Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
A Desire család legalján nincs igazi Sense, de az tényleg nagyon az alja.
(#31302) batai15: azért azt tegyük hozzá, hogy téged közel sem a Desire 210-es szint érdekel. A MA-s ármegnyílvánulásokat meg inkább ne is vedd figyelembe. Egyik esetben sufniárat néznek, másikban meg a lehető legdrágább gyártói garisat. Komolyan mondom, számomra egyre kiábrándítóbb, hogy nem képesek fejlődni, nincs konkrétabb akkuteszt sem csak beböfögik a teszt legvégén. Az árral sem bánnak rendesen, össze-vissza veszik az értékeket.
-
batai15
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Jajj ne oktassatok már
nem egy telefonom volt már htc is. Jól ismerem, mindenek előtt pedig nem kérek az elfogult fanboy szövegből. Én Hétköznapi tapasztalatokra vagyok kínváncsi nem arra hogy ez szifon ,htc stb me ez a legjobb! tessék nincs sense
[link]
ennyiért ez a telefon ?
No szóval köszi, de tényleg csak nem elfogult vélemények érdekelnek.
Nem azért jöttem ide hogy jöjjön az oktatás. Jó ez a telefon nem vitás ezért is érdekel, me szrt nem veszek .
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 17 Pro 1TB, Bontatlan
- Xiaomi 13T 8/256 kék, hibátlan
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem egy telefonom volt már htc is. Jól ismerem, mindenek előtt pedig nem kérek az elfogult fanboy szövegből. Én Hétköznapi tapasztalatokra vagyok kínváncsi nem arra hogy ez szifon ,htc stb me ez a legjobb!