-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
FeRRaR1 #21529 üzenetére
Jaja tudom, tegnap már olvastam, próbáltam követni. De majd lesz valami más módszer, ha nem akkor meg nyitom dev-en előbb vagy utóbb, s-off elvégre megy.
(#21530) grunge: szerintem a HTC-k vannak a legjobb custom romokkal ellátva a Nexusok után. Ha gyárilag 4.4.2-vel kapod akkor egyelőre htcdev-en lehet csak nyitni, aminek nyoma van és mondható garivesztésnek (persze van akinek megcsinálják, van 1-2 módszer, ha véletlen nem csekkolják). Korábbiakkal van esély, de inkább az elsőt érdemes szem előtt tartani.
Nekem fekete van, az oldalán kicsit látszik (kijelző melletti perem, de nem olyan vészes). Itt feketén én inkább a hangszóró burkolatokat vettem észre, hogy bármi kis vacak nyomot hagy rajta, de kicsit törölgetjük és eltűnik. Mint valami grafit ceruza nyom.
Hátlapon 1-2 hasonló, az persze ott marad. Semmi tokot nem használok, csak simán zsebre vágom. Ez kb 1 hónap tapasztalat. A beats felirat elméletileg lekopik, de sokan rosszabb véleménnyel vannak a feketéről szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- ASUS routerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest