- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris5
tag
kérnék egy kis segítséget:
kb. 20 napja vissza kellett vigyem a 4 napos HOXomat garanciális szerv szervizelésre. Azt írták a garancia papírra hogy főpanel csere (az mi alaplap?). A system azt írja android verzió: 4.0.3, Sense 4.0. A kérdés az ennél van már frissebb? Pont akkor vittem vissza mikor megjött a frissítés mindenki örömére ennek verzió száma érdekelne? Most se az EA games ikonját nem találom és a gyári böngészőben is volt egy klassz gomb a lapok kezelésére. A készülékre nincs frissítés megnéztem. Valami keleti alaplapot tettek szerintetek nekem bele (sokan panaszkodtak – akik kétes forrásból szerezték –, hogy nem érkezett nekik frissítés)? Mitévő legyek?
Arról nem is beszélve, hogy a köccsentő szerviznek nem volt egy "sim foglalat kiszedője" és egy jóval vastagabb cuccal feltúrták a tokomat. köszi
Köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest