-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Nos így volna jó! Ide szántam.
Mivel sosem használtam a felhő szolgáltatásokat így lenne egy kérdésem. Ha átteszem a filmeket és képeket a Gugli Drive be akkor elméletileg a belső tárhelyből fölszabadul x Gb, utána a galériából törölhető az áthelyezett tartalom és bármikor vissza tehető? Tutira nem veszik el semmi?
-
Badboys
őstag
Én is így jártam a csengőhangok eltüntek a mai napig egy gyári van. Lejátszóban viszont ott volt a szokott és onnan tettem vissza. A galéria is valamiért nem jelenítette meg a tartalmát,aztán egyszer csak magától meglett. Csengőhangok azonban nem csak a sense meg amit beraktam a lejátszóból.
g0n21:
Sajnos ezt az opciót kivették a lehetőségekből. Én is nagyon hiányolom.
-
Badboys
őstag
Attól, hogy "nem nevezed nevén a gyereket" a warez még warez ami tiltott.
Kobun 1980: Azt hiszem,hogy az Onet nem lehet visszafleselni 4.2 re,de szerintem a tőlem okosabbak meg válaszolják. Nem is tudom,hogy miként lehet újra tenni a.4.3 at. Viszont min írtam a Sonynál gariztatás oldotta a gondot. Nem károgni akarok.
[ Módosította: Qru ]
-
Badboys
őstag
Elég egy gyári vissza után telepíteni?
foddi:
A bekapcsolási hang maradt vagy azt is ki lehet kapcsolni?
Xaels:
Köszi
-
Badboys
őstag
válasz
Gulyopapa #15977 üzenetére
Az igazat meg vallom meginogtam én is egy kicsi a G2 és a Z1 miatt.Aztán eszembe jutott,hogy az LG a frissítéseket magasról le..... .Tipikus esete a 4X HD abból volt kettőm még ma is 4.1 van rajta. A Sony meg elvetve a rossz szoftverek miatt és a szoftveres gombok miatt a fölbontás nem az ami. Sajnos 60 ba léptem eddig évi 4-5 aktuális modell,de nálam eddig ez vitte a pálmát,tehát tutira marad. Jöhet bármi csoda.
Balika:
Köszi igazán csak meg jegyezni kívántam a fórumtárs le írását. Az SGS 2 óta ismerem na nem személyesen . Tisztelem amit ír és a tudását, ebből fakadóan viszont szereti le nézni a másikat.
-
Badboys
őstag
Amennyiben meg fogadsz egy jó tanácsot fém tokot ne ! Fém ház fém tok egyenlő a halállal. Nekem sima Nilkin van és amikor lemegyek a garázsba azonnal dobja a hibát térerő 0 .
Ed Parker:
Nekem volt Xperia T 2 hónapot sem bírtam vele 50000 bukóval,de meg szabadultam tőle. Szar szoftver frissítés naponta 10 szer indult újra. A kijelző méret valójában nem annyi mint a specifikációban le írják. A gombok elvesznek jó pár pixxelt. Szar kijelző. Nekem soha többet Xperia nem kell.
-
Badboys
őstag
Nem tudom,hogy másnál is így van e a dolog,de érdekelne. Amikor lemegyek a mélygarázsba rögtön ki írja,hogy nem elérhető a szolgáltatás. Magyarul teljesen meg szűnik a térerő. Ennyire árnyékol a fém ház + a garázs mélység? Eddig ezt nem tapasztaltam a műhanyag házas telóknál.
-
Badboys
őstag
válasz
Nuada herceg #15375 üzenetére
Rendkívül okos megjegyzés. Végül is erre szokták mondani sose azt nézd mit mondanak,hanem ki mondja.
Szpisti: Amikor be gépeled a pin kódot vagy a tárcsázóban gépeled a számokat eddig egy kék keret volt a számok körül az már harmadjára tünt el és csak teljes visszával lett megint. Most egyenlőre meg várom a 4.3 at mert nem akarom újra belakni.
-
Badboys
őstag
A 4.3 ban kikapcsolható lesz a boot hang? Az nagyon tolakodó jó lenne,ha ezt megoldanának. Tudom roottal megoldható'de nem akarom. Mindíg elfelejtem este lehalkítani. Ami még zavaró,hogy harmadszor tünt el a szám gombok körüli kék keret. Sajnos csak teljes vissza állításal tudom újra meg jeleníteni. Más is tapasztalta ezt a jelenséget?
-
Badboys
őstag
Amennyiben emlékezetem nem csal kb.2 hete azt írták itt, hogy az One kikapcsolt állapotban is ébreszt. Van másik androidos is ami tuti,hogy ébreszt ki kapcsolt állapotban.
-
Badboys
őstag
SMS írásnál volt a nagyító ami néha jól jött. 4.2.2 alatt nem találom vagy csak elbénázom?
-
Badboys
őstag
válasz
hurrikan #13520 üzenetére
Köszi hát akkor egyenlőre marad így amíg nem társul valami hiba még. Eladáson nem gondolkodtam nem áll szándékomban. Használom így nem zavar az pár mp lilulás. Mondjuk azért páran jelezhetnétek,hogy másnál is van e ilyen jelenség csupán a kíváncsiság. A 4.3 at mindenképp meg várom. Hátha jön a nátha.
-
Badboys
őstag
Akkor most, hogy is van ez a lilás dolog az asztalra fektetve? Tegnap kipróbáltam és nálam van. Közép lila a kijelző és hab a tortán,hogy a kijelző közepén olyan 50 ft méretű sötét lila folt van. Amikor be boutol akkor is kb 20 mp ig lila a kijelző nem gyors indításon van. Akkor ezt javítja a 4.3 vagy, itt írták,hogy cserélik a telót vagy a kijelzőt? Ennek mi az intézési módja gariztatni kell vagy kérni kell a cserét a szolgáltatónál? Júniusi a készülék. Ezt eddig nem is gondoltam,hogy hiba nem fotózok vele azért nem láttam. Csináltam két fotót eddig,de nem vettem észre semmit.
-
Badboys
őstag
toeki:
Bocs nem neked akartam hanem az almás fannak. Szerintem annak meg hiába. Az a társaság egy elvakult réteg. Gondolom azért veszik mert tök egyszerű az egész mint a fa ék.
-
Badboys
őstag
Június óta van meg a telefon sem egy akadás,lassulás vagy egyéb probléma zökkenő mentesen teszi a dolgát. Első pillanattól Nlkin tokba fólia a kijelzőn gyakorlatilag makulátlan. Mivel a Nilkin a fölső éleket nem takarja így fostam,hogy az élek kopni fognak,de nem teljesen épek. Gyári 4.2.2 semmi bajom vele. Volt sok androidos,de ez az első ami 100% os teljesítményt ad kihangsúlyozom számomra.Nem baszirgálom és teszi a dolgát. Nincs újra indítás nincs semmi igaz kétszer újra indítottan mert eltünt a számok körül a kék keret ennyi volt a gondom összesen. Most vennék telefont megint One lenne.
-
Badboys
őstag
A HTC is be állt fikázni az új almás telókat. Íme kiragadva a lényeg,
" A HTC is beszállt a ringbe, a tajvaniak azonban fotókkal, montázsokkal meg sem próbálkoztak, egyszerűen az Apple mobilok kamerájának 15%-os pixelszámemelését szólják le, és azt javasolják, hogy váltsanak HTC One re."
-
Badboys
őstag
válasz
Szpisti #13338 üzenetére
Erre inkább nem válaszolok mert nem akarok senkit sem meg sérteni. Amennyiben gondolod priviben kifejtem a véleményem. Amennyiben havi szinten 1 percet beszélsz valóban jelentéktelen. Még egy évre is kivetítve semmiség. 3 hónappal ezelőtt azt mondta a távközkési hiv. a szolgáltatók nem korlátozhatják a voip hívásokat csak ez elmélet maradt mint sok más ebben a nyomortanyává vált országban. Bocs mindenkitől.
-
Badboys
őstag
Találkozott már valaki ilyen jelenséggel? Minap csörög a teló a mélygarázsban fölveszem, én hallom amit mondanak csak engem nem hallottak. Mélygarázsból ki,próba normális a kapcsolat mindenki hall mindenkit. Vissza le megint engem nem hallanak én hallom a hívót. Ilyenkor mi van? Ez normális mert még ilyennel nem találkoztam más készülékeknél.
Múltkor valaki kérdezte,hogy miért hívom TRÉ mobilnak a telekomot,ha olvassa akkor ezért.
http://www.hwsw.hu/hirek/50916/magyar-telekom-aremeles-mobil-vezetekes-lakossagi-szolgaltatas-voip.html
-
Badboys
őstag
Szerinted jó ötlet 160 km t utazgatni egy fólia fölrakás miatt? Magam rakom föl őket sőt az ismerőseimnek is.Eddig senki sem panaszkodott. Így csinálom üveg tisztítás, fürdőszoba jó nagy gőz, magától húzza rá a fóliát. Igaz kissé pepecselős,de az eredmény nem marad el. Rontás esetén károsodás nélkül újra molyolás. Lényeg a gőz és nincs szösz-mösz.
Más: Sajnos nálam is van 3 gombostű hegynyi lepattogás egymás fölött a hangerő gomb alsó részén. Amióta láttam,hogy ott van zavaró, ja és fekete a kütyü. Amúgy teljesen meg vagyok elégedve az One val. Csak várom az S-off t 4.2.2 re. Kipróbálnám az itteni One tulaj még készülő romját amint publikus lesz. Csak hát S-off nélkül bajos lesz.
-
Badboys
őstag
válasz
A 2. Vesztes #12484 üzenetére
Igen nálam volt ilyen sajnos kétszer is. Csak a gyári vissza segített rajta.
-
Badboys
őstag
válasz
Luser2000 #9849 üzenetére
Nálam működik hibátlanul. Beszélgetés közben ha a hangszóró ikonra tapizol ott ad ki választási lehetőséget. Nálam így működik. Egyébként próbálj leszedni egy régi változatot azok aránylag hibátlanul működnek. Az újakkal vannak gebaszok.
Zack: Mit használsz navit aminél bezavart?
-
Badboys
őstag
Azt írták új loock sreen nálam maradt a régi 6 verzió .
-
Badboys
őstag
Ok.megoldódott csak lejárt a szerkesztési időm.
-
Badboys
őstag
Másnál megy a play store bármi akarok letölteni azt írja hiba történt a szerverről való lekérése során. Frissítés előtt működött.
-
Badboys
őstag
Az alsó fekete sáv a pöttyel el tünt vagy maradt ?
-
Badboys
őstag
Ehhez kellett volna egy gyári vissza állítás és wipolás? Akkor ezt szúrtam,ha igen remélem nem lesz gebasz.
-
Badboys
őstag
válasz
Xdmilan #7644 üzenetére
30 napot meghaladó javítás esetén vissza kellett volna fizetni az árát amennyiben nem tudnak ugyanolyan készüléket biztosítani. Tegyél egy próbát,hogy nem fogadod el a javított készüléket mert ugyanaz a hiba továbbra is fennáll. A garancia papírokon szokott ez a tájékoztató lenni. 15 napot meghaladó javítás esetén kötelesek csere készüléket biztosítani, 30 napot meghaladó javítás esetén és a hiba javítás után is fennál akkor elállhatsz a vásárlástól. Ajánlj fel egy fogyasztóvédelmi eljárást,ha kekeckednek.
-
Badboys
őstag
Használja valaki a Maxthon böngészőt? Nálam valamiért nem jó nem működik az oldalra görgetés és sötét képen egy pár fehércsík jelenik meg amikor hozzá érek a kijelzőhöz sötét képen egy hosszanti fehér csík lesz. Remélem nem a kijelző sz@rt be.
-
Badboys
őstag
válasz
Red Bull fan #7322 üzenetére
Igen van benne,de nem tudom milyen mert nem használom.
-
Badboys
őstag
A 2.2 ben eltüntethető az alsó fekete sáv a 3 pöttyel?
-
Badboys
őstag
válasz
Redplee #6464 üzenetére
Én usb kábelen tettem be a ringtone mappába és mindig az szól.Próbáld meg úgy vagy konvertáld át ogg re mivel a csengőhangok ogg ben vannak.
F_Gergely:
Webshopban rendelted? Akkor nincs csere csak 8 napos elállási lehetőséged van ez kb 1-2 hét.
Amennyiben szolgáltatónál vetted 3 nap csere van,de csak pixel hibára az is akkor,ha a meghatározott mennyiségben és helyen. Talán egy próbát megér. Vannak akik ilyenért nem cseréltették, azt mondák ezzel együtt lehet élni. -
Badboys
őstag
Igen. Bárhova az országban. 160 km re lakom Bp estől és vitték-hozták díjtalanul.
Tisztelt keldorpapa igaz mivel nem érdekel az általatok összehozott baromságaitok így ezen okosságaitokra sem én sem mások nem kíváncsiak mint már jelezték is csak el kellene olvasni és figyelembe kellene venni. Remélhetőleg előbb utóbb a mód is észre veszi. Személy szerint megnézem ki kommentel és annak függvényében vagy elolvasom,de inkább nem. Vegyél almát vagy samut és ott lehet tolni a kommentet. Ez ilyen telefon nem kötelező meg venni.Részemről ennyi.
-
Badboys
őstag
válasz
TheProb #6326 üzenetére
Pedig annak ott kell lennie. én úgy csináltam ringtone mappába a csengőhangomat és a notification mappába tettem a jelző hangot. Semmit sem írtam sehova a belső tárhelybe és működik a csengő hang és a jelzőhang is.
Más:
Nagyon kezd már a t@köm tele lenni ezzel a samú meg almás összehasonlításokkal. Nyissatok egy másik kibeszélő topikot és ott kellene vesézni kinek mi nem teszik.. Akinek ez így nem jó nem köteles megvenni van más alternatíva is. Csak már kezd idegesítő lenni 2-3 ember nyavalygása. Valakit már elzavart a mód erre jöttek megint páran és lassan másról sem szól az egész oldal csak erről a 2-3 ember párbeszédéről.yodee:
A gyors bolt jobb alternatíva. Gariztatásnál,ha esetleg kellene azok ingyen elviszik tőled és javítás után ingyen vissza viszik. nem kell vele bajlódni és kapsz addig csere telefont igaz nem Onet,de adnak valamit.
-
Badboys
őstag
Üdv. megint itt. Hétfőn le adtam a telefont egy T pontban mert botrányos volt az összeszerelése. Rosszul berakott kijelzőtől kezdve amit ellehet képzelni. Kalapot emelek a T mobil előtt amiért ilyen gyorsan elintézte a cserét.Szerda délelőtt nullázta a webshopp a megrendelést úgy,hogy némi cirkusszal maradt a szám amit hozzá rendeltem. Ami a lényeg tegnap este a szekszárdi T pont vezetője személyesen hozta a telefont Bajára. Fekete és hibátlan és a lényeg,hogy maradt a számom és kaptam egy csomó anyagi jóvá írást Nagyon pozitívan csalódtam a T mobilban. Ezt a szolgáltatást és hozzá állást csillagos 5 re pontozom. FA35DW905213 a sorozatszám.
-
Badboys
őstag
Egy jó kis olvasmány!
http://ceginfo.techcorner.hu/rr-software-zrt./az-okostelefont-sem-kell-naponta-tolteni.html
-
Badboys
őstag
Az normális jelenség,hogy amikor csatlakoztatom a laposhoz bekapcsol az USB hibakeresés? Mert eddig minden egyes csatlakoztatásnál bekapcsolt.
-
Badboys
őstag
Kemény,de szerintem a legjobb.Minden telefonomon ezt használom. Az a kérdés fölvetődik,hogy a bejutó estleges por nem fogja e megsérteni a hátlapot. Mert valahol olvastam,hogy van olyan HTC típus aminél minden este ki kell mosni a tokot mert koptatja a hátlapot. Remélem itt nem úgy lesz. Ugyan ezt nem konkrétan a Nilkinre írták.
-
Badboys
őstag
válasz
hurrikan #5276 üzenetére
Tegnap voltam egy T pontban volt három fekete. 72 órás cserét akartam,de nem cserélték. Azt mondta a szervizes és a főnök,hogy csak a pixel hibásakat cserélik,de azt is kizárólag akkor,ha az meghatározott számú és elhelyezkedésű. Tehát az illesztési hibásat nem cserélték-cserélik. Pedig nálam még a kijelző széle is olyan,hogy a köröm bele akad. A használhatóságot nem befolyásolja ez a lényeg. Az illesztési hibásat vissza küldik a HTC nek bevizsgálásra,ha kéred és az dönti el,hogy mi lesz vele. Ez volt az információ. Talán segítettem aki cserén gondolkodik. Ezek szerint a Webes rendelés bármennyire macerás talán jobb megoldás,ezeket figyelembe véve.
-
Badboys
őstag
A 8 naposba,akkor a hétvége beleszámol vagy nem? Az ügyfélszolgálatos tyúk azt mondta ,hogy beleszámol. Szerintem meg nem. Pénteken vettem át. Konkrétan tudja valaki,hogy hova kell vissza küldeni? Szvsz. a bontatlan csomag meg hülyeség. A lényeg,hogy ne legyen szét barmolva a teló.
-
-
Badboys
őstag
2 fém nem befolyásolja az antennákat? Tudjuk a gyári hátlappal jó minden,de a 2. fém az lehet már befolyásol nem tudom csak gondolom. Mivel a Samunál a fém tok le árnyékolt.
Ahogy elnézem nem egyszerű ezt szétszedni,ha gond lenne vele. Miként tudják összerakni,hogy ilyen maradjon ?
-
Badboys
őstag
Nincs véletlen valaki aki Szekszárdi? Próbáltam hívni őket egyszerűen lehetetlen. Ma bent voltam a Tnél ők nem cserélnek és nem is küldik vissza mert csak T partner. Meg nincs is nekik ez a lényege. Talán Szekszárdon van az T pont. Esetleg ha ott van átmennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Google Pixel topik
- Hálózati / IP kamera
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GSM / 4G / 5G hálózat erősítő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest