Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
Hasonlóan értelmesnek tartom a törésteszteket, el nem tudom képzelni hogy pl szifont vegyek, mert az mondjuk 30 centivel magasabbról törik csak össze.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
RaveForce #916 üzenetére
Most meggyőztél, ifixit 1 miatt nem veszek ilyet, bele se merek gondolni hogy az userek hány százezreit tántorítja el a vásárlástól a nehezen szerelhetőség, bezzeg az sgs tulajok kedvükre forrasztgathatják az ICket
-
FeRRaR1
őstag
-
FeRRaR1
őstag
Majd írhatnál egy élménybeszámolót, mennyire vagy elégedett, milyennek találod, kamerát, mindennapi használatot, stb...
HUTCHDB
Fejezzétek be ezt, vagy folytassátok privátba.
Burt1793
Ez semmit sem jelent, lehetetlen hogy ugyan úgy használták a két készüléket, ha meg kihasználnád azokat a funkciókat ami miatt okos telefonnak hívjuk a készüléket közel sem menne ennyit.
Amikor csak Sms/Mail-t fogadtam meg pár hívást, plusz néha időt néztem nekem is ment több mint két napot a HOX.
-
FeRRaR1
őstag
Van egy nagyszerű ötletem, vedd meg az S4-et legyél boldog, és osszad az észt ott ahol vevők rá, mert ez itt a HTC topik ha nem láttad volna, és senkit nem érdekel hogy szerinted milyen az S3-4, főleg a feddhetetlen bizonygatásaid után. A törött hátlapokat meg majd nyugodtan használd szappantartónak.
-
FeRRaR1
őstag
-
FeRRaR1
őstag
Nagyon jó és részletes teszt.
A végét viszont nem értem, minden része megér egy misét, legjobb androidos telefon, nehéz belekötni, mégis csak ajánlott?
Szerintem megérdemelte volna azt a különöset, mint annak idején a Desire.
Egy indoklás jó lett volna, hogy miért "csak" ajánlott, illetve nem tudom hogy a super amoledes kijelzők mikor voltak csúcson egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Parfüm topik
- Könyvajánló
- Jelszókezelők
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest