- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScrapUnit
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült jó áron hozzájutnom egy M7-hez itt hardveraprón, ami nemrég szervízből jött vissza. Cserélve lett: alaplap, akku, kamera, átkötő kábel, p szenzor, lcd, sim tálca, rezgőmotor. Az eladó kipróbálta, postára adta. Tegnap érkezett meg a telefon, mielőtt hazaértem beugrottam a Telekomhoz új simkártyáért, mert nekem még a régi fajta volt. A probléma az, hogy 1,-1,5 órás szenvedés után sem ismeri fel az új sim-et. SW visszaállítás, sim tisztítás megvolt. A telefon többi funkciója rendben van. Mi lehet a hiba oka? Az új sim adapterrel működik a régi telefonommal. Másik microsimmel még nem tudtam kipróbálni a htc-t. Amikor kiveszem a sim tartót jelez a telefon, hogy nem észlelhető sim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- Projektor topic
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Borderlands 4 teszt
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest