- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Coyote2000 #4096 üzenetére
naná, csak azt mutattam neki, hogy bojkottálni akarja őket, akkor rengeteg gyártó termékéről kell lemondania.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
válasz
Coyote2000 #4015 üzenetére
de nekem pl feketében sokkal jobban tetszik. más kérdés, hogy vodánál biztos nem veszek telefont.
-
joey04
titán
Kipróbáltam a voda boltjában, de ahhoz képest, hogy mennyire beharangozták fb-n az eseményt, alig lézengtek páran. Maga a készülék meggyőző, viszont a vodánál nem lesz feketében.
-
joey04
titán
válasz
HUTCHDB #3921 üzenetére
hiába adtam meg a 8-12-ig történő átvételi intervallumot, mert a t-s ügyfélszolgálatos szerint ezzel (és a megjegyzés rovatba írt dolgokkal) senki nem szokott foglalkozni.
ez sajnos nagyon igaz. én is amikor tv-t vettem 8-12 órát adtam meg, és este 7kor hozták. csak tudnám akkor minek lehet időpontot választani. -
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #3856 üzenetére
Mondjuk az érdekes, hogy azt válaszolták, hogy a gyártó visszaigazolta az adatokat... Most vagy a HTC-nél is hülyék, vagy a T-nél hazudtak, csak hogy lekoptassák az embert.
-
joey04
titán
Dominó 169 nem is annyira vészes.
3765: Pontosan. Aki legalább 5-6 éve előfizető, és nem csúszik a számlákkal, az megérdemelné, hogy lényegesebb nagyobb kedvezménnyel vehesse meg a készülékeket, mint aki beesik az utcáról.
-
joey04
titán
válasz
Dreadloord #3418 üzenetére
ez nem fog
-
joey04
titán
93 és 96:
mit csodálkoztok ezen?Sok helyen megy így az azonosítás.
-
joey04
titán
Felemás vélemény a HTC Backup működéséről. Viszont jó hír hogy a tapasztalatai alapján a fekete sem karcolódik.
-
joey04
titán
A névjegy listánkat a Sense People-nek nevezi. A felülete leginkább a megszokott Jelly Bean felületet adja. Érdekes, hogy a profilképeket egy kis rácsszerkezettel effektelve jeleníti meg, valószínűleg ennek oka az, hogy a nem túl jó minőségű képeket próbálná meg esztétikailag feljavítani ezzel a HTC, tegyük hozzá, sikeresen.
[link] -
joey04
titán
válasz
hurrikan #2928 üzenetére
Nem csak akkor jön az jól... De ettől még én sem szeretem az amoledet, az állítható szaturáció sem ér számomra sokat, de amiben jobb, azt érdemes elismerni, és nem lényegtelen apróságként beállítani. Nekem inkább azért nem érvágás a dolog, mert az ips fejetéje is nagyon jó.
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #2149 üzenetére
Igen, igazad van, marad előnye bőven, csak nem olyan nagy. Mondjuk engem a böngészős eredmények érdekelnek, filmezni nem szoktam. Netezni viszont az átlagnál többet.
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #2143 üzenetére
Az ilyen tesztnél azt is nézni kell, hogy 50%-on magasabb a fényerő, mint pl. egy sgs 3 kijelzője 50%-on. Persze utána is marad előnye a samolednek, de nem olyan hatalmas.
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #1950 üzenetére
Ebben az esetben szerintem egyértelmű, hogy a második progi lesz a szar. Ráadásul nem is egy hibás pixel van elvileg, azt meg biztos ki lehet szúrni máshol is.
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #1818 üzenetére
Az lesz az érdekes, hogy lesz-e több is rajta.
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #1528 üzenetére
nekem valamiért jobban tetszik a fekete. csak félek úgy kopik mint a fekete i5.
-
joey04
titán
válasz
Jeanne d'Arc #1485 üzenetére
Na igen. Szerintem egy felsős telefonnak sem szabadna 150 fölé menni.
-
joey04
titán
Más: HTC One vs Sony Xperia Z: One to Z
Itt nincs vita kijelzők terén. -
joey04
titán
válasz
-Mosquito- #1071 üzenetére
-
joey04
titán
válasz
Cyberpunk #976 üzenetére
Mondjuk ez a 230-as ár is olyan, mint a 300k-s iPhone. Ameddig nem elérhető, addig aranyáron adják őket, de ez nem igazán mérvadó szerintem. A hivatalos ár viszont nem csökken annyira gyorsan. Lásd Xperia Z, ami még inkább emelkedik pl. a szolgáltatóknál. Persze ott közrejátszik a HTC bénázása, meg az, hogy a samu eleve később jön, így nincs vetélytársa jelenleg.
-
joey04
titán
Igen, csak ott az olcsóság volt elvileg a linkelés lényege, de ahogy rámutattak, a 32-es esetében már alig olcsóbb valamivel, és akkor gari nehézkes, meg a beszerzés is macera. Az sd kártya bővítős rész is erre vonatkozott, hogy olcsóbb akkor 16os kártyát belerakni a 16 gigásba( és ennek mondjuk van ám hátránya is mondjuk). Csak ez ott bukik, hogy itthon jelenleg hivatalosan nem lesz 16GB-os verzió.
853: nem 21 szabad
-
joey04
titán
Tulajokhoz: A HTC tényleg lecserélte a fülest egy olyanra, amin csak egy gomb van, és nem lehet számot léptetni meg hangerőt állítani? Pár unboxing videóban szomorúan láttam, hogy ilyen füles van, de hátha ez is változik régiónként.
-
joey04
titán
Ezeket az értékeket az alábbi körülmények között kell értelmezni:
The brightness of the phones' displays is set to 50% and we use a Wireless N router placed a few meters away to get full connectivity bars.
Egy hosszabb utazás alatt 3G-n, magasabb fényerőn meg sem fogja közelíteni.
-
joey04
titán
válasz
Cyberpunk #613 üzenetére
Hát az akksi is egyéni dolog, mert a gsm arena tesztben pl netezésnél több mint egy órával többet bír a One, a másik 2 szempontból meg éppen nyerő a samu. Az Exynos meg kérdés, hogy mennyivel lesz jobb ebből a szemszögből, mert anno a Tegra 3 is így volt hypeolva, hogy mennyit tud spórolni, aztán látjuk mi lett a vége. Amiben tuti, hogy jobb lesz a samu, az meg a fényképező, de mobilos mércével nézve a htc is jó, még ha az ultrapixel parasztvakítás is. A HTC pedig minőségben lesz jobb. A többi kb. egál. Kijelző és GUI ízlés kérdése (szerintem a HTC sokkal szebb, a samuban viszont több ötletes dolog van), bár a videókon az s4 néha szaggat. Ami még felhozható: Az S4 bővíthető, a HTC-ben meg van rádió. Én mondjuk mindkét dologra teszek magasról.
-
joey04
titán
válasz
petipetya #600 üzenetére
ICsak ki kellett választani Németországot (mivel hazánk még nincs benne), beírni egy 5 jegyű irányítószámot és már használhattam is
Egy ilyen funkcióhoz minek kell vajon "regisztrálni"?604: igen, de a samuban magasabb órajelen pörög a cumó. Más kérdés, hogy a videók alapján előnye nincs, mivel a HTC szerintem folyamatosabb.
-
joey04
titán
válasz
Burt1793 #319 üzenetére
BTW mindenki leragadt ennél a fém vs műanyag témánál. Nem kell fém feltétlenül, ez hülyeség. De tessék már megnézni a Sony vagy a Motorola azon készülékeit, amik nem fémből készült hátlappal rendelkeznek. Onnan kéne kicsit meríteni a samsunak. De az a legnagyobb gáz, hogy a nemrég tesztelt már-már alsós Xperia E is odaveri az összes új Galaxyt anyagminőségben. Nekem anno volt valamilyen Motorolám, még egy ősrégi kagyló. Azon meg valami selymes hatású cucc volt, és nagyon igényes volt. Vannak itt ötletek, nem kell mindenhova fém és üveg, ezek nélkül is lehet valami minőségi.
-
joey04
titán
Nekem iOS-ből lényegében ez hiányzik egyedül, ezért törtem fel hosszú ideig. De nagyon-nagyon hasznos. Gondoltam, hogy felhozod a play-t, de a Sense egy egységet alkot, nem illik bele egyik program sem, ami oda beépül. Az is elüt ahogy a Sony megoldotta (és nagyon hiányos). A samsungé sem kimondottan szép, de legalább beleillik a TW-be, és nagyon logikus, ügyes az egész, a fényerőcsúszka, minden perfekt.
-
joey04
titán
Pöpec gép lett, a kamera meg ha nem is lett jobb a konkurenciánál, de legalább felnőtt melléjük. Eddig szerintem kicsit a többiek után kullogott ebben a HTC. Szép lett nagyon a készülék, az egyszerűbb Sense nekem pedig jobban tetszik, mint a régi csicsás verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest