- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
nexusking #649 üzenetére
szia nexusking
1-es kerdesedre nem tudom a valaszt, 4-ik droidos HTC-m, de meg semmit nem rootoltam.
2: A hatlapi resz sztem strapabiro, Sensationon is hasonlo volt, azon szeptember ota nem nagyon vettem eszre kopast. Elolapon kijelzo alatti/feletti fenyes felulet szinten strapabiro es a Sensationon is jol birta. Tobbet errol nem tudok, 2 hete sincs meg meg a telefon.
3.A prios gyuru, ami az optikat korbeoleli kiall kb 1-1,5mm-re a haztol, de magatol a kamera lencsetol alig, par tized mm, talpas saccografom alapjan. viszont meg igy is biztonsagosnak erzem.
4. Ime par screenshot:
Lathato, hogy eleg vegyes a kep. Szerintem ahogy felfutnak az ICS-vel piacradobott cumok, a fejlesztok ugy mozdulnak ra jobban erre a problemara.
Ha meg kell info, ne habozz
udv
Balinov
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest