Hirdetés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Ja hogy nem a T webshopból akarod venni! Az már más, az úgy nem fog menni...Mondjuk ha van T-s szervizes ismerős, akkor okosba megoldható, hogy elküldje (volt már rá példa), de amúgy nem.
Viszont ha gyári garanciával veszed, akkor is elég felkeresned a hozzád legközelebbi szervizt vagy átvevőpontot, és onnan ők intézik.
-
gulyi01
csendes tag
Ne bizonytalanodj el, lehet hogy csak mi fogtunk ki selejtes darabokat! Én eddig az interneten, külföldi oldalon 2 esettel magyar oldalakon 4 esettel találkoztam, ha azt nézed hogy több tízezer darabot adtak el, ez a hibaszám nem is olyan magas
Persze az embert nem vigasztalja ha pont az ő készüléke esik bele ebbe a hibába.
-
mbazsi
tag
Én itt venném, ha mindenképp One V-t szeretnék függetlenül : [link]
Egyébként nekem T-mobilos One V-m van, néhány napja nyúzom, és a sebességgel szemben pozitívan csalódtam, bár igaz, hogy már azt hittem hogy használhatatlan a sebessége, mert mindenki rosszul nyilatkozott róla, de erről szó sincs, csak nem egy csúcskategóriás hardver. De nálam bőven a használható kategóriába esik, sőt...
Ami nagyon pozitívan érintett, az az üzemidő. Én szolidan használom a telefont, és elvárom a min 2 napos üzemidőt, és ennek ez a telefon maximálisan eleget tesz. Ha olyan kedvem van, és nyomogatom egész nap, akkor is kibírja az egy napot. Szóval én csak pozitívan tudok nyilatkozni róla. A kamerával szemben viszont ne legyenek nagy elvárásai annak aki ebben gondolkodik, napfényben szerintem szép képeket lő, de sötétben már ramaty (a volt N8-asomhoz képest főleg). -
Real Ghoost
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A korábbi Legend formatervére építkezik a HTC új készüléktriójának legolcsóbb tagja, amely így sem egy filléres termék. Viszont egyedi.
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest