- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
Érkezik még erre a készülékre frissités ? Mert nagyon agyalok rajta, hogy megvegyem a már fentebb emlitett készüléket használtan
-
Dyrtyho
őstag
Sziasztok !
Nagyon gondolkodok egy ilyen készülék vásárlásában, igaz jelenleg egy S3 LTE-t nyúzok már lassan másfél éve, és nem tudom, hogy megéri-e egy ilyenre váltani, tudom, hogy ez nem az a topik, de azért mégis csak ti használjátok többet, és ezért is szeretném tudni, hogy az a 48-50ezer forint, amennyiért én találtam, és az a szeptember 17. garancia ami rajta van, azért az árért megéri-e egy M7-re lecserélni a S3 LTE-t. Előre is köszönöm a segitségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Automata kávégépek
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest