- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
Keresem azt a kedves típus társat, aki pesten mozog, és június első, vagy második hetében egy pár sörért, vagy kávéért cserébe profi módon felrakná a zagg shieldet a telefonomra...
-
g0n21
senior tag
Megjött az első tok, érdekes, hogy Szingapúrból előbb jött meg, mint Angliából, a lényeg, hogy a fólia, amit beletettek a csomagba hibátlanul passzol, és fed az utolsó milliméterig, és nem buborékos a széleken (mint a gömbölyded HOX-nál)
-
g0n21
senior tag
ha már tokok:
angliából gyorsan egy fekete és egy c.sárga szilikon,, ha terepre kéne menni
Egy opálos átlátszó nagyon vékony műanyag
egy másik szürke, mintha "flokkolt" lenne
Fekete nillkin
És az átlátszó ImakJövő hétre várom...
FuRiONight: nekem ROCK tokom már volt, One X-hez, egész jó minőség, olcsón...
-
g0n21
senior tag
válasz
HUTCHDB #4943 üzenetére
A pólusban az ügyintéző lány tőlem is rögtön ezt kérdezte, hogy S4? Mivel Samsung b.zinak vallod magad, nem írnám le mi volt a válaszom (abszolút szubjektív, nem vitatéma) amíg nem jött meg ez (5nap), de már leadtam az előzőt, még a OneX-et is nagy visszalépésnek éreztem.
De ma volt egy iPhone fan ismerősömmel egy érdekes comment-váltásom a samsung htc dologról, érdekes dolgokat írt...kali: Sorry, nem tudtam, anno, más előfizetésemre tőlem nem kértek semmit.
-
g0n21
senior tag
válasz
HUTCHDB #4939 üzenetére
jó.
illesztésben hibátlan, és LINK az egyetlen pixelem hibájáról, ami mivel a hoxban is ugyanott volt, csak nem jobb, hanem baloldalon, lesz@rom.félek, hogy ennél csak rosszabbat kapnék következő körben. (az üz.küldés gombtól balra, ahol a "szelet ábrázolja" három csík közül a legfelső mellett.
Az elsőhöz képest talán gyengébb az akksi. Ami f.szság, csak ezt már belaktam teljesen -
g0n21
senior tag
A sony Xperia S kijelzővédő fóliája hibátlanul passzol a telefonra (főnökömnek volt egy tartalékba, a One-é még nem jött meg). Fejjel lefelé kell felrakni, mivel a hangszóró és kameranyílásnál van kivágás, így az a visszanyílhoz, és a htc felirat tetejéhez esik, de hibátlan
-
g0n21
senior tag
reggel 8 óta 1,5h telefonálás, 7 óra bluetooth kapcsolat (a2dp stereo), 2 óra10p kijelző (30% bright, 25% light, a többi medium), végig 3g, és most van 33%-on, energiatakarékos KIkapcsolva.
A HOX ilyenkor már sikítozott töltőért..., sőt
kérdésre a válasz:
Kernel (Android OS) 28%
Android System 10,5 %
(gsam alapján) -
g0n21
senior tag
Vibrálás nektek is annyira erős, hogy beleremeg a készülékház? Ha lenémítom és közben fülemhez teszem, tisztán hallható ahogy a vibromotor lepörög 0-ra.
Az előző is ilyen volt, amit visszaküldtem, ez is, kezdem elhinni, hogy ez feature, nem bug, és csak azért nyavalygok, mert nem volt még fémházas telefonom?zsoleer: Lesz ez jobb, messze még a csőd...
-
g0n21
senior tag
válasz
ForRedGlory #4858 üzenetére
egy personal jesust is remélhetünk?
Xaels: Hogy túl jó a hangminőség, és gyanakodnak, hogy egy lossy mp3 lett bevágva a koncertfelvétel alá?
-
g0n21
senior tag
válasz
FuRiONight #4844 üzenetére
Én kaptam egy anyaghibásat majd egy jót onnan, gyorsan kihozzák, és 10%-kal olcsóbb, mintha bemennél a boltba.
8napod van az elállásra, ami egy két-három hetes folyamat, boltban három napod a cserére. -
g0n21
senior tag
A google services, azon belül a google contacts sync mindenkinek ébrentartja a telefont, vagy csak én nyertem ezt meg?
-
g0n21
senior tag
-
g0n21
senior tag
Tanácstalan vagyok.
Megjött a mai HTC One. a képen látható az üzenet küldése gombnál (a gomb területén ahogy a képet nézzük az ikontól éppen jobbra) egy szép döglött pixel.
Kezd nyűgös lenni nekem a visszaküldözgetés, azon gondolkodom, meg tudnék-e barátkozni vele, elvégre van 8 napom ezt kitalálni. (T-mobile webshop)De legalább az illesztések rendben vannak.
-
g0n21
senior tag
Ezt én is így tudom, de saját bőrömön tapasztaltam, hogy nem cserélik helyszínen, visszaküldik a webshopnak, azok pedig visszaveszik, a szerződést visszaállítják, és nem másikat küldenek, hanem a visszaállított szerződésemmel rendelhetek MAJD újat (kb 2-3 hét.. mondjuk nekem szerencsém volt, megrendeltem egy másik céges előfizetésre, holnap jön a 2.próbálkozás,
téteket elfogadok:
anyaghiba1- rossz illesztés, odds: 1,5
anyaghiba2- sorjás alumínium, odds: 1,2
anyaghiba3- szőrös, szétkúrt műanyagok: odds, 1,3
pixelhiba odds: 1,8
eredményhirdetés holnap 9-12 között, pénzkifizetés a'la t-mobile 30 napon belül -
g0n21
senior tag
válasz
HUTCHDB #4613 üzenetére
http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=400490144625&index=1&nav=SEARCH&nid=02932649024
Sgp clear case is van ebay-en, de az már borsos kicsit.
ILyet rendeltem, de még nem jött meg.. (kínából, nem ennyiért)
Sgp clear case is van ebay-en, de az már borsos kicsit.
És sorry, mobilról nem tudok linkelni. -
g0n21
senior tag
válasz
robit74 #4252 üzenetére
Továbbra sem értem a "Miért vetted át" kérdést...
A GLS-es futár NEM fogja megvárni, sőt, visszavinni SEM fogja.
Mert NEM a T-mobile alkalmazottja, hanem KIszállításra megbízott futár...
PPP-n el tudod ezt játszani, de ott is kib.szottul ki kell tölteni a visszáru nyilatkozatot, ami nem hiszem, hogy van a relay-ben, vagy immedioban. -
g0n21
senior tag
Dobj fel ide egy képet róla, ha a véleményünk érdekel, egyébiránt pedig ha Te magad úgyérzed, hogy ez számodra nem kielégítő, akkor vidd vissza. De készülj fel a korábban leírt procedúrára. (legalábbis, hogy időigényes).
Az én illesztési hibáimat láthattad, az tényleg embertelen, a következő, amit kedden hoznak, ha csak egy kicsi hiba lesz, elfogadom.A One X-nél is így van, 32Gb-ből 25-26.
Azért egy win8 ultimate megeszi a maga 20-30Gb-jét...a win7 starter foglal csak kevesebbet.
-
g0n21
senior tag
válasz
B@ldrick #4216 üzenetére
B@ldrick, nem elsősorban neked, csak elnyomtam, de:
Ez az "át se veszem" ez mi?
T esetében GLS hozza ki, nem köteles megvárni, hogy végignyalogasd, idő sincs rá, van még pár címe. Én megkértem, mondta, hogy ők csak megkapják, elviszik, vissza nem viszik. Ha kibontottad, onnantól átvetted.
A t-n keresztül, visszáru nyilatkozattal, kb 2-3 hetes.procedúra, mire visszaküldik a pénzt, és visszaállítják előfizetésed korábbi állapotát. (De max 30nap)Szerintem a PPP-s sem fogja megvárni, hogy kipróbálhasd, de ha meg is vár, vissza nem ő küldi...
-
g0n21
senior tag
Félnapos véleményem a ONE-ról:
A kijelző gyönyörű, még a OneX után is.
Bent volt a stúdióban nálam két kollégám, volt nálunk összesen (méretsorrendben) egy Desire, Desire X, Sensation, One X, és a One. szép volt az összkép, de azt kell mondjam, hogy a Desire képe szebb, mint a DesireX-é
A sebessége elképesztő, a Tegra3-at egy hatalmas tévútnak érzem így. Kezelésével minden rendben, megszokható az alsó két gomb.
A hangzás az viszont elképesztő. Van négy laptop a munkahelyemen (dell inspiron, hp g62, hp AVID workstation, msi) és a One hangzásba lenyomta mind, nagyon jó.
A kamera nem tetszik, tudom, ki kell tapasztalni, automata módban a desire 5mpx-lel hasonlókat csinál, de ha kedden megjön az új ONE, akkor csinálok egy összehasonlítást a 4upx, 5mpx, 8mpx HTC-k között.Egy picit kellemetlen a OneX-et használni megint, hiába éreztem azt is közel hibátlannak, érezni a kettő között a hatalmas különbséget..
Mivel tegnap rendeltem tokokat hozzá, ezért kénytelen vagyok még egy ilyet rendelni
-
g0n21
senior tag
Visszavittem, két héten belül keresni fognak. Gondolom hogy hova küldjék a pénzt.
Ennek örömére egy másik flottás számra rendeltem megint egyet, persze majd kedden jön... oh yeah. -
g0n21
senior tag
Beszéltem a tré kisvállalatijával, az elállás és a csere egyaránt max 30 napos folyamat. Nem cserélik egyből egyrészt mert sehol nincs készleten, másrészt mert "ez a menete"
Visszaküldik a webshopnak, ők átnyálazzák, leokézzák, küldenek egy újat.. -
g0n21
senior tag
HTC összeszerelés.. link
Apró fröccsöntési bajok, meg hasonlók... -
g0n21
senior tag
válasz
S e t h #4048 üzenetére
Az, hogy a Gsam százalékos elosztása NEM RELEVÁNS
mivel sokszor a kijelző fogyasztását az éppen használt apphoz számolja. Tehát ha mondjuk a facebook megy egy órán át, akkor a kijelzőt a fb fogyasztáshoz tolja.
Mindegy is,a lényeg, hogy 33 %-ot használ másfél óra alatt, tehát kb 4,5-5 óra a kijelzőidő, energiatakarékos nélkül, auto fényerőn.
Nem teljes feltöltésről indultam..
és olyanokat csináltam, hogy 5000 sms restore, háttérben, összes eddigi alkalmazásom újratelepít, háttérben, stb.. -
g0n21
senior tag
Munkahelyi életképek az én remegő kezemmel, borzalmas fényviszonyokkal ..http://db.tt/nvlYeuwQ
-
g0n21
senior tag
nincs benne semmi T-s, hogy független-e azt mindjárt kipróbálom
-
g0n21
senior tag
Ahogy (#3921) HUTCHDB írta, felhívtam a GLS-t és megmondták, hogy délelőtt f9-f12 között jön a futár, és ha gondolom akkor megadja a futár mobilját. Mondom, köszönöm, ennyi infót elég volt
Ez már barátságosnak minősülő üf.kezelés...
-
g0n21
senior tag
Bementem tök más ügyben sim kártyát cseréltetni aréna pláza t-mobile-jába.
Csak alvállalkozó, nem T-pont. Egyrészt a kedves lány ingyen cserélt sim kártyát, csak mert az előzőt elvesztettem, másrészt ott még nem hallottak a ONE-ról, egyáltalán. ÉS nem is látja hogy érkezne mostanában... Szóval a Trénél ez inkább webshop buli -
g0n21
senior tag
válasz
penell1234 #3796 üzenetére
Céges előfizetésre, 165k, 24x6500 kb, a HOX-ot is így vettem annak idején (135k, kezdő a cégé 45k, részlet az enyém), kedvesen vonják a fizetésemből.
Nem az enyém a hűség, hanem a cégé, viszont mint mindenes, ezeket amúgy is én intézem.
-
g0n21
senior tag
A T-s készletre én is kíváncsi vagyok, megrendeltem egy órája, szintén azt mondják, hogy holnap érkezik..
-
g0n21
senior tag
válasz
Burt1793 #3375 üzenetére
LoooooooooooooooooooL
Nem, az egy dummy telefon, tehát nem működik, hanem ilyen kis plasztik-mutogatós. Érdekes lenne, ha pont minden ugyanaz lenne a BlinkFeed-en, mint a sajtófotókon, és pont 10:08 lenne az idő, internetkapcsolat nélkül, max. térerőn, FULL akksival.
Well played. -
g0n21
senior tag
A ONE is függetlenül kapható majd vajon a szolgáltatóknál, mint annak idején a One X?
-
g0n21
senior tag
Nem támadásnak szántam, de nem is mondtál ennyit róla. Ha letakarhatod a kártyaszámot, akkor ok, de akkor meg miért nincs PayPal, vagy egy bank online fizetős rendszere? Ha ebay-en megy, itt miért nehéz??? Számomra az megbízhatóbb menet lenne.
Egyébiránt tényleg sokan lehetnek, akik a paintet nem ismerik, és nem takarják le. -
g0n21
senior tag
válasz
ForRedGlory #2605 üzenetére
error:403
-
g0n21
senior tag
válasz
ForRedGlory #1814 üzenetére
fulladjak meg, de nem látok karcot sehol
-
g0n21
senior tag
Up!
Hogy idetaláljak, ha megvan a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest