Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- OnePlus 15 - van plusz energia
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
- Nő az eSIM-ek iránti igény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titoo
tag
Én az ipaq 614 tesztet várom már, azt hittem az lesz a következő nem ez
-
RandomGosu
senior tag
uhh kicsit húzos az ára de sebaj akinek van pénze rá

-
elit_hun
őstag
Nekem még midnig a Hp Ipaq 214 a legszimpibb...Erről is egész jó volt a véleményem, csak aztán megláttam a 225k-s árát

-
kohi
tag
akkor már inkább másfél etent vennék

-
BloodRay
veterán
Csúnya de finom?
Kicsit bugos még. Remélem csak a tesztpéldány volt ilyen szeszélyes.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Én is próbálkoztam volna ilyesmivel, de sajnos még mindig nem igazán bánthatjuk a készülékek ROM-jait, meg Kaiserem sem volt, de biztos vagyok benne, hogy a megfelelő fórumtémákban utána tudnak járni az érdeklődők a dolognak.
A koncepcióval kapcsolatban: ez véleményem szerint egy amolyan "fél-ipari" kivitelezésű, fejlett adatvédelmi mechanizmussal ellátott PDA. Ha akkora lenne, mint mondjuk a HP 614c vagy az Asus P750, akkor menne rá az Ajánlott, az előnyei azt hiszem nyilvánvalók.
-
macikos
addikt
Tudjátok ki venne ilyet 225.000 forintért...
-
rekid
addikt
"Az alsó fertályra is jutott egy gumitömítés, alatta egy nélküli műanyag rácsot találunk, funkciója nincs, a kézikönyv sem tesz róla említést."
Mi nélküli?

Egyebkent meg kezdek csalodni a htcben. Az ára meg horror... ennyiert noootbookot veszek kicsit.
ami nemsokkal nagyobb mint ez 
-
joey04
titán
egyre élvezetesebbek Bocha írásai!egyre több a poén.
a legnagyobb poén a tesztben viszont az volt hogy az ebben a kategóriában sokadrangú dolognak számító kamera jobb képeket lő mint pár SE szájbersot förmedvény!
-
Luser2000
addikt
hmm...
végig rágtram magam az íráson, de még mindig nem világos számomra, hogy mire jó ez a "féltégla"? vagy mi az a koncepció, amit a cikk is felemleget?
az, hogy minden nyílásába be lehet tömni egy memóriakártyát? gyakorlati oldalról ezt hol lehet kihasználni? (ha valóban ipari kivitel lenne - pl tokozás - akkor érteném a készülék "értelmét". így nem.
segítsetek ezt elhelyezni valahol a palettán!ami viszont izgat, hogy állítólag ennek a grafikus drivere kellően jól teljesít és talán - ha jól értem az erről olvasható fórumokat, akkor - a HTC kaiserbe (is) "transzpontálható"

egy ilyen Kaiser-Senda (sebesség) összehasonlítás kár, hogy nem fért bele (gondolom készülék híján).
Balázs
-
T0rnad0
addikt
Jó nagy dög...Ez olyan mindent bele teló lenne a HTC-től?
A Sednás kitérés vezeklés a faros után?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad T14 gen6 magyar! - full új! - 32Gb ram - 512GB SSD - Core Ultra 7 255U - 2027 gari!
- HP EliteBook 630 G10 13.3" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe SSD gar
- Eladó i5 4690k + Z97M + 16GB DDR3 + 240GB SSD + táp + ház
- Lenovo LOQ 15IRH8 i5-12450H RTX 4050 6GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 144 Hz
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kösz!