- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joefasalasso
aktív tag
Antutu: 2550 pont...
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz joefasalasso #117 üzenetére
Én sem értem minek kell az oda, oldalról jégkorong ütőre hasonlít
T-mobil üzletben megtapiztam tegnap, kellemes kis könnyű is, szerintem a héten megrendelem, és írok majd róla, első androidos telóm lesz, de már sok másfajtát próbálgattam. -
joefasalasso
aktív tag
Szerintem szépen megy, én azt az ívet tőből levágnám, akkor tökéletes lenne.
-
-
Gergőke88
addikt
válasz joefasalasso #109 üzenetére
Holnap lesz fent teszt ha minden igaz. Mar varom! Utana rendelem is!
-
joefasalasso
aktív tag
Szerintem ami idegesítő volt a wildfire s-ben, az ebben mind ki lett javítva. Már van hely telepíteni, 512 ram szerintem elég, a kijelző példás minőségű. Az extrém juzereknek pedig ott van az X.
-
Real Ghoost
aktív tag
Aki vett már ilyen készüléket, vagy kipróbálta személyesen majd írjon róla.
A Mobilaréna tv videón picit döcögősnek tűnt itt ott, de más youtube videókon meg sokkal pörgősebben üzemelt, jó lenne tudni, hogy melyik az igazi arca.
T üzletekbe még gondolom nem nagyon lehet taperolni, bár egy próbát talán megérne. -
franc0
őstag
Tegnap rendeltem meg a T-től, de még nem kaptam meg. Remélem péntekig kihozzák a szemetek, mert ajándék lenne...
Az akkut nem tudod kivenni.
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
kezman
őstag
Szemezek a készülékkel, de van egy kérdésem, ugye beépített az akku, és ha mondjuk lefagy akkor hogy lehet resetelni, az aksit ugyanis nem lehet kivenni?
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
kezman
őstag
Trémobilnál kapható
Webshop ár: 58 491 FtNe dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Idiofil
aktív tag
Én is nagyon tanakodok új telón, és ez az egyik kiszemelt. Mennyire gördülékeny az 1magos procival és 512 rammal?
"Those who want respect, give respect"
-
Bambalazs
senior tag
-
Piotre87
csendes tag
válasz Bambalazs #95 üzenetére
Ha lenne hozzá affinitásom írnék róla cikket de szerintem itt Mobilarénán is hamarosan lesz átfogó teszt amivel biztos hogy jobban jártok.
Őszinte leszek, először van tapis,androidos telefonom és ez sem azért lett mert erre vártam rég,hanem a kényszer szülte. Telefon kellett minnél olcsóbban, olyan amire ha 2évet vállalok előfizura,remélhetőleg kibírja. Az így leszűkített körből ez tűnt a legjobb vételnek (új-lesz support, HTC=tudtam hogy minőség+Sense) készülékért nem kellett fizetni és előfizetés is kb 5000Ft-ból megáll (200MB net, hálózaton belül ingyen telefon, de előfizetési díj nem lebeszélhető)Videót sokat találni neten és megfelelő technikám sincs hozzá,de ha esetleg mindenki nagyon akarja akkor max kedden tudnék róla valamit "forgatni".
Egy kérdésem viszont nekem lenne. Magyarosítani lehet-e utólag ICS-t ha az gyárilag nincs benne? Angollal elvagyok de magyar jobb lenne.
Üdv, Peti
-
Bambalazs
senior tag
Engadget oldalán olvastam egy átfogó tesztet még pár hónapja, ott említette a srác a változásokat és ezt is kiemelte. Az is érdekes, hogy multitask menüből hogyha csak kihúzod a programot azzal még nem lövöd ki a folyamatot, csupán eltünteted az előzményekből.
Csinálsz majd egy videót és felteszed youtube-ra? Megöl a kíváncsiság! Vagy csak egy rövid Logout cikket. Június lesz, mire meg tudom venni a sajátomat...
-
Piotre87
csendes tag
válasz Bambalazs #92 üzenetére
igen,csak letiltani tudtam...nem vagyok nagy guru és ennyire nem ástam bele ICS-es topikokba..
Egésznapos nyüstölés mellett (igaz fényerőt visszavettem,de nem sok pihit hagytam neki) elsőre 30,5órát bírta. Szintet (okosteló=1nap) hozza.
VISZONT BAROMIRA TETSZIK!!!
Bocs ezt muszáj volt elsőre is tetszett a forma de kézbe véve..nagyon jó érzést kelt,egy darab hideg fém! -
Bambalazs
senior tag
iOS-nél 110-150 MB az alap lefoglalt memória (active+wired), úgyhogy nem vészes annyira. Viszont ez a szabad 1 GB nagyon bosszantó! Root nélkül nem is lehet befogni a microsd-t programok tárolására. ICS-nél meg ugye nem lehet törölni a gyári szoftvereket, csak letiltani...
-
DS39
nagyúr
a T-nél hamarosan kapható lesz, kiindulva a Motoluxe árából szerintem 70 körül lesz kártyásan.
-
opeter87
senior tag
Pont 90k a kártyafüggetlen ár.
Itt már elő is lehet rendelni.
Én megvárom a MA tesztet, aztán döntök. Eddig nagyon szimpatikus készülék.
-
TGWH
őstag
Pedig szerintem lesz annyi. Biztos nem 30-ért fogják dobálni, inkább 45-50, az Ace körüli áron.
90 felett kell a halálnak telefon, harmadánál alig szánom rá magam többre
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
stbtamas
aktív tag
ICS, Sense 4, kártyafüggetlen ár kb 90.000 huf. Ennyiért simán megéri!
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
TGWH
őstag
Gondolom nem lesz olcsó XD T-nél képesek olyan hihetetlen árszabást előhozni, hogy pl. minél nagyobb a kijelző, annál drágább, közben meg lehet a belseje sokkal gyengébb...
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
TGWH
őstag
Estét.
T-mobile-nál hamarosan kapható lesz, gondolom jövő hónapban
Árat hallottatok? Kíváncsi lennék rá.Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
Pantal
senior tag
válasz exelsior1 #77 üzenetére
De ha az ICS szépen fut rajta (főleg, hogy tudjuk, a HTC az egyik legjobb Android téren) ergo, jól lesz optimalizálva a szoftver a hardverre, akkor nem mindegy, milyen a vas alatta? És mégis egy egyedi szép desing-ja van. Az összes játék ugyanúgy el fog rajta futni mint egy négymagos telefonon.
-
exelsior1
senior tag
-
Pantal
senior tag
válasz exelsior1 #75 üzenetére
Bővíthető, igen. Szerintem a Legend szebb volt, meg jobb lenne szerintem, ha fizikai(értsd: benyomható) gombjai lennének, mint a legendnek, de így is csábító. Hw engem a legkevésbé se érdekel, ha akadás mentesen fut a rendszer. Most WP7-es telefonom van, az se egy erőmű, de a végletekig smooth. Ha az ICS szépen fog ezen futni, akkor lehet benevezek egy ilyenre.
-
exelsior1
senior tag
Annak idején amikor Legendem volt, nagyon vágytam egy olyan külsejű, erősebb telóra, és nagyon sajnálom, hogy ez nem lett olyan :S Pedig nem kellett volna sok. Egy 1,2 Ghz-s kétmagos proci, 1 giga ram. 4 volos kijelző, lehetőleg min Super Amoled (az S-LCD-ket utálom), kb ennyi kéne. Sajna ez még nem az igazi, viszont gyönyörű :S Azért azt remélem, hogy bővíthető a memóriája, mert 4 GB ma kb semmire sem elég.
Ja, igen most láttam, hogy előrendelhető 87 ezerért. Annyiért a közepes tudás és a pazar külső nagyon is megéri[ Szerkesztve ]
Galaxy S10
-
Pantal
senior tag
Azt hiszem, tudom is, mi lesz a következő telefonom. Nem is olyan rég, valahol felhoztam, hogy kár, hogy Legendet nem adják ki erősebb hardverrel..erre itt van. Igaz nem csúcs, de azt hiszem, HTC+ICS elég jól lesz optimalizálva arra az 1Ghz-re.
-
escape
aktív tag
http://www.telefonguru.hu/hir/HTC_One_V-_Sense_40,_ICS,_Beats_audio,_37_col_2012-2-28
Gugli azt mondja, hogy angoloknál 91K-ért adják. Remélem itthon is megmarad ez az ár.
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
libit
tag
válasz enginev3.0 #18 üzenetére
majdnem azonos az elso htc desire hardwerevel, arra meg 2.3-as android simcs hivatalosan, nemhogy android 4-es sense 4-el...
tudom, uzletpolitika de akkor talaljanak ki mas indokot, ne a "gyenge" hardwarera fogjak a frissites elmaradasat -
Bambalazs
senior tag
válasz enginev3.0 #62 üzenetére
Lehet azért, mert le van butítva a "nagyokéhoz" képest (task manager nem 3D, hanem gyári ICS féle, stb.), de ez akkor is nevetséges.
-
L4mie
veterán
szerintem telefonra továbbra is tök fölösleges. az 1080
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
escape
aktív tag
Én örülök, hogy nem tud mindent, hátha olcsóbb lesz a többi htc-nél.
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
opeter87
senior tag
Nagyon szép, kár a videózási képességek miatt. 720p 2012-ben? miért nem lehetett 1080p
-
escape
aktív tag
Volt olyan teló az éven, ami nem volt bővíthető sd kártyával?
-
-
dgabor9
csendes tag
válasz Balázs1621 #58 üzenetére
Deeee, bővíthető SD-kártyával!
-
escape
aktív tag
http://www.htc.com/www/smartphones/htc-one-v/#specs
Itt azt írja, hogy:
Expansion slot:
microSD™ memory card (SD 2.0 compatible)Nem ezt keresitek?
-
Balázs1621
senior tag
Ez sem bővíthető? Látom idén ez lesz a trend. 4GB kevésnek tűnik.
-
IkszIpszilon
aktív tag
AMOLED vagy SLCD?
X.Y.
-
Bambalazs
senior tag
válasz Tomy Yayo #50 üzenetére
SLCD-t kapott. Egyik hands-on videóban megemlíti a bemutató ember.
Viszont kíváncsi lennék arra, miért nem lehet bekapcsolni semelyik One V készüléket ott az MWC-n. Egy sense bug miatt letiltotta az összeset az HTC, vagy mi a fene? Egy videót találtam, de az se az MWC-n készült...
-
adrianv
tag
Azért az előlapi kamerát egy mai telefonnál már illene beletenni!!! A lumiáknál is szégyen.
Sorry for party rocking!!!
-
Bavid
senior tag
Ebben sincs vajon micro sd slot? Mert az úgy elég fail lenne. És aksi se túl bíztató.
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
válasz Gadgetfan_ #47 üzenetére
Bakker, ez nem bővíthető...?
-
Tomy Yayo
senior tag
-
dgabor9
csendes tag
Tényleg nagyon szép a telefon, de az előzetesen pletykált AMOLED és kétmagos proci nélkül miben jobb a Desire S-nél? A Sense 4.0 fogja eladni?(főleg úgy, hogy a RAM kevesebb benne, mint a DS-ben...)
-
Gadgetfan_
senior tag
Szép telefon, anyaghasználat jeles, méretben és hardverben is jó lenne, de az előlapi kamera hiánya és a 4GB tárhely miatt nekem ez a használhatatlan kategória sajnos.
(#24) rankesz: Én pl. skype és gmail-es videócsethez napi szinten használom...
[ Szerkesztve ]
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
Jadro
veterán
Gyö-nyö-rű! A specifikációja mondjuk nekem kicsit kevés, főleg az 512 ram, de ez a forma No1.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
gybazsi
senior tag
Na ezzel a telefonnal megvettek engem. A Legend szerintem a mai napig az egyik (ha nem a) legszebb telfon, ennek a hardvere pedig bőven elég lenne nekem. Ha itthon kb 80k-ba fog kerülni, vagy nagyon max 90-be, akkor elég nagy esélyét látom annak, hogy egy ilyen lesz a Tattoo-m utódja.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
escape
aktív tag
válasz enginev3.0 #42 üzenetére
Köszönöm!
AMD Power: Jah, kicsit jobban szeretném mint az ace-t, elég sok a gond vele mostanság, ha meg sikerülne 45-ért elpasszolni, már nem kellene sok a one-oz.
-
-
escape
aktív tag
Hűha. Ha 90 körül lesz, akkor dobom is el az Ace-t amilyen gyorsan lehet, amíg még el lehet adni értelmes áron, és kipótolva beruházok egy ilyen kis csodára. Infó van esetleg róla, hogy mikorra várható?
-
Mintha valami jobb Samsung vagy LG menüt látnék (LG-nél és Samsungnál ez előrehaladás lenne) de HTC-nél meg visszalépés Remélem ha már videón látjuk tetszeni fog, ha meg nem akkor sokan kritizálják és lesz új 4.5-ös
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
pit stop
addikt
Ha valóban 100 környékén lesz ára, azt nevetségesen soknak tartanám 10, de inkább 20k-val alatta elég jó lenne kezdés utáni árnak.
Az az alsó kunkor elődjén se tetszett és ezen sem Inkább akkor Sony talán kisebb és egyenes túlnyúlása.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
keIdor
titán
-
tommjee
senior tag
Nagyon szép készülék ,a hardvere sem egy eltúlzott paraszt vakítás nagyon rendben van!
-
zdanee
őstag
Ha jó áron adják ki, az első mobil hosszú ideje, ami felkeltette az érdeklődésemet.
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
Demens
tag
Tetszik a telefon, bár azért a Sony-k jobban. Egyébként szerintem ez pl. nem rossz dolog, hogy egy régi Legend-ás (hehe ) dizájnt újra alkotnak a gyártók. Azt viszont nagyon nem szeretem, mikor kiadnak egy telefont és utána követi őt még egy rakás pont ugyanolyan, vagy majdnem ugyanolyan dizájnnal.
-
freemanone
addikt
Szép lett a One V, az egyetlen ami a mostani trioból tetszik külsőre. Viszont a HW-t keveslem, főleg a memóriát és a képátlót. Nem kell nagyobb ház hogy beleférjen az a 4"-os kijelző! Van egy csomó kihasználatlan hely az előlapon. Érintős telefonoknál a legnagyobb szívfájdalmam amikor értékes kijelző helyét a ház/keret foglalja el...
-
B1T3
addikt
A mostani átlagos, és lassan unalmas HTC formák között tetszik a One V. Mondjuk bizonyára élőben szebb, mint képeken.
-
Répafőzelek
tag
Vajon miért hanyagolják a gyártók az optikai trackballt? Szerintem nagyon hasznos kis mütyürke, én imádom a jelenlegi Legendemen., Sokat használom, főleg ha e-mailt vagy hosszabb üzenetet írok. Kényelmes és jól használható képernyő tapicskolós szöveg kijelölést még egy telefonon se láttam, még az iOS megoldása is favágó, az alap Androidosról nem is beszélve.
-
solanthugor
aktív tag
A forma jó, de valahogy nekem a régi jobban tetszik, pláne a hero-é, mert ugye a legend meg abból jött...
3330>k700i>k800i>k810i>t700>g900>Touch>Touch Cruise>Tattoo>Desire>Milestone(hiànyzol)>Desire>Jiayu g3>Droid4>BBZ10
-
-
Maxentius
addikt
válasz enginev3.0 #25 üzenetére
Igen, de a tavalyiak "csak" 3.5-ös Sense-t kapnak az ICS-re, ami már most megvan (igaz, GB-en, nem ICS-en), szóval a 3.6/4.0 valamelyikét szívesebben látnám.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Psytech
őstag
Hmm, középkategóriába ez is kellően megállhatja a helyét megfelelő árazással (bár ez szinte kizárt )
-
-
Maxentius
addikt
Kifejezetten örülök a hardveres felépítésnek, mert így biztosan lesz ebből főzve a tavalyi 1 GHz-es modellekre is "új" Sense.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
youngboy
senior tag
Hát erre biztos nem váltok Desire S-ről. Főleg az előlapi kamera hiánya miatt. Nagy negatívum.
-
-
L4mie
veterán
Legend volt eddig a kedven telefonom
Remélem méltó utódja lesz, bár nekem picit üresnek tűnik a "mindenki által folyamatosan használt" optikai bizbasz nélkül az alja.
Viszont szép kijelző, kompakt méret, közép hardver, friss droid és ui elég sokat számít.
ha belefér mondjuk 70-80 ba akkor szerintem nagyot tudna aratni vele a HTC, sajnos szerintem inkább a 90-110 ba fogják árazni :/ az meg magyar embernek sok ezért a hardverért, max szerelemből veszik majd.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Kérlek szépen a Desire HD és S is megkapja az ICS-t!
Viszont ez a Sense 4 így a videó alapján nem tetszik
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
lmisi
senior tag
Egész jónak tűnik, persze előlapi kamera nincs 2012-ben érdekes. Talán az ár is jó lesz, tekintve a HTC utolsó két negyedévi harmatos eredményeit.
-
gzbotii
nagyúr
Nem is tagadja..nem is tagadhatja.
Viszont erdekes a HTC es a jo kamerat egy cikkben emlegetniWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
etsmark
tag
Na és akkor itt a nagy kérdés: a desire s és a desire hd miért nem kaphatta meg az ics-t ugyanezzel a hardverrel?!...
-
Tomy Yayo
senior tag
Azt hiszem, megvan a Legendem utódja Király gép lett. Kialakítás, külső hibátlan, hardver pont elég egy telefonba, kijelző mérete optimális, nem tepsi tőle a telefon. Előlapi kamera nem is hiányzik. KELL. MOST
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
Graphics
Jómunkásember
Elég szép ez a design, tényleg jó ötlet volt tovább gondolni a Legend-et
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
GALARDO
addikt
Na ez jól néz ki, Defy utód lehet.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
HARDVERAPRÓD
A forma jó a htc.t ismerve kellően optimalizált lesz 1 maggal is.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
csibor
addikt
Végre 3.7"-on is jön ki telefon. Csak kár nem az én pénztárcámnak lesz, a HTC-ét ismerve.
-
Next Win ®
tag
Nekem tetszik, de majd az áron múlik ,hogy ki is próbálom-e. Bár egy kétmagos processzornak jobban örülnék, de szerintem nem az egyedüli vagyok ezzel.
Amikor éjjel nem bírsz aludni, az azért van mert ébren vagy.
-
kiskaktusz
addikt
A specifikáció tetszik, a telefon formája még mindig nem..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Sokaknak tetszeni fog, hogy továbbviszik a legendás formát.
#1: minek, ha kellően gyors 1 maggal? Bencsmarkozol?
<< Heimdal >>
-
AMD Power
titán
Ez az a telefon ami nekem bőven elég és minden elvárársomnak elég lenne. Remélem az ára is nekem való lesz!
-
hunter84
aktív tag
Imádom ezt a dizájnt! Ha kétmagos proci lenne, valamint min. 1 GB RAM, akkor el is gondolkodnék rajta.