- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vateraadd
csendes tag
Sziasztok ! A segitségeteket szeretném kérni, mit tegyek,ellopták a htc one-mat és most hogy vettem egy másik telefont a viberen meg akartam változtatni a képemet és tök idegen fotókat is mutatott,a saját fotóim között. Valószinűleg automatikussan feltöltötte a képeket a htc amit a telefonnal készített az illető akinél most van. Betudnám méretni valahogy ? vagy mi erre a legjobb megoldás ?
-
Vateraadd
csendes tag
Köszönöm megvan !
-
Vateraadd
csendes tag
Sziasztok !
Érdeklődnék, hogy hogyan tudom aktiválni a képernyőfotózást ? milyen gombokkal tudom előhívni,ha pl. böngészek és megszeretném örökiteni a böngésző képét?
-
Vateraadd
csendes tag
Két kérdésem lenne a tisztelt hozzáértőknek.
Az eggyik hogy a telefon jobb érintőgomba aminek ilyen ház ikonja van. Na most azt kérdezném hogy ha azt 2x ugye megnyomom behoz ilyen ablakot amibe sok kis ablak mutatja hogy milyen alkalmazások futnak,ha ezeket felcsusztatgatom az olyan mintha kilőném az appokat ??
A másik. Zabálja a telefon a mobilnetet, 100mb lement 2 nap alatt pedig csak facebookra és pár híroldal olvasására használom. Hogy lehet beállitani hogy ahogy hazaértem rácsatlakozzon az itthon wifire?
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Vateraadd
csendes tag
Kérdezném a hozzászólóktól hogy nem zavaró hogy a kamerája csak 4.1 mpx-s és nemveszi fel a versenyt a jelenlegi 8,12mpx-s telefonokkal?? Azért ha kifizet az ember ekkora összeget elvárná hogy egy normális kamerát kapjon a telefonjába..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro - M4 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest