- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
Én hiszek biztos jo telefon az one a piacon tényleg a legjobb.Nálam nem azt verte ki a biztosotékot ha nem amit a forumtárs irt.Tudod Te is nem rossz telefon az Iphone és nem egy 2011 es termékkel kell összzehasonlitani egy 2013 csucs gépet amit ki tudja elötte hogyan használtak.
-
csacsi67
addikt
Akkor olvasd el és értelmezd én is értem mit akar mondani de más is van benne.Ami nem helyt álló.Kinek melyik platrform jön be.Volt a kezembe one hidd el nagyon sok telefont kiprobáltam.Van még fejlödnie a droidnak pár dologba.Más a könnyebb testre szabhatóság.Tudjuk neked mindig az legjobb telefon ami neked van annál jobb nincs a piacon.Vita lezárva.
Ja azon Onén meg 2 honap után jelentkeznek a problémák Érdkes.Egyik irásod üti a másikat.Ami töled elvárható mint mások is mondták.
-
csacsi67
addikt
Én elmondom neked platina kártyásként plussz alá irtam 2 év hüséget valamint 2010 töl 2012 nem vettem náluk készüléket ilyen 15-20 k körüli számláim voltak 50 ért hoztam el amikor ki jött az iphone 5.
Ati007: Te miota vagy náluk?
Nem tudom megmondani milyenbe voltam akkor ,ami most van azt mozaik L és igy is mindig rá kell fizetnem pár ezret.
-
csacsi67
addikt
Elöfordult de tutti van itt olyan aki ezt megtudja mondani hogyan lehet meg állapitani kártya nélkül.
-
csacsi67
addikt
válasz
gyuri2008 #7626 üzenetére
Ezt olvasd el érdekes dolog.Nem tehetsz semmit az ördög soha nem alszik.[link]
Ha ilyen értékü telefont veszel csak a tualjdonstol vedd meg senki mástól.Ellnörizd miota elöfizetö az adott társaságnál. Max ha nem fizeti oda költözhetsz hozzá azon kivül semmit nem tehetsz vagy pereskedsz évekig.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest