- Telekom mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgabor9
csendes tag
Tényleg nagyon szép a telefon, de az előzetesen pletykált AMOLED és kétmagos proci nélkül miben jobb a Desire S-nél? A Sense 4.0 fogja eladni?(főleg úgy, hogy a RAM kevesebb benne, mint a DS-ben...)
-
Gadgetfan_
senior tag
Szép telefon, anyaghasználat jeles, méretben és hardverben is jó lenne, de az előlapi kamera hiánya és a 4GB tárhely miatt nekem ez a használhatatlan kategória sajnos.
(#24) rankesz: Én pl. skype és gmail-es videócsethez napi szinten használom...
-
Jadro
veterán
Gyö-nyö-rű!
A specifikációja mondjuk nekem kicsit kevés, főleg az 512 ram, de ez a forma No1.
-
gybazsi
senior tag
Na ezzel a telefonnal megvettek engem. A Legend szerintem a mai napig az egyik (ha nem a) legszebb telfon, ennek a hardvere pedig bőven elég lenne nekem. Ha itthon kb 80k-ba fog kerülni, vagy nagyon max 90-be, akkor elég nagy esélyét látom annak, hogy egy ilyen lesz a Tattoo-m utódja.
-
escape
aktív tag
válasz
enginev3.0 #42 üzenetére
Köszönöm!
AMD Power: Jah, kicsit jobban szeretném mint az ace-t, elég sok a gond vele mostanság, ha meg sikerülne 45-ért elpasszolni, már nem kellene sok a one-oz.
-
escape
aktív tag
Hűha. Ha 90 körül lesz, akkor dobom is el az Ace-t amilyen gyorsan lehet, amíg még el lehet adni értelmes áron, és kipótolva beruházok egy ilyen kis csodára. Infó van esetleg róla, hogy mikorra várható?
-
pit stop
addikt
Ha valóban 100 környékén lesz ára, azt nevetségesen soknak tartanám
10, de inkább 20k-val alatta elég jó lenne kezdés utáni árnak.
Az az alsó kunkor elődjén se tetszett és ezen semInkább akkor Sony talán kisebb és egyenes túlnyúlása.
-
keIdor
titán
válasz
enginev3.0 #18 üzenetére
Nyugi, annyira nekem sem.
-
tommjee
senior tag
Nagyon szép készülék ,a hardvere sem egy eltúlzott paraszt vakítás nagyon rendben van!
-
zdanee
őstag
Ha jó áron adják ki, az első mobil hosszú ideje, ami felkeltette az érdeklődésemet.
-
Demens
tag
Tetszik a telefon, bár azért a Sony-k jobban. Egyébként szerintem ez pl. nem rossz dolog, hogy egy régi Legend-ás (hehe
) dizájnt újra alkotnak a gyártók. Azt viszont nagyon nem szeretem, mikor kiadnak egy telefont és utána követi őt még egy rakás pont ugyanolyan, vagy majdnem ugyanolyan dizájnnal.
-
freemanone
addikt
Szép lett a One V, az egyetlen ami a mostani trioból tetszik külsőre. Viszont a HW-t keveslem, főleg a memóriát és a képátlót. Nem kell nagyobb ház hogy beleférjen az a 4"-os kijelző! Van egy csomó kihasználatlan hely az előlapon. Érintős telefonoknál a legnagyobb szívfájdalmam amikor értékes kijelző helyét a ház/keret foglalja el...
-
B1T3
addikt
A mostani átlagos, és lassan unalmas HTC formák között tetszik a One V. Mondjuk bizonyára élőben szebb, mint képeken.
-
Répafőzelek
tag
Vajon miért hanyagolják a gyártók az optikai trackballt? Szerintem nagyon hasznos kis mütyürke, én imádom a jelenlegi Legendemen., Sokat használom, főleg ha e-mailt vagy hosszabb üzenetet írok. Kényelmes és jól használható képernyő tapicskolós szöveg kijelölést még egy telefonon se láttam, még az iOS megoldása is favágó, az alap Androidosról nem is beszélve.
-
solanthugor
aktív tag
A forma jó, de valahogy nekem a régi jobban tetszik, pláne a hero-é, mert ugye a legend meg abból jött...
-
Maxentius
addikt
válasz
enginev3.0 #25 üzenetére
Igen, de a tavalyiak "csak" 3.5-ös Sense-t kapnak az ICS-re, ami már most megvan (igaz, GB-en, nem ICS-en), szóval a 3.6/4.0 valamelyikét szívesebben látnám.
-
Psytech
őstag
Hmm, középkategóriába ez is kellően megállhatja a helyét megfelelő árazással (bár ez szinte kizárt
)
-
Maxentius
addikt
Kifejezetten örülök a hardveres felépítésnek, mert így biztosan lesz ebből főzve a tavalyi 1 GHz-es modellekre is "új" Sense.
-
youngboy
senior tag
Hát erre biztos nem váltok Desire S-ről. Főleg az előlapi kamera hiánya miatt. Nagy negatívum.
-
L4mie
veterán
Legend volt eddig a kedven telefonom
Remélem méltó utódja lesz, bár nekem picit üresnek tűnik a "mindenki által folyamatosan használt" optikai bizbasz nélkül az alja.
Viszont szép kijelző, kompakt méret, közép hardver, friss droid és ui elég sokat számít.
ha belefér mondjuk 70-80 ba akkor szerintem nagyot tudna aratni vele a HTC, sajnos szerintem inkább a 90-110 ba fogják árazni :/ az meg magyar embernek sok ezért a hardverért, max szerelemből veszik majd. -
enginev3.0
félisten
Kérlek szépen a Desire HD és S is megkapja az ICS-t!
Viszont ez a Sense 4 így a videó alapján nem tetszik
-
lmisi
senior tag
Egész jónak tűnik, persze előlapi kamera nincs 2012-ben érdekes. Talán az ár is jó lesz, tekintve a HTC utolsó két negyedévi harmatos eredményeit.
-
gzbotii
nagyúr
Nem is tagadja..nem is tagadhatja.
Viszont erdekes a HTC es a jo kamerat egy cikkben emlegetni -
etsmark
tag
Na és akkor itt a nagy kérdés: a desire s és a desire hd miért nem kaphatta meg az ics-t ugyanezzel a hardverrel?!...
-
Tomy Yayo
senior tag
Azt hiszem, megvan a Legendem utódja
Király gép lett. Kialakítás, külső hibátlan, hardver pont elég egy telefonba, kijelző mérete optimális, nem tepsi tőle a telefon. Előlapi kamera nem is hiányzik.
KELL. MOST
-
Elég szép ez a design, tényleg jó ötlet volt tovább gondolni a Legend-et
-
GALARDO
addikt
Na ez jól néz ki, Defy utód lehet.
-
A forma jó a htc.t ismerve kellően optimalizált lesz 1 maggal is.
-
csibor
addikt
Végre 3.7"-on is jön ki telefon. Csak kár nem az én pénztárcámnak lesz, a HTC-ét ismerve.
-
Next Win ®
tag
Nekem tetszik, de majd az áron múlik ,hogy ki is próbálom-e.
Bár egy kétmagos processzornak jobban örülnék, de szerintem nem az egyedüli vagyok ezzel.
-
kiskaktusz
addikt
A specifikáció tetszik, a telefon formája még mindig nem..
-
Retekegér
MODERÁTOR
Sokaknak tetszeni fog, hogy továbbviszik a legendás formát.
#1: minek, ha kellően gyors 1 maggal? Bencsmarkozol?
-
AMD Power
titán
Ez az a telefon ami nekem bőven elég és minden elvárársomnak elég lenne. Remélem az ára is nekem való lesz!
-
hunter84
aktív tag
Imádom ezt a dizájnt! Ha kétmagos proci lenne, valamint min. 1 GB RAM, akkor el is gondolkodnék rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kimagasló minőségű kamerával és Beats Audio támogatással érkezik az Android 4.0 ICS alapokon nyugvó HTC Legend reinkarnáció.
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DOOM - The Dark Ages
- Ingatlanos topic!
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest