- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vateraadd
csendes tag
Sziasztok ! A segitségeteket szeretném kérni, mit tegyek,ellopták a htc one-mat és most hogy vettem egy másik telefont a viberen meg akartam változtatni a képemet és tök idegen fotókat is mutatott,a saját fotóim között. Valószinűleg automatikussan feltöltötte a képeket a htc amit a telefonnal készített az illető akinél most van. Betudnám méretni valahogy ? vagy mi erre a legjobb megoldás ?
-
Vateraadd
csendes tag
Köszönöm megvan !
-
Vateraadd
csendes tag
Sziasztok !
Érdeklődnék, hogy hogyan tudom aktiválni a képernyőfotózást ? milyen gombokkal tudom előhívni,ha pl. böngészek és megszeretném örökiteni a böngésző képét?
-
Vateraadd
csendes tag
Két kérdésem lenne a tisztelt hozzáértőknek.
Az eggyik hogy a telefon jobb érintőgomba aminek ilyen ház ikonja van. Na most azt kérdezném hogy ha azt 2x ugye megnyomom behoz ilyen ablakot amibe sok kis ablak mutatja hogy milyen alkalmazások futnak,ha ezeket felcsusztatgatom az olyan mintha kilőném az appokat ??
A másik. Zabálja a telefon a mobilnetet, 100mb lement 2 nap alatt pedig csak facebookra és pár híroldal olvasására használom. Hogy lehet beállitani hogy ahogy hazaértem rácsatlakozzon az itthon wifire?
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Vateraadd
csendes tag
Kérdezném a hozzászólóktól hogy nem zavaró hogy a kamerája csak 4.1 mpx-s és nemveszi fel a versenyt a jelenlegi 8,12mpx-s telefonokkal?? Azért ha kifizet az ember ekkora összeget elvárná hogy egy normális kamerát kapjon a telefonjába..
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest