- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
Én hiszek biztos jo telefon az one a piacon tényleg a legjobb.Nálam nem azt verte ki a biztosotékot ha nem amit a forumtárs irt.Tudod Te is nem rossz telefon az Iphone és nem egy 2011 es termékkel kell összzehasonlitani egy 2013 csucs gépet amit ki tudja elötte hogyan használtak.
-
csacsi67
addikt
Akkor olvasd el és értelmezd én is értem mit akar mondani de más is van benne.Ami nem helyt álló.Kinek melyik platrform jön be.Volt a kezembe one hidd el nagyon sok telefont kiprobáltam.Van még fejlödnie a droidnak pár dologba.Más a könnyebb testre szabhatóság.Tudjuk neked mindig az legjobb telefon ami neked van annál jobb nincs a piacon.Vita lezárva.
Ja azon Onén meg 2 honap után jelentkeznek a problémák Érdkes.Egyik irásod üti a másikat.Ami töled elvárható mint mások is mondták.
-
csacsi67
addikt
Én elmondom neked platina kártyásként plussz alá irtam 2 év hüséget valamint 2010 töl 2012 nem vettem náluk készüléket ilyen 15-20 k körüli számláim voltak 50 ért hoztam el amikor ki jött az iphone 5.
Ati007: Te miota vagy náluk?
Nem tudom megmondani milyenbe voltam akkor ,ami most van azt mozaik L és igy is mindig rá kell fizetnem pár ezret.
-
csacsi67
addikt
Elöfordult de tutti van itt olyan aki ezt megtudja mondani hogyan lehet meg állapitani kártya nélkül.
-
csacsi67
addikt
válasz
gyuri2008 #7626 üzenetére
Ezt olvasd el érdekes dolog.Nem tehetsz semmit az ördög soha nem alszik.[link]
Ha ilyen értékü telefont veszel csak a tualjdonstol vedd meg senki mástól.Ellnörizd miota elöfizetö az adott társaságnál. Max ha nem fizeti oda költözhetsz hozzá azon kivül semmit nem tehetsz vagy pereskedsz évekig.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest