Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
De csinál.

Más.
Egy kicsit írok az új Sense 5-ről. Valóban rendesen átgyúrták és sok új hasznos dolog is került bele, de sok minden esett áldozatul, ami lehet hogy egyeseknek fájó pont lehet, ezért megemlítem.
A 7 lap helyett csak 5 lappal lehet gazdálkodni, amiből ugye egy a Blinkfeed, amit ugyan nem kötelező főképernyőnek használni, de nem törölhető. Ez szerintem azért is fájó, mert a sok szép gyári widget-et, amiből ráadásul az egész képernyősek a legjobbak, mindössze 4 lapra lehet elhelyezni. Nem biztos, hogy ez másnak kellemetlen, de én még a 7-t is keveselltem. A másik idióta megoldás (szerintem), hogy a testreszabási nézetben ugyan ki lehet jelölni, hogy melyik legyen a home, de a lapok sorrendjét nem lehet változtatni.
Megszűntek a gyári skinek, ez mondjuk részemről nem nagy veszteség, de biztos van olyan, aki szerette.
Vannak persze jó dolgok is.
Az appdrawer -be létrehozható mappákkal végre rendet lehet tenni a káoszba.
Az egész felület sebességére pedig nem lehet panasz, mindenre azonnal reagál, nincs gondolkodás.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4568
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- XIAOMI Redmi Note 14 Pro 5G 8/256
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest