- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
HTC One vs. Xperia Z felkerült ez is a GSMArenara. Essünk neki.(#1226) joey20: hopsz. Bocsi átsiklottam felette. Munka közben nehéz mindenre odafigyelni
-
Xaels
félisten
Nem volt vészes. 1évig használtam, szerencsére én kifogtam egy hibamentes példányt belőle. Ahhh az a hátlap mai napig szerintem az egyik legszebb. Azt kellett volna tovább vinni megbonthatatlan konstrukcióban.
Alig várom már, hogy saját példányom legyen a One-ból. A Desire óta nem voltam ennyire rákattanva telefonra. Veletech-en az lesz az első amit megnézek.
-
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #1215 üzenetére
Szerintem neki nem kell kép róla, hisz ő maga is használta mind2 készüléket [link]. Amúgy nekem kicsit olyan érzésem van azok alapján amiket a HOX-ról írtál, hogy te összekeverted a Sensation-nel. Annak nem voltak jók a betekintési szögei és az nem volt elég erős fényerőben.
-
Xaels
félisten
A blinkfeed elfordul ha megdöntjük a kijelzőt?
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #1131 üzenetére
Nem futnak folyamatosan. 800-880MB RAM van szabadon.
-
Xaels
félisten
Az a 888MB szabad RAM nem rossz. A Citadel értéket köszi. Majd ha ráérsz te is próbálgathatnád a kamerát kicsit. Te HOX-al is csináltál 1-2 egész jó képet.
(#1082) laleh: igen.
HTC One, take 1: An in-depth discussion with the company's camera guru
-
Xaels
félisten
Pfff. Na egy gyors észrevételt összedobnál? Nyomsz 3dmark-ot meg Epic Citadelt?
-
-
Xaels
félisten
Igazad van Bog. Mondjuk annyi jó lett volna ha mellé is lőttök valami mással még 1-2 képet, hogy legyen viszonyítási alap. Bár gondolom ha írtok?! idén is összehasonlító tesztet akkor lesz több kép és videó.
A videózási részről nem szeretnétek kicsit többet írni? Azt éppenhogy megemlítettétek a tesztben. Mondjuk én kicsit több éjszakai képet is vártam volna, de nem baj.
-
Xaels
félisten
válasz
Cyberpunk #842 üzenetére
A 64-est USA-ban csak az ATT forgalmazza, de a világ többi részén attól még lehet majd másnál is kapni csak az a kérdés, hogy kinek lesz rá igénye.
"However, if the news is true, then the HTC One licensed version should be cheaper than any available in all countries." - Gondolom rendelésre megy az a 16GB-os verzió. Nálunk tuti lesz belőle sufnigsmeknél...
-
Xaels
félisten
Ezzel a képpel csak az a baj, hogy nem teljesen adja vissza a feketét élőben. A poli betétek inkább sötétszürkék életben mint ilyen sötét feketék. Amúgy másik topikban pont arról beszéltünk, hogy a poli betétet igazán megszínezhették volna pirosra, kékre vagy zöldre, de akár narancsban is erős lett volna.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #521 üzenetére
Na arra kíváncsi vagyok, hogy ki és hol verte a mellét, hogy majd az Ultrapixel feltörli a padlót a konkurenciával. A HTC is leírta, hogy nem az volt a cél ezzel a kamerával, hogy fényes nappal agyoncsapja a 13Mpx-es konkurenciákat, hanem hogy minden körülmény között használható minőséget érjenek el. Egyelőre azért ez úgy néz ki teljesül.
Amúgy szerintem az igazán értékelendő, hogy ahelyett, hogy ők is beálltak volna a sorba és megvették volna az aktuális Sony technikát inkább próbáltak valami saját ötletet megvalósítani. Talán még szoftveresen javulni is fog valamelyest.
-
Xaels
félisten
Jó, de most tél van, kevesebb a fény. Az ION-t nyáron tesztelték ami szerintem a maga nemében sem volt kimagaslóan jó az MA tesztképeket nézve. Remélhetőleg mire az 1080p Beasts összehasonlító tesztet megírják a srácok addigra jobb idő lesz és akkor más lesz az állás.
Amúgy nekem hiányzik az éjszakai képességek komolyabb kivesézése.
-
Xaels
félisten
Kb. 10mp pótolni Play-ről ha az hiányzik valakinek. A beállítások onnan egyből elérhetők amúgy, kemény 1 kattintással kell többet tenni. A gyorskapcsolóknak azóta sem látom sok értelmét a notibaron amióta a lockscreen-en lehet matatni, rengetegszer volt, hogy akaratlanul kapcsolgattam ki/be a cuccokat emiatt aztán lestem miért merül a telefon jobban mint szokott.
(#303) istnag: na az ilyen egyértelműen gyenge trollokkal már nem is foglalkozom.
-
-
Xaels
félisten
Ne is mond a GSMArena-t. One tesztben lőttek pár távoli képet a szemközti épületről meg 1-2 belsős tesztet megcsináltak azt ennyi. Ma nézem az S4 tesztet és lazán kimentek a szabadba relatív fotóztak egy csomót...
(#244) kovee01: vegyél te Plazma TV-t és nézd rajta a Maúnikah sót... Alulméretezve vagy sem, de ennyit bír a konkurencia is. Ezek már nem 3310-es szintű telók amikhez hozzá sem nyúlt az ember hetekig
-
Xaels
félisten
válasz
Dominó85 #233 üzenetére
A One-nál szerintem csak szoftver kérdése lesz a dolog. Ha jön az ígért frissítés akkor lehet jobb lesz az eredmény,de a távoli részletek akkor sem lesznek versenyképesek a 13Mpx-es versenyzőkkel összehasonlítva. Teljesen alap felhasználásra viszont jó lesz. Kérdés, hogy az ImageChip mennyire szól bele a feldolgozásba.
-
Xaels
félisten
Pedig úgy néz ki, hogy jó felé fogja billenteni a mérleget. Legalább is az előrendelések azt mutatják. Amúgy szerintem ha ez nem akkor más nem is fogja.
Más: a megapixel háború azért is érdekes mert ugye, ha a 808-at kihúzzuk akkor azután telefonba talán a HTC tette a legnagyobb felbontású egységet a Titan II-ben levő 16Mpx-el.
-
Xaels
félisten
válasz
Don't Panic #209 üzenetére
Hát este/rossz fényviszonyok esetén ez tuti. Ott még a One X is gyepálja a Lumia800-at.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
USB OTG-n ha kell megeszik bármilyen pendrive-ot. Aki egy fél videótékát akar fHD-ben magánál tudni az szvsz nem komplett...
(#70) wozzy: az a kemény 200MHz arra jó, hogy jobban meredjen a p...szed és jobban leszívja az akkut. GSMArena akkutesztje azonos SOC-al szerelt S4 és One között minimális a különbség használat közben. Pedig 300mAh-al nagyobb az akku a Samsungban. A rendszer sebességén meg meg sem látni azt a +200MHz-et.
(#102) Burt1793: a 16GB-os alap modell a +8GB-al nem éri el amit anno a HTC alapból adott.
(#104) Scoobyka: nem a telefonokkal szaladt el a ló, hanem a forint éri a felét annak mint pár éve(kicsit sarkítva).
(#151) Dr.Anonymus: +1, nem véletlenül pereli most az LG is őket.
A teszthez: - Biztos szálcsiszolt az az alu? - Mp3-ból mifélékkel próbáltátok a Boomsound-ot? Arról a torzításról igazán csinálhattatok volna videót, akár több féle stílusú zenével. A kamera hozza amit elvártam. Nem gondoltam, hogy nappal felveszi a versenyt távoli részletekben ilyen 808 féle versenyzőkkel, de az esti/félhomályos képek lényegesebbek nálam és ott jól szerepel ahogy a HTC ígérte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged