- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
1. Qrva hangos a telefon
Gyakorlatilag minimumra kell vennem, mert különben asszony kivágna vele együtt. Amúgy fogod és konvertáló progival(formatfactory/mp3gain) visszaveszed a hangerejét a kívánt hanganyagnak.
2. Nem fut másik Launcherrel
3. Beats Audio-t nem lehet finomhangolni.
(#9949) vwbazsi: DoubleDip-et azért nem mert többen panaszkodtak rá, hogy megkarcolja a telefont. Nillkin Hard Case amit általában mindenki ajánl. Relatív olcsó és jó minőségű.
-
Xaels
félisten
válasz
Kokufuu1986 #9932 üzenetére
Én sem tapasztaltam, hogy jobban merülne PowerAmp-al mint a simával.
-
Xaels
félisten
válasz
Avicularia #9882 üzenetére
Nem biztos, hogy hibás. Lehet akár szoftveres is a gond amit esetleg egy másik kamera program megoldhat, bár Zack próbálkozott többfélével is, de neki nem hozták a minőséget.
Azt ajánlom keress otthon/wifi hatósugarán belül valamit amin próbálgathatod a beállításokat.
-
Xaels
félisten
válasz
Avicularia #9874 üzenetére
Nem tudok segíteni mivel nálam nincs különösebben ilyen gond. [link] nálam ilyeneket eredményez.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
tomi613 #9837 üzenetére
És ha valamit valahol leírnak az szent írás? Youtube-on amúgy ez van a videó alatti leírás részben:
"This is a demo video of MoDaCo.SWITCH for the HTC One, which allows you to switch between Sense and Google Play edition ROMs on the fly, without losing any data."Nem véletlenül indul újra az egész masina váltáskor.
-
Xaels
félisten
[link] itt az app fogyasztás. Amúgy PowerAMP-os zenehallgatás, Opera Classic-os böngészés volt benne Wifin és 3G-n. Blinkfeed-et szinte teljesen kilőttem, Google Now sincs beállítva mert nem használom. És egy csomó gyárilag telepített vackot tiltottam amiket nem használok.
-
Xaels
félisten
[link] kis hergelés
-
Xaels
félisten
A batterystats.bin b@szogatása meg nem feltétlenül fog javulást eredményezni.[link]
-
-
Xaels
félisten
Hát én akkor meg sem szólalok, nem ingerlem itt a népet inkább
-
Xaels
félisten
[link] a múltkori vaterás FAKE cucc úgy látszik feltűnt máshol is és itt az Engadget össze is hasonlítja a 2-t.
-
Xaels
félisten
válasz
Petyb00 #9417 üzenetére
Ajánlom a fórum szabályzat átolvasását.
MÁS:
Glamour RED Hands On. Hát ezt finoman szólva nagyon eltalálták.
-
Xaels
félisten
[link] ÁÁá elgurult a Marketingesek gyógybogyója.
-
Xaels
félisten
válasz
Leafnshit #9342 üzenetére
Opera Mobile Classic - [link]
A szövegtördelés a legjobb. Tud tömörített böngészést amit egyszerűen lehet beállítani, hogy WIFI-nél kikapcsoljon és nem okoz anomáliákat. A teljes képernyős mód az tényleg teljes képernyős. A címsort leszámítva minden funkció a kijelző alján elérhető. Jól működő "User Agent" és könnyen kezelhető gyorsindítás. Egyedül a görgetésnél nem dolgozik magas frame-el, de cserébe nem is melegszik tőle úgy a készülék mint mással.
(#9346) Ed Parker: az alap legnagyobb előnye, hogy gyárilag még bele van integrálva a Flash támogatás.Ha arra nincs szüksége az embernek akkor szerintem sokkal többet tud az Opera Classic.
-
Xaels
félisten
[link] 2 ma reggeli kép.
-
Xaels
félisten
válasz
Ed Parker #9196 üzenetére
Settings / Language & Keyboards / HTC Sense Input / Advanced. Pipa ki.
Az érintés érzékelését pedig a fejlesztői beállítások között találod azt hiszem. Amit a Settings / About / Software Information / More menüponton belül úgy tehetsz elérhetővé ha a Build Number soron sokat bökdösöl utána megjelenik a Settings-en belül.
-
Xaels
félisten
[link] még pár kép.
-
Xaels
félisten
[link] 2kép reggelről.
-
Xaels
félisten
válasz
Ed Parker #9087 üzenetére
Screenshot: ki/be kapcsológomb + Home(jobb oldali gomb) vagy ki/be kapcsológomb + Vol-
Böngészőt melyiket használod? Ha a gyárit abban engedélyezve van-e a Flash tartalom? Fényerőt, hogy használod?
Így ránézésre kb. 4-5óra közötti kijelző időnek tűnik amit a nap végi hosszabb töltés előtt elért. Az nem tűnik annyira vészesnek pedig.
-
Xaels
félisten
válasz
S e t h #9051 üzenetére
Köszönöm. Próbálkozom. A Desire-el együtt egyhuzamban ez a 4. HTC-m és jellemzően meg vannak a tipikus dilijei a fényképezésnek ennyi idő után is. Ha ráérez az ember könnyebb, de azért így sem sikerül minden megfelelőre. 4.2-vel amúgy szerintem érezhetően kevesebbet mos a szoftver.
-
Xaels
félisten
[link] még egy kép. Szépia vagy milyen effekttel.
-
Xaels
félisten
válasz
torrente777_ #9002 üzenetére
Tanítható.
-
Xaels
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #8962 üzenetére
Kamu...
-
Xaels
félisten
válasz
Avicularia #8720 üzenetére
Felejtősek, nézz róluk videót.
-
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #8699 üzenetére
Nekem teljesen megfelel a gyári ROM, nincs semmi most már ami miatt többre vágynék. Még üzemidőre is csak pislogok néha a 4.2-vel. Ha kimaradt volna a menüsáv éltüntetése akkor már lehet gondolkodnék rajta.
Én csak azt mondom, ha a gyári ROM fagyna illetve okozna anomáliákat akkor a felhasználó jogosan mondja, hogy a telefon sz@r mert annak a működését garantálja a gyártó, de amint kicseréljük onnantól kezdve az már nem a gyártó felelőssége.
Elfogadom, hogy más szeret mókolni. Egyik legjobb barátom is az elsők között tolta az S-OFFot. Nem is mondom, hogy ne csinálják. De mivel egyre több a panasz, tényleg jó lenne ha ezeket szét választanánk mert ha egy laikus betéved csak azt látja, hogy ez nem jó meg az nem jó.
-
Xaels
félisten
Egy szóval sem mondtam, hogy a rossz képek minden alkalommal a Custom ROM hibája. Ezt csak te haluzod be. Ebben a legutóbbi esetben perpill csak a HDR-ről beszéltem képek terén, hogy az természetes, hogy szellemképesedik, a többi része ami egy ÚJ! bekezdés volt a hálózat nem találására vonatkozott és arra, hogy egyből a telefont sz@rozzuk amikor olyan szoftverrel használjuk ami nem működik garantáltan.
Mit gondolsz, a gyári frissítések miért nem jönnek naponta/hetente? Mert egy sw verziónak rengeteg ellenőrzésen kell átesnie. Ezeknél a Custom cuccoknál ez általában kimarad, ha valami nem jó arra utólag jön javítás.
Ahhoz meg nem kell próbálnunk, hogy lássuk egyre szaporodnak azok a hozzászólások, hogy XY ROM-mal ez nem jó, vagy az nem jó. Konkrétan tőlem is kérdezték már privátban, hogy az OTA tényleg nem megy fel szűz rendszerre, mert össze-vissza ömlesztve írogat mindenki ROM-tól függetlenül. Be kéne vezetni, hogy láthatóan fel kéne tüntetni a hsz.-ban a pontos ROM verziót, hogy az emberek tudják mi mihez tartozik.
-
Xaels
félisten
A HDR azért szellemképes mert jellemzően legalább 3 vagy 5 képből csinál egyet. Ha a téma bemozdul amíg az a 3/5kép elkészül akkor szellemképes lesz. A tájképnél meg az a baj, hogy ott viszont a minél nagyobb felbontás a jó, de ezt meg is mondták anno, hogy ebben ez a technológia el fog vérezni.
-
Xaels
félisten
Olvass utána a HDR-nek. Nem véletlenül lettek szellemképesek.
Ja, hogy Custom ROM és az alapján ítéled el...
Biztos a telefon a sz@r és nem lehet, hogy a ROM nem 100-as.
(#8677) k.soma: nem is az volt a lényeg. Ugyanez 4.1 alatt sokkal rondább lett volna mert a fa lombjából egy zöld paca lett volna annyira mosta jellemzően a növényzetet.
-
Xaels
félisten
Tájkép próbálkozás. Mintha kevésbé maszatolta volna össze a fa lombozatát mint 4.1-el.
-
Xaels
félisten
válasz
markoka001 #8661 üzenetére
Ha kanadai akkor a kanadaiakkal együtt fogja kapni.
-
Xaels
félisten
válasz
hurrikan #8563 üzenetére
Csak, hogy én is beszálljak:
szem-makró
macsek
szivarfavirág-makró
villamos a csarnokban
Fractal design-makró
uhura-ff
1941Batyi
Aliz-ff -
Xaels
félisten
válasz
Szakiii #8553 üzenetére
Tudtommal egyelőre az új HBOOT miatt 4.2-re nincs még S-OFF viszont ha lesz akkor azt vissza lehet állítani gyári állapotba nyom nélkül, tehát a gari nem ugrik.
(#8548) zack: de te ki tudja már hanyadik custom rommal próbálkozol. Nekem simán sikerült közelebbről is makrózni és 1-2 egész jó képet is csináltam már. Persze nem tájképek.
-
Xaels
félisten
válasz
Redplee #8543 üzenetére
A dupla kattintásra a Recent Apps nyílik meg, semmi köze a menühöz. Nálam működik gond nélkül. Nézd meg tutira beállítottad e először azután ha nem jó akkor egy újraindítással próbálkozz, de gyorsboot nélkül. Ha meg semmiképpen sem akar működni akkor még egy FR-t meg lehet próbálni.
-
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #8456 üzenetére
Yet Another Auto Brightness(YAAB). Ingyenes, Telepíted, elindítod és beállítod. Sokkal finomabban tudja állítani a fényerőt és meg lehet benne adni mi legyen a min és a max fényerő amik között állítgat valamint a viszonyítási pontot is lehet állítani.
(#8457) Land: 4.1-el olyan 4-5óra közötti értékeket értem el, nekem is nagyon fura ez a javulás. Igaz a 4.2-es javításai miatt a Webkites Opera Mobile helyett a Classic-ot használhatom végre. Az Opera Classic az az Opera saját fejlesztésű Presto elnevezésű motorját használja, majdnem egy idős az Android-os Mini-vel. Idén jelent meg a Webkites Opera Mobile ami az új és a Classic-ot váltotta ezen a néven, de a felhasználók kiharcolták, hogy a régi Presto motoros verzió is elérhető legyen ezért abból lett a Classic. Ez tud mindent amit az asztali verzió. Van benne ugyanúgy adat tömörítés(Turbo) funkció.
-
Xaels
félisten
A mai használat eredménye képekben: Reggel - Délután 50%-on - Este végét járja, Egésznapos alkalmazás fogyasztás, Grafikon.
-
Xaels
félisten
Az a T-MOB elég gyanús, nincs semmi nyoma a T-nek a telefonon? Üdvözlőképernyő stb. Mert ha igen akkor még a Német függetlenektől eltérően is késhet neked a frissítés, mert a T-nek is "áldását" kell rá adja.
(#8402) Kokufuu1986: nem értek ennyire hozzá, de nem lehet, hogy az MTP protokoll miatt van, hogy amikor a gépre csatlakoztatod akkor is elérhetőek maradjanak a fájlok a telefon számára?
4.2.2-vel kapcsolatban a Notibar-on kinagyítva jelennek meg a gmail üzenetek.
És a végére még egy kép [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- ASUS notebook topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Diablo IV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- gerner1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest