- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titoo
tag
Én az ipaq 614 tesztet várom már, azt hittem az lesz a következő nem ez
-
RandomGosu
senior tag
uhh kicsit húzos az ára de sebaj akinek van pénze rá
-
elit_hun
őstag
Nekem még midnig a Hp Ipaq 214 a legszimpibb...Erről is egész jó volt a véleményem, csak aztán megláttam a 225k-s árát
-
kohi
tag
akkor már inkább másfél etent vennék
-
BloodRay
veterán
Csúnya de finom?
Kicsit bugos még. Remélem csak a tesztpéldány volt ilyen szeszélyes. -
Bocha
HÁZIGAZDA
Én is próbálkoztam volna ilyesmivel, de sajnos még mindig nem igazán bánthatjuk a készülékek ROM-jait, meg Kaiserem sem volt, de biztos vagyok benne, hogy a megfelelő fórumtémákban utána tudnak járni az érdeklődők a dolognak.
A koncepcióval kapcsolatban: ez véleményem szerint egy amolyan "fél-ipari" kivitelezésű, fejlett adatvédelmi mechanizmussal ellátott PDA. Ha akkora lenne, mint mondjuk a HP 614c vagy az Asus P750, akkor menne rá az Ajánlott, az előnyei azt hiszem nyilvánvalók.
-
macikos
addikt
Tudjátok ki venne ilyet 225.000 forintért...
-
rekid
addikt
"Az alsó fertályra is jutott egy gumitömítés, alatta egy nélküli műanyag rácsot találunk, funkciója nincs, a kézikönyv sem tesz róla említést."
Mi nélküli?
Egyebkent meg kezdek csalodni a htcben. Az ára meg horror... ennyiert noootbookot veszek kicsit.
ami nemsokkal nagyobb mint ez
-
joey04
titán
egyre élvezetesebbek Bocha írásai!egyre több a poén.
a legnagyobb poén a tesztben viszont az volt hogy az ebben a kategóriában sokadrangú dolognak számító kamera jobb képeket lő mint pár SE szájbersot förmedvény! -
Luser2000
addikt
hmm...
végig rágtram magam az íráson, de még mindig nem világos számomra, hogy mire jó ez a "féltégla"? vagy mi az a koncepció, amit a cikk is felemleget?
az, hogy minden nyílásába be lehet tömni egy memóriakártyát? gyakorlati oldalról ezt hol lehet kihasználni? (ha valóban ipari kivitel lenne - pl tokozás - akkor érteném a készülék "értelmét". így nem.
segítsetek ezt elhelyezni valahol a palettán!ami viszont izgat, hogy állítólag ennek a grafikus drivere kellően jól teljesít és talán - ha jól értem az erről olvasható fórumokat, akkor - a HTC kaiserbe (is) "transzpontálható"
egy ilyen Kaiser-Senda (sebesség) összehasonlítás kár, hogy nem fért bele (gondolom készülék híján).
Balázs
-
T0rnad0
addikt
Jó nagy dög...Ez olyan mindent bele teló lenne a HTC-től?
A Sednás kitérés vezeklés a faros után?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bosch GMS 120
- https://www.mac-audio.de/en/car-audio/subwoofer//mac-mobil-street-sub-108a
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest