- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
csacsi67 #17499 üzenetére
A helyadatok elérésének engedélyezése be van pipálva.
Azt én kapcsoltam vissza, mert tudom hogy anélkül például a kis időjárás app
nem mutatta, hogy hol vagyok.
De emiatt csinálhat ilyet?Derrewyn:
Nem, a Gsam nincs fent.
De lehet nem ártana, sokan dicsérik azt a progit.Köszönöm a tanácsokat egyébként.
-
Nuada herceg
őstag
Üdvözletem a Tisztelt fórumozó közösségnek!
(amelynek természetesen én is tagja vagyok.)
Lenne 1 kérdésem.
Hogy lehetséges ez?Előre is köszönöm a válaszokat.
Picit bővebben arról lenne szó, hogy reggel mikor indultam ma dolgozni, megcsináltam a szokásos rutint a telefonon, kikapcsoltam a wifit, Kb. ennyi.
A mobilinternet is ki van mindig kapcsolva.
És mégis mikor jöttem haza ebédelni, hallottam, hogy pittyegett a telefon a zsebembe, de mivel nem sms hang volt, meg nem is hívtak, mondom ráér majd otthon meglesni.És 2 email volt az, meg a Real Racing 3-tól 1 reklám, vagy valami hasonló, amihez ugyancsak internet kell.
Szóval vissza az első kérdésemre, hogyan lehetséges ez?
Mi ad ilyen jogosultságot a telefonomnak, egyáltalán hogyan merészeli ezt, hogy ha én kikapcsolva tartom a wifit meg a mobilinternetet, ez meg még is felmászik, és szinkronizálgat közben.
Egyáltalán lehetséges ez? Vagy valamit ki kellene kapcsolnom? Mondjuk a telefont? -
Nuada herceg
őstag
válasz
migabi24 #17297 üzenetére
Hát hallod én sem tudom.
Én leírtam, hogy az enyémmel mi a helyzet, ennyi.
Elég szomorú, ha karcolódik. Vagyis inkább örömteli, hogy az enyém még nem.De egyébként nem értem. Mert ha ugyanaz a kijelzővédő technológia van mind2n,
pl.: Gorilla Glass 2, akkor az 1ik hogy karcolódhat jobban, a másik meg hogy nem.
Mondjuk nem tudom a Sansung milyen védelemmel van ellátva, de azt hiszem ez
GG2-vel. -
Nuada herceg
őstag
Pont ma néztem.
3 hónapja van meg a telefon. Tokot nem használok, sem fóliát.
Ha viszem el, a farmeromnál van 1 gomb féleség a zsebnél, ott mindig koppan az üveg,
ahogy becsúsztatom. Ezen a héten elhordtam magammal munkába is.
A munkás ruhám belső zsebében hordtam, ott is koppanni szokott a fém gomboknál.kicsit már félek is.
Na visszatérve, van képernyőtisztító spray-em, meg hozzá valami ruha.
Azzal szoktam áttörölgetni a telót.
Ma lezárt képernyőnél, áttörölgetés után direkt jobban szemügyre vettem a kijelző üvegét,
mondom ha találok is 1 karcot, kiugrok az ablakon.... De szerencsére nincs rajta semmilyen
karc (idáig) Kopp kopp kopp.A beats felirat sem kopik. (eddig)
Szóval szerintem, az én tapasztalatom szerint nagyon jól bírja az üveg...
Viszont emlékszem valakire itt a fórumban, régebben nagyon panaszkodott, hogy több
karc is van a telefonján. Nem tudom Ő hogyan használhatja... -
Nuada herceg
őstag
válasz
hurrikan #17264 üzenetére
Milyen fix jön?
Csak a kamerára?
Vagy megoldják ezt a merülés dolgot is?Későbbi kommentekre válasz, hozzászólás:
A benchmarkokon mindenki csal, nem csak a Samsung.
Ugyan úgy a HTC is. De hát az senkit nem zavar, mert az is 1 "valós" eredmény,
azt is a telefon tudja. Csak 1 kicsit olyankor meg van boostolva a chipset, automatikusan
feljebb húzza az órajeleket, ha érzékeli hogy teszt van.A rendszer laggolás meg valóban nem csak az erős hardvertől függ.
A jól optimalizáltság a lényeg. Ki mennyi időt és pénzt fordít rá, hogy jól fusson az adott
android az adott készüléken.
Lehet, hogy az S4 a snapdragon 800-al is laggolni, akadozni fog.
A HTC meg már a 600-al sem.
Itt is látszik, hogy ki mennyire próbált tömegcuccokat készíteni a népnek, ahol csak a
paraméterek számítanak, hogy mi van benne,
meg hogy ki mennyire próbált összehozni 1 prémium terméket, ami minden téren toppon van.
(na jó a kamerát elbacták... pedig nekem 1 telefonban az az 1ik legfontosabb, de hát a többi kárpótol érte.. ) -
Nuada herceg
őstag
Na ki az a Ph addikt?
Kicsit lemaradtam, most hogy kijött a Call of Duty Ghost.Pedig amúgy mindig követem ezt a fórumot, minden egyes hozzászólást elolvasok,
erre tessék, pont a legizgalmasabb résznél maradok le. -
-
Nuada herceg
őstag
F7
(megnyomtam)World Of Tanks-ban ez a segíjjék gomb!
Sürgős help van.Ahogy Hurrikan kollega leírta azt az 5 lépést, mondom megcsinálom én is.
És az 1iknél elég nagy marhaságot csináltam.
Ahol az mms beállításokat kellett kitörölni.
Szóval belementem az internet api-ba.
Kitöröltem az MMS proxy-t, meg még 1-2 dolgot.
Csak 1-2 dologgal többet, írta is mikor vissza akartam lépni,
hogy ennek meg annak kell pár számjegyű érték, nem hagyhatom üresen.Na akkor töröltem az egész api-t, mondom nem kell ez ide!
Hát de kellett volna.Délután odavoltam dolgomon, mondom netezek 1 kicsit,
hát a mobilnet nem működött.... Sejtettem, hogy a hozzá nemértésemnek ez lesz a vége.Szóval most segítséget kérnék valakitől, aki T-Mobilos, és még megvan ez az api-ja, hogy csináljon már
1-2 print szkrínt, és én felveszem ezt az api-t újra, a megfelelő értékekkel.Köszönöm előre is!
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nightfall75 #16911 üzenetére
+1 (like vagy ilyesmi)
Nekem is hasznos volt az infó, köszi.De mondjuk ha a kezedben van, és nem nagyon mozgatod, vagy nem mozog a kezed, akkor honnan tudja, hogy a kezedben van? Vagy picit beremeg úgy is az ember keze és azt is érzékeli?
-
Nuada herceg
őstag
Amúgy tényleg, még 1 kérdés, hátha valaki tudja a választ...
Régebben hallottam olyat, hogy maga a százalékos kijelzés
az akku állapotáról is jobban meríti az aksit?Igaz akkor még ezt külső programok oldották meg, nem úgy, mint most
gyárilag a HTC. De van ebben valami, vagy csak vakítás? -
Nuada herceg
őstag
Azt viszont nem értem, hogy mi a gond a napi újraindítással.
Főleg ennél a készüléknél... Túl sok idődet nem fogja elvenni.Én is újraindítgatom ,van amikor többször is naponta, mert egyszerűen
ámulok, hogy milyen gyorsan bebootol.Kimondottan tetszik...
Hurrikan köszi hogy leírtad megint. Az mms funkciót valahol másik topicban is olvastam,
hogy ki kell kapcsolni. A többit nem tudtam. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Nightfall75 #16870 üzenetére
Köszönöm szépen a segítségedet, sikerült megoldani a problémákat.
Az MX playerrel az volt a gond, vagyis az "megjavította" amit leírtál.
A képernyő időtúllépésnél meg 1 perc volt beállítva. Én biztos nem raktam fel annyira.
Viszont jóval tovább maradt bekapcsolva, mint 1 perc annál a 2 esetnél, amit megfigyeltem.
Most levittem 15mp-re, többször is próbáltam, most lezárja a képernyőt 15 mp után.Köszönöm még egyszer a segítséged!
-
Nuada herceg
őstag
Délelőtt feltettem a facebok messengert.
Aztán olyat vállalt a telefonom, hogy nem zárt le a képernyő, szóval vagy 5 percig világított magától, amíg meg nem nyomtam a zár gombot...Aztán le is töröltem a messengert... De valószínűleg nem ettől volt.
Most felraktam a telót tölteni, igaz még 50%-on volt, de estére mondom legyen szufla.
Kicsit nyomkodtam, aztán úgy hagytam, azóta is világít...
Most megnyomtam már a lezáró gombot, biztos itt világított vagy 10 percet.Meg csinál még érdekes dolgokat, pl.: 1 filmet sem játszik le az mx player, crash-el bezárja.
Meg a galéria is ugyan ezt csinálja, egyből crash-el...A 4.3-at már vagy 1 hete feltettem, factory reset nélkül.
De eddig semmi gondom nem volt vele, azon kívül hogy gyorsabban merül.Esetleg mivel lehet megnézni, hogy mi tartja ébren?
Valakinek valami tipp, hogy mi lehet a kaka? -
Nuada herceg
őstag
1 kis off:
Fészbúúúúk.
Eddig sem tetszett, hogy az appon belül, ha rámentem az üzenetekre, mindig felkínálta, hogy akarom e installálni a messengert... Mondom miért nem elég egyszer rányomnom, miért kell mindig megkérdeznie...
Viszont ma meg már nem is tudom elolvasni az üzeneteimet, csak ha telepítem azt a fost.Azért ez mi ez már?
Nem tetszik, hogy rám akarják kényszeríteni, ez pofátlanság.
Akkor majd bejelentkezek böngészőn keresztül. -
Nuada herceg
őstag
Ja, nem szeretném.
Nekem tökéletes a sense, teljes mértékben meg vagy vele elégedve.A "nem értek én ehhez"-t, arra írtam, hogy....
Először írtam vagy egy fél oldalnyi hozzászólást, okoskodtam össze meg vissza,
de aztán átjavítottam a kommentemet míg lehetett arra...
Mondom jobb a békesség. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #16691 üzenetére
-
Nuada herceg
őstag
válasz
hurrikan #16681 üzenetére
Jah, erre panaszkodtam én is itt valamelyik nap, hogy jobban merül, pedig sem új app nincs a telefonon. semmi más befolyásolható dolog...
De mégis merül, főleg úgy, ha nem is nyúlok hozzá...
Most már legalább tiszta sor, hogy miért Köszi az infót.Így jobban utánaolvastam, és úgy néz ki (de Ti biztos tudjátok)
magának a 4.3-as rendszernek a hibája ez. Már sokan tapasztalták, nem csak HTC készüléknél.
Nexusoknál, és még többnél is....Megoldás a 4.4-es KitKat-ben van. Addig meg romlik az aksink a sűrűbb töltésekkel.
Vártuk itt ezt a 4.3-at. és ez lett a vége.
De még1szer köszi a tájékoztatást..
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Kiskopika #16629 üzenetére
Pár napja észrevettem, hogy (mintha) jobban merülne a telefonom.
Most is 90%-on van az aksi, és 3 óra 30 perce töltöttem...
És szinte egyáltalán nem is nyomkodtam... Wifi állandóan be van kapcsolva,
de eddig is be volt.. Szóval akkor 33 óra alatt most lemerülne teljesen úgy, hogy nem is nagyon buzerálom.
Eddig meg ha nem bántottam, simán kibírta a 2 napot. A második este is még 30% környékén volt az aksi.
(de akkor valóban nem nagyon nyomkodtam)
Mi miatt lehet ez? Új programot nem nagyon telepítettem rá, kb azok vannak rajta, amik eddig is, esetleg kevesebb...Hopp, nem válasz akart lenni, hanem új bejegyzés, csak hát így sikerült.
-
Nuada herceg
őstag
-
Nuada herceg
őstag
Tényleg nem kötekedésnek szántam.
Csak reggel van, és szemet szúrt...
Lehet délután már én is így írnám.Off:
Játszani kéne Batman Arkham Origins-el, csak lemerült a gamepadban az elem,
és nincs kedvem boltba menni....Másik:
Felraktam tegnap a Catalyst új bétáját, és azóta nincs hangerőszabályzó ikon/gombom
a jobb alsó sarokban... Nincs valami ilyen fórum? Megnézni, hogy esetleg más is járt e így... -
Nuada herceg
őstag
válasz
Gulyopapa #16508 üzenetére
Kisebb kép esetleg? Ezt még majdnem éppen látom is..
(ja látom, hogy szerkesztetted, akkor én is szerkesztem ezt..
szóval küzdesz a nagy képpel, az jó jel.)
Xaels:
Láttam nemrég 1 videót, erről amit Te raktál ki. Vagyis akkor csak 1 koncepció,
bemutató videó volt, hogy milyen lehetne...
Már akkor sem tetszett, szóval remélem a motorola nem indít el semmit, mert
aztán a többi gyártó meg követi... 1 bolond százat csinál. -
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #16312 üzenetére
plenc véess zombi kettőőő.
muhahahaaa. király gém.Jobb mint az 1? Eddig 3 pályát csináltam meg, érdekesebbnek tűnik.
Sok újítás, meg hülyeség van benne. Főleg ez az egész időutazós dolog.De az 1 valahogy eddig szimpatikusabb...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Ritka90 #16292 üzenetére
Ár/Érték arány: Iphone 5 kilőve...
Tudás/Sebesség: Huawei kilőve...
Mi maradt? Igen, az alcatel one touch..Szerintem egyértelműen T-Mobil, mint akármilyen GSM bolt.
Amúgy nem akarom a P6-ot lehúzni, nagyon jó telefon az is.
Szép, vékony. és a hardware is egész jó. Állítólag viszont nagyon melegszik.A P6-ban tavalyi shipset van, a One-ban meg idei.
És mivel írtad, hogy hosszabb távra kell telefon, akár 2 évre is,
olyat vegyél szerintem, ami "frissebb" hardware-es téren, így
2 év múlva is jobban fognak rajta futni a programok, meg az új/akkori
rendszer, mint 1 gyengébb, régebbi chipseten. -
-
Nuada herceg
őstag
Hát ezt kajak nem értem...
Csak be vagyok lépve, ha megnyitja a drive-ot, és tudok fel/le tölteni...
Vagy én nem tudom, hogy hova gondolod.Na nem akarok itt értetlenkedni, ne offoljuk tele a topicot, lehet hagyni kéne.
Be vagyok lépve a driveba, ha rámegyek hogy saját meghajtó, elő is hozza az
email címemet a képemmel. Vagy a google + ba kell belépni?
Vagy esetleg rámenjek hogy plusz tárhely vásárlása? Ott 15 gigát ír. -
Nuada herceg
őstag
Nekem is az lenne a kérdésem, hogy a gúgöl drájvot hol lehet feltolni 40 gigára?
Láttam itt előttem kérdezték ketten, de ők megtalálták a választ időközben.Valaki nekem viszont írja már meg legyen szíves, mert én balfasz vagyok.
-
Nuada herceg
őstag
Nah azóta is nyomkodom, mióta lejött a frissesség!
Szegény telefon.Eddig már nem basztattam annyit, 2 napig elment 1 töltéssel, néha nyomkodtam ha budin ültem, meg csak úgy taperoltam.
De most megint kapja. Jó ez a 4.3
Tényleg mindenbe, az egész felületbe belenyúltak.
Más betűk, rajzok. A Blinkfeedet eddig is használtam, most is, de ezt az újdonságot nem értem.
Elhúzom még balra, előjön az a fél oldalas menü, és annyi. Most akkor mi van?Amúgy mmihelyt települt 4.3, az asphalt 8 el is kezdett szedni egy 1,5 Gigás kiegészítő filet.
Azért hagytam fent, mert az támogatja az openGl 3.0-át. Amit csak az android 4.3 támogat, elődei nem.Kipróbáltam, hát nem tudom, hogy szebb lett e a grafika... Picit lehet, de nem látni ezen a kis kijelzőn. Úgy értem, telefonon.
Tv-n lehet más lenne.
De legalább most már szaggat néha, szóval érzem a javulást.
Csak a játék szaggat! Maga a rendszer jobb mint volt, de eddig is über fasza volt.Ez a telefon ez valami csoda..
Remélem 2 év múlva is lesz hótészé, ilyen telefont akarok következőleg is.
Bár egyelőre nem gondolom úgy, hogy valaha is megakarok válni a one-tól. -
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #16026 üzenetére
Nem
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Avicularia #15892 üzenetére
szegény htc, ezért megy csődbe.
-
Nuada herceg
őstag
Ma nem láttam még, hogy elégszer kérdezték volna...
Mikor jön a 4.3-as frissítés?Kanyarban van már legalább?
Október vége, november eleje... -
Nuada herceg
őstag
válasz
Krisz0630 #15804 üzenetére
Kijelző nagyobb, mármint a mérete, de a felbontása maradt fullhd,
szóval ugyan akkora erőforrás kell a meghajtásához, mint a sima one-ban.A másik , meg hogy ugyanazzal a hardverrel, miért ugyan az a pont?
Hát azért.Amúgy lehetne eltérés, magasabb alacsonyabb,
pl ha a magok jobban meg vannak hajtva, nem 1,7-en pörögnének, hanem mondjuk 1,9-en, vagkettőn -
Nuada herceg
őstag
A samsung az csak gyártsa tovább a műanyag .......... (a kipontozott helyre több szó is kerülhet, például kaikat, fost, szutykot, de természetesen nem írom oda, mert akkor sokan itt lázadoznának).
Pont 1 éve, vagy pont 2, nem tudom,nyilatkozták, hogy manapság olyan jó műanyag fajták léteznek, amiből mindent ki lehet hozni, így nem fognak mással dolgozni.
Most már nem értem miért csinálnak segget a szájukból, és készítenek fém külsővel telefonokat, 1 új, extra prémium kategóriába. (persze hogy értem, hogy miért)
De ők nem merték először ezt meglépni, csak most látva a HTC sikerét, koppintanak ők.
Mint ahogy eddig tették. -
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #15462 üzenetére
csődöt
-
Nuada herceg
őstag
4.3?
Esetleg?
Mikó gyön má? -
Nuada herceg
őstag
válasz
Gulyopapa #15239 üzenetére
Már a kezdetektől mondták, mihelyt kijött a telefon, hogy lesz magyar tartalom a Blink feedre.
Szóval ennek van igazságtartalma, a kérdés annyi, hogy mikor....
Nehogy hamarabb menjen csődbe a vég, mint hogy megoldják ezt...Van ilyen telód?
Vagy még mindig csak vásárolgatni készülsz?)
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Gulyopapa #15235 üzenetére
Hát régen talán jobb volt tőle...
Ugye gyengébb volt a hardware a telefonban, a rendszert
meg nem tudták olyan jól optimalizálni.Az a "mókolás" csak azért jó, ha valaki szeret mókolni.
De ennél a telefonnál nem kell, semmi szükség nincs rá!
2,5 hónapja megvan lassan, de még most is csak ámulok rajta.
Néha csak a kezembe fogom, tapogatom.. Mint 1 buzi.
Néha még a képernyőt is feloldom (geci sűrűn), és csak úgy lapozgatok
jobbra balra, fel le a menüben, hogy ámuljak. Mennyire folyékony, gördülékeny a rendszer,
mennyire szép képe van a telefonnak...
Ezt tényleg gecire eltalálták, odatették magukat.
Kár hogy nem volt reklámkampány mögötte, mint a Samsungnak a galaxyk mögött,
mert úgy sokkal több ilyen telefonnak lenne gazdája, a HTC-nek meeg pénze.Mondjuk én nem bánom, minél kevesebb embernek legyen!!!!
Senki ne élvezze ezt!! Az enyééééééém, az én drágaszágom, csak is az enyém! :$Off (vagy épp on)
Hooool van már a 4.3-as felfrissülés? Kell a szenz 5.5. -
Nuada herceg
őstag
Ez a prémium fogás nem fér a fejembe...
Akkora 1 buzásagnak tartom. Na nem szó szerint,
lehet másik szó is, pl.: faszság..Ez úgy van, mint a cicinél? Ott melyik a prémuim?
A szilikonos, vagy az a nélküli?Szerintem annyi, hogy 1 fémházban lévő telefon
sokkal szebb, esztétikusabb. Jobban ellenáll a külső behatásoknak
most itt nem a karcokra gondolok, hanem az esetleges hajlításra.
Kézbe véve hűvösebb... Benchmark után melegebb.Na mindegy, én tényleg nem értem mi ez a prémium érzés.
De ha pont ez, amit leírtam, akkor 1 műanyag nem kelthet prémium érzetet.
Önnyi -
Nuada herceg
őstag
Így van, kb. annyi, hogy üljél le, egggyes.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
spawn21 #14459 üzenetére
Hogyne hozna.
Vagy én nem tudom mit vártok 1 patchtől.OpenGL 3.0-ás támogatás, ami eddig nem volt az androidban.
Szebb játékok, új motor, pl.: Aszfalt 8.
Ami más motorral fog tudni a 4.3-ason, mert támogatja az openGl 3-at.
Plusz kicsit megbuherálva, javítva a project butter.
Szóval az eddigi szmút készülékünk még simábban fog működni,
lapozni és a többi. -
Nuada herceg
őstag
Én meg sajnálom.
Igaz, a One-ig (nem amikor megvettem, hanem amikor kijött, és utánaolvastam) nem is tudtam, hogy a HTC-nél mi az a Beats Audio... Aztán a one előtt vettem a HTC 8s wp telót. Na ott néztem jobban utána.
Igaz abban nem chip volt, csak szoftveres tuning, de a lényeg, hogy van 1 aktív aksis hangszóróm.Hát lémyegesen jobban, szebben, hangosabban szólt azzal a HTC telóval, mint akár melyik másikkal.
Aztán megszabadultam tőle, nem tetszett a windows phone, jött a One.
Azóta <3Na a lényeg, hogy én sajnálom, hogy kivásárolták magukat.
Elég divat cég a Beats, főleg Amerikában. Szóval lehet nem olyan jók, de "menők", dizájnos cuccaik vannak. Sokaknak ez számít. A másik, meg hogy sajnos mostánban elég rossz híre van a HTC-nek, és nem biztos, hogy akármelyik nagyobb hangcuccos cég is a nevét akarná adni hozzájuk.. :/
Vagy a másik véglet, hogy a HTC nem áll úgy, hogy sok pénzt költsön egy menőbb cégre.
Pont amiért a beats is ki bírta magát vásárolni...Na ez csak az én véleményem, de én sajnálom..
Nyilván a jövőben (csak) emiatt nem fogok elpártolni a HTC-től, mint ahogy most sem a Beats miatt vettem meg a one-t.
De azért jól néz ki az a logó a hátulján.
-
Nuada herceg
őstag
Ma olvastam több hírportálon is, hogy sok fórumozó jelentette, hogy kijött a frissítés a telefonjára, és hogy ma megkezdték az internesönel 4.3 frissítést.
Valakinek kint van már?
Nekem még nem jelzi... :/Mondjuk az enyém T-Mobilos, az számít valamit?
Már nincs ilyen, mint régen, hogy belenyúl a szolgáltató?
Az kapja meg a romot, még ül rajta 1-2 hónapig, buherálja, aztán adja ki?Az xperia minimmel így voltam, amikor vártam a 4.0.4-re
-
Nuada herceg
őstag
1 ideje figyelmes lettem rá, hogy "eldobálja" a telefon a térerőt.. Le van rakva 1 helyre az ágyamra, ahol az előző telefonomat is tartottam, azzal nem volt ilyen gond...
Ezt meg felveszem, és nincs térerő.. Semmi, hálózat sincs. Aztán tök magasra feltartom, meg olyan helyre, ahol tuti van, semmi. Aztán egyszer csak gondolja magát, és full térerőn van... Ugyan ott, ahol addig nem is volt... Lehet 3g-s hálózat, meg 2g-s hálózatok között variál. De ha azon egyáltalán nincs jelerősség, akkor minek váltana át... Valakinek produkált már hasonló esetet a szerelmem? Iggen, ahátécééé vánn a szerelmem.Csak sok van belőle :/ A sörömből meg egyre kevesebbb.... :/
-
Nuada herceg
őstag
válasz
spawn21 #13302 üzenetére
Hát, csak néha ránézek, hogy van e még szabad memóóória.
Szerencsére mindig akad... Csak akkor is förmedve nézek rá, ha 1 fos alkalmazás
123 megát foglal.... :/ És nem is létfontosságú app...
Azért legyen már viselkedése.Az akksit zabálják? Mindjárt lövöldözöm lefele akkor sorba űűket.
Hát én reggel este töltöm. De csak azért, mert állandóan nyomkodom.
Mióta levettem max fényerőről automatikusra, jobban bírja.
Meg nem merül le csontra sosem, sőt még 50% alá sem nagyon engedem...
Úgy vagyok vele, ha hirtelen menni kell valahova, legyen benne szufla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Google Pixel topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest