- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
válasz
Dexter-2000 #18253 üzenetére
iphone copy
-
enginev3.0
félisten
válasz
Laca1212 #18180 üzenetére
Ez alap dolog
Volt 30 nap runtime-om, de már nagyon merült, viszont nem akartam kikapcsolni, szerettem volna minél több bekapcsolási idővel rendelkezni. Sajnos egyik este hallottam hogy csipog hogy 11% alá ment, aztán megint hogy 4%, majd azt vettem észre hogy kikapcsolt, egész este ki volt kapcsolva, töltőn volt, reggel bekapcsoltam, most megint jó az üzemidő, legalább is 4.3-hoz képest
-
enginev3.0
félisten
válasz
SeatLeon08 #18176 üzenetére
Nem lehet beállítani
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
Erre van külön topic
De G2-re azt mondják undorító anyaghasználattal rendelkezik, samsungot tőlem ne várd, hogy ajánljam
Padfone 2 pedig rendkívül tetszetős, főleg hogy tablet is egyben, bár azt mondják hogy ahogy behelyezed a tabletbe, karcolódik a telefon kijelzője ... szóval erre vigyázni kellEzek közül mindenképp a Padfone
Szoftver és egyéb dolgokat nem tudom -
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #17909 üzenetére
Nem hiszem hogy sok hibát fognak benne találni, max kamera, de szoftverileg rendben lesz, hardverileg meg esetleg a snapi 600
Várom a tesztet -
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
válasz
Avicularia #17714 üzenetére
-
enginev3.0
félisten
Basszus, ez a cucc nagyon jó, pedig a Sense-t nehéz űberelni, de pl a "City" nevű theme valami nagyon szép, és minden egy két kattintással megoldható, olyan ügyesen megvan oldva
-
enginev3.0
félisten
Mai akksim, 1óra 40 perc kijelző, kb 3 óra zene, abból 2 fülessel, semmi játék, és lemerült
Nagyon gyenge nap volt, nem tudom miért, semmi szokatlan app -
enginev3.0
félisten
Jönnek a találgatások
-
enginev3.0
félisten
Na ebben például már lehet valami, mivel a wp-nél is azért valamennyire megvan kötve hogy milyen hardver legyen a telefon alatt
Bár azt nem tudom hogy nincs-e olyan androidos telefon ami hasonlít hardverben egy wp-s telefonra, hisz a wpnél csak olyan dolgok kötelezőek, mint az 5 vagy 10 ujjas multitouch, 1GB ram vagy több (azt hiszem), kamera gomb (helyettesíthető), szerintem az hogy mindbe snapi 600nak kell lennie vagy hasonlók, ilyen megkötés nincsen(#16841) hudyfiu@ Ha viszont tényleg csak a pénzben van a gond, akkor nem értem hogy nem sikerült egy kis csapatot összeszednie, szerintem a legtöbben betársulnának mellé
Na mindegy, majd meglátjuk mi lesz a jövőben
-
enginev3.0
félisten
válasz
hudyfiu #16833 üzenetére
Hát nem tudom
Az egyes pontot cáfolnám, pl mikor S-off-ot akartak One-ra akkor elég gyorsan összegyűlt nagyon sok pénz, szóval ha pár xda-s akarná akkor simán venne neki egy One-t hogy azon dolgozzon, és akár bármilyen más készüléket isA HD2 nem volt gyenge a wp-hez sőt nagyon jól futtatta, nekem is volt
Ez most a legkisebb gondom, de tényleg nagyon érdekel hogy miért nincs akár az összes készülékre ilyen lehetőség, én azt hittem hogy csak a HD2nek a bl-e szabad ennyire hogy mindent megoldottak rá, mindig érdekelt mi az oka, hogy a többi telefonra nincsen akár ios-is
-
enginev3.0
félisten
Előbb azért várjuk meg hogy legyen belőle valami
Azt sem értem miért csak HD2nél volt eddig ilyen lehetőség -
enginev3.0
félisten
Szóval igaz, tényleg szinte semmi újítás nem lesz, legalább is minimális, csak fel lesz tuningolva hardveresen, és több frissítés várható mostantól a telefonokra (One-tól kezdve)
Nekem tetszene ez a vonal, 2 évente új design, addig pedig foltozgatják a mostanit
Bár ezzel nem fognak újra pénzenergiára kapni, ahhoz be kéne telefonálni az astro showba, de viszont ha ha tudnák magukat tartani, hogy nekik is megérje, és nem mennek csődbe, akkor ez egy hatalmas piros pontot érdemelne a gyártónak
Csak ne szúrják el úgy mint a One Max-nál hogy nem a csúcs hardvert kapta meg (snapi600-800) -
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
Itt a fólia
[link] -
enginev3.0
félisten
Ismét jönnek a sosem le nem merülő okostelefonok
http://news.vanderbilt.edu/2013/10/device-electricity-silicon-chips/
-
enginev3.0
félisten
http://cink.hu/eletet-mentett-a-rablasnal-az-okostelefon-1453900241
-
enginev3.0
félisten
BlinkFeed be beraktam a mobilarena és a ph rss-t, hogy lehet hogy egyszerre jelenjenek meg? Mert csak vagy ezt vagy azt tudom kiválasztani
-
enginev3.0
félisten
válasz
csacsi67 #16367 üzenetére
Most ilyen klónozással próbálkozok, sajnos nem nagy sikerrel, a kutyát elég nehéz odacsalni ahová szeretnénk, ráadásul még azt is csinálja amit a gazdi szeretne, azért nem úgy megy az hogy bumm bekaplak
[link]
A minőség sajnos ilyen, maga a szoftver nem hajlandó jobbat csinálni
(igen a "két kutya" egy és ugyan az a képen) -
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #16340 üzenetére
Mindkettőt szeretem, de nekem a kettő jobban bejön, van benne egy két újítás, virág meg zombi terén is ami jó, és olykor majdnem nehéz is maga a játék, ami hoz egy kis kihívást
Szeretem nagyon -
enginev3.0
félisten
Segíts nekem
Van az amikor a kép fekete fehér és csupán egyetlen szín van az egész képen -amit a felhasználó kiválaszt- pl csak a szeme kék az embernek, vagy csak a stop tábla piros az egész képen
Azt hogyan lehet elérni?
S3-nál alapból benne van a kamera effekteknél, HTC-ben ilyet nem találtam -
-
enginev3.0
félisten
Mindig csalódás tárhelyre feltenni a képet, mert alapból ront a minőségen amit csak a tulajdonos vesz észre telefon/sz.gép között, de egész jó, ami telefonon persze még jobb
[link]Ez mellett amit tudom hogy már írtak, a Multitask is jobb lett, eddig újratöltötte a Plants vs Zombies 2-t ha visszaléptem rá, most már nem
Bár lehet a játékon is javítottak -
enginev3.0
félisten
válasz
Ritka90 #16302 üzenetére
Egy kézzel normál női kezekkel a One nagy, nekem nem női kezem van, bár nincsenek lapát kezeim, de egykézzel hazudnék ha azt mondanám hogy simán írok, leginkább az A betűt nem érem el, ami ugye a legtávolabb van, de olykor még az S is nehézkes!
Viszont ha az ember ül vagy tudja két kézzel nyomkodni akkor sokkal jobb a nagyobb kijelző
Egyébként fogásra jobb szerettem a 8x-et, a One túl csúszós, de ezt lehet csak azért tartom így mert nagyon féltem, mivel egy 150ezres készülék, és csúszós, és az ember nem akarja véletlen sem eldobni, vagy hogy kicsússzon a kezéből, szóval ebben lehet van egy kis túlzás is részemről(#16308) Xaels@ Ha már írtad akkor bizony én is átsiklottam felette, tényleg nem láttam, csak most néztem ahogy vártam az állomáson, és kipróbáltam a fényképezőt hogy működik ez is
-
enginev3.0
félisten
Végre a telefon fókuszálásnál használ segédfényt ha rányomunk a kijelzőre
-
enginev3.0
félisten
válasz
Ritka90 #16292 üzenetére
Jó nagy női kezek...
Nos, nekem csak One-om volt a felsoroltak közül, de ez az első androidos telefonom amelyik még egyszer sem lassult be, volt már Sensation, One x, xperia ion, mind be tudott lassulni, a One még egyszer sem, meg sem fordult a fejében.
Tegnap nyomkodtam kicsit az iphone 5-t, gyors, de mivel gyorsabb mint a miénk? Egy két dolognál ugyan úgy volt 1-2-3 másodperc várakozás mint droidon, ahol sok adatot kellett beolvasni, nos persze ez felhasználó függő, nálam van 2gb zene rajta, (pár száz mp3), de a zenealkalmazás is pöccre indul, nem kell várni hogy betöltsön
Ha picit kényes vagy a minőségre -anyaghasználat- akkor csak apple vagy a HTC a 3 közül, mivel ezek vannak anyagból, a huawei csak gyerekjáték mellettük.
Tehát marad az, hogy nem sebességre, és nem is igazán anyaghasználatra kell odafigyelni -kijelző fólia úgy sem árt egyikre se, és ha félted akkor egy tok is szükséges lesz- , hanem az alapján kell döntened hogy mi a fontos
-Nagy kijelző -One
-Talán tovább tartó szoftveres támogatás - apple
-Jobb kamera - apple
-Jobb hangzás - One
-2 év garancia - One (apple csak 1!)
-Kinézet - szubjektív, mind kettő gyönyörű telefonEbben a kategóriában ne hardver alapján válassz, mind kettőt közel csúcs és bármire elegendő, hanem amelyik elsőre jobban megfog, ha a másikat választod úgy sem leszel megelégedve
Természetesen csak szolgáltatói készülék, vagy speedshop és egyéb bolt ahol rendes garanciát kapsz, utolsó gsm boltokat akár el is felejtheted, hiába a 20-30ezer forinttal olcsóbb ár
Szerk.: Egyébként ha van "helyed" és kényelmes a nagy telefon, akkor az én véleményem az hogy One, kényelmesebb netezni, olvasni, filmezni, facebookozni, a 4" az kicsi akár hogy is veszem, egyetlen előnye, hogy több ember kényelmesebben tudja kezelni
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
válasz
SeatLeon08 #16093 üzenetére
Van nekem is egy ilyen kinyithatós tokom
Én bízok magamban, nem dobálom, és nem akarom elejteni sem, persze megeshet, és az drága lenne, de kockáztatok és élvezem a szép vékony telefont -
enginev3.0
félisten
válasz
Avicularia #16090 üzenetére
De ez a minire van, nem ebből rendeltem, csak gyorsan rákeresve ezt találtam meg
Van One-ra is, és sok más telefonra -
enginev3.0
félisten
válasz
SeatLeon08 #16087 üzenetére
[link]
Ilyenem van, viszont utálom a tokot, és rendeltem egy ilyet [link], persze az elejére nem fogom rátenni mert ronda, de a hátulján jól mutat, nem karcolódik a telefon, és nem kopikA kijelzőt védheted fóliával, így a karcok azon lesznek majd, és nem a glasson
Ennél több felesleges, vigyázni kell rá
Sensationomon csak egy fólia volt, de úgy adtam el ahogy kaptam, pedig sokáig nálam volt, One x szintén, és Desire HD is, bár az egyszer leesett 20cm-ről és lett kis ütődés rajta, minden telefonomra tudtam eddig úgy vigyázni csak egy fólia mellett, hogy nem lett semmi bajuk
One-t féltem, mert elvileg kopik, így kell rá ez a Skin cover -
enginev3.0
félisten
Végre zsír lett a galéria is, oldalrahúzós
De a Plants vs. Zombies 2 mentésem lehet oda -
enginev3.0
félisten
A telefonról elvesznek az adatok ha frissítek?
-
enginev3.0
félisten
De jó, én meg itt ülök a vonaton elavult 4.2vel ..
Sietek hazaVodafonera is megérkezett
-
enginev3.0
félisten
Beadtam 3 hónapja egy gsm boltos telefonomat javíttatni, mivel a bolt szabadságon volt így egy leadó ponton kellett leadnom vagy min, ami egy másik gsm bolt, kitöltöttük a papírokat, ez volt 3 hónapja, azóta még nem sikerült megjavítani a telefont
95ezer forint
A bolt megszűnt -
enginev3.0
félisten
válasz
Avicularia #15918 üzenetére
Hát ez kapott rendesen
-
enginev3.0
félisten
Érdekesen hangzik, valaki bevállalja?
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
válasz
Kiskopika #15630 üzenetére
Pont ma csináltam egy teljes sötétségben lévő képet, viszonylag nagy tárgy (villamos szemből, fényező műhelyben), vakuval, és pont olyan lett mint amit talán Te raktál be ide, hogy lett rajta egy fehér függöny, sajnos töröltem, de olyan volt mint a Tiéd, kétszer is csináltam, mind a kettő olyan lett
Azt sem tudom, hogy ez hogy lett ennyire életlen [link]
Mondjuk direkt a holdra fókuszáltam, az aluljáróból semmi sem látszik, de a kerítés utolsó oszlopai is elég gyengék lettek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest