- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
válasz
Dominó85 #109 üzenetére
Ertem en,hogy ha sokkalom akkor ne vegyek csucstelefont,de miota elkezdett erdekelni a kutyuk a motorola v3 is irtozatosan draga volt de 100korul volt mikor megjelent... a samsung d500as is 100korul volt vagy emlithetnem a nokia n95ot...az iphone 2g is 150 volt es akkor mar mindneki huzta a szajat. Most meg 200k-nal tartunk es mindenki mar azon gondolkozik,hogy vesz egyet amint tud. Kulfoldon ingyen hozzadvagjak a telefont szinte egy jo elofizuval,de itthon jobban megeri megvenni fuggetlenul mert a szolgaltatok el vannak nagyon kanaszosodva. Pedig jo kozep retegnek tartom magam es megtudnam venni,de ar ertekben nem latom,hogy ez megeri. Erre gondolom sokan irhatjak,hogy akkor ne vegyek csucstelefont,en csak arra akartam ravilagitani,hogy 200-250k-s telefonok arabol jopar mindent lehet venni.
-
Scoobyka
addikt
Nagyon jo telefon meg jo cikk, szep volt dr. Kind. es Bocha
Amugy csak en erzem,hogy elszaladt a lo a telefonokkal? 180-200k egy telefonert?????? Emberek ezert plazma tv-t kapsz,notebookot. Nem lett kicsit irrealisan magas a telefonok ara. Ertem en,hogy ezek mar modern kis szamitogepek,de 200kilo egy telefonert nalam a vicc kategoria. A i4s-em megvetelekor meg a 100-130as ara azt mondtam ok ez a felso hatar ami nalam belefer,de lassan negyed millio lesz egy telefon. Lehet az en ertekrendemmel van baj,de szamomra ez mar irtozatosan sok penz egy TELEFON-ert. Ezert az arert mar akkor hozzacsapok egy 100ast es veszek egy retina bookot,tobb lehetoseget latok benne. A forint gyengulese se indokolja ezt az arat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest