-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
batai15 #31302 üzenetére
Te kértél véleményt, én leírtam
Veheted elfogultnak, volt Sonym, nyomkodtam G3-at, S4-et, ha neked elfogult az, hogy nem vagyok vak, és össze tudom hasonlítani őket hétköznapi használatban, hát akkor elfogult vagyokNem tudtam, hogy azokon nincs teljes sense, de nem is értem, hogy jön ide egy alsó kategóriás készülék, mi köze az itt beszéltekhez
Nekem is volt már pár HTC készülékem, HD2, Desire HD, Sensation, One x, és mindre azt mondtam, hogy az android sosem lesz jó rendszer, mert mindig belassul egy idő után, ezért váltottam wp-re, majd megvettem, az m7-et, és visszaszívtam a korábbi kijelentésemet, mert ez a telefon még egyszer nem lassult be, úgy mint a korábbiak
Ezen kívül nem tudom miért lett volna elfogult a hozzászólásom, és egyáltalán nem oktattalak, szimplán válaszoltam a kérdéseidre (sense 6, kamera app ...), de már bánom, hogy megtettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2022 128GB - 99% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA! iPhone XR 64GB - Független - 88% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest