- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
enginev3.0 #31838 üzenetére
Ha eddig betölt, több mint valoszinü be lehet lepni bootloaderbe is, onnan meg mar lehet unlockolni/s-offolni, hboot verziotol függöen lehet, hogy meg htcdev nelkül is megy, utana meg mehet a ruu.
De erdemes lenne megnezni vagy kerni egy kepet a bootloaderröl, lehet mar reg nyitott es valami mokolt rendszer volt rajt, amivel valami olyant tettek, amit nem kellett volna.
Siman lehet, hogy valami custom rom volt rajta, aztan ranyomtak egy factory resetet.. Nem mindegyik szereti...Szerk.: Ha csak addig jut el, lehet csak egy sima bootloop, valami beragadt. Azert az poen lenne, ha egy cache törles helyrerakna.
Persze az is lehet, hogy jobban ert hozza, mint irja, es tisztaban van vele, hogy valami el lett b.szva...
Minden esetre ennyiböl egy csupasz kijelzö nincs meg szerintem, szoval ha valakinek pont kell, meg meg is erheti, bar hazilag ezt szerelni azert eleg necces.. -
blade4
aktív tag
válasz
enginev3.0 #31838 üzenetére
Értem!
Irtam neki, meglátom mit ir vissza.
Kicsit megpróbálok jobban utána olvasgatni.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest