-
joey04
titán
egyre élvezetesebbek Bocha írásai!egyre több a poén.
a legnagyobb poén a tesztben viszont az volt hogy az ebben a kategóriában sokadrangú dolognak számító kamera jobb képeket lő mint pár SE szájbersot förmedvény!
-
Luser2000
addikt
hmm...
végig rágtram magam az íráson, de még mindig nem világos számomra, hogy mire jó ez a "féltégla"? vagy mi az a koncepció, amit a cikk is felemleget?
az, hogy minden nyílásába be lehet tömni egy memóriakártyát? gyakorlati oldalról ezt hol lehet kihasználni? (ha valóban ipari kivitel lenne - pl tokozás - akkor érteném a készülék "értelmét". így nem.
segítsetek ezt elhelyezni valahol a palettán!ami viszont izgat, hogy állítólag ennek a grafikus drivere kellően jól teljesít és talán - ha jól értem az erről olvasható fórumokat, akkor - a HTC kaiserbe (is) "transzpontálható"

egy ilyen Kaiser-Senda (sebesség) összehasonlítás kár, hogy nem fért bele (gondolom készülék híján).
Balázs
-
T0rnad0
addikt
Jó nagy dög...Ez olyan mindent bele teló lenne a HTC-től?
A Sednás kitérés vezeklés a faros után?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Revolut
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- E-roller topik
- Formula-1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 - 14"2K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11- RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kösz!