- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
Ha hangoutsben felhozzatok a billentyűzetet majd nyomtok egy home gombot, nektek is fentmarad a bill? Rohadt idegesítő.
-
Bdanyy
addikt
X-plore már symbian óta
-
Bdanyy
addikt
Valahogy meg lehet nézni hogy pontosan mit tartalmaz a htcbackupos backupom?
-
Bdanyy
addikt
válasz
enginev3.0 #30217 üzenetére
Az bug volt nem?
-
Bdanyy
addikt
Visszajött a szervizbol, kamera és hangszorocsere, meg hangerogomb stb. Akkumulátor sajnos maradt, de most örülök hogy végre használhatom
S4 minit kaptam, ami meglepően korrekt cseretelefon, de nagyon sok idegesítő dolog volt vele, jó végre ezt használni
-
Bdanyy
addikt
-
Bdanyy
addikt
Nekem 3650 volt az első smart és kamerás telefonom
Kemény 256mbyteos mmcvel 2004ben
-
Bdanyy
addikt
System UID Inconsistent hibaüzenet volt már valakinek? Hogy sikerült lementeni az adatokat?
-
Bdanyy
addikt
válasz
Szpisti #29353 üzenetére
Az szep
Én is általában le szoktam mondani róla. 2006-ban egy 6600-át adtak a duna plazaban, Az összes eddigi gariztatas alatt az volt az egyetlen cseretelefon ami használható volt telefonáláson kívülre is. Pedig elég alap lenne hogy olyat adnak ha adnak, amivel az előfizetés szolgáltatásait tudod használni.
-
Bdanyy
addikt
Melyik t mobileban milyen cseretelot adnak? Tavaly a petőfi utcaiban semmit sem tudtak, a corvinban meg valami régi slide lgt. Gondolom van jópár féle, de egyelőre 2006-ban kaptam utoljára smartphonet cseretelefonnak gariztatasnal, pedig minden évben kellett párszor szervizbe jarnom
-
Bdanyy
addikt
Képen nekem sem tetszett, élőben tényleg szebb. De az m7 továbbra is jobban tetszik
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Valahogy be lehet állítani a kameranal, hogy ne legyen 2 kattintas fotorol videóra váltani? Régi sensenel ugye 0 volt, mert egymás mellett volt a video meg a fotó gombja. Lehet csak én nem találok valamit, mert nehéz elhinni hogy ennyire tulbonyolitottak volna szándékosan.
-
Bdanyy
addikt
válasz
BenHans #29175 üzenetére
Nekem a laptopom utangyartott toltoje csinálta ezt, mikor tönkrement, hogy néha nem töltötte fel rendesen a gépem (de egy korábbi modellt meg akkor is fel tudott). Az új toltovel meg megy szerencsére
Nekem rossz mobiltolto tönkretette a desire st, az Usb csak adatkapcsolatra volt jó, tölteni nem lehetett sehogy. Két gariztatas(elsőre kijelzot cseréltek csak, utána persze hogy nem töltött) és 5 hét után kb kaptam egy új telefont.
-
Bdanyy
addikt
opera classic
-
Bdanyy
addikt
Sense 6 kameranal lehet valahogy kenyelmesebben váltani a módok közt? régen sokkal jobb volt egymás mellett a video és a fotó gomb...
-
Bdanyy
addikt
sokszor csak akkor jönnek meg az ertesitesek, ha unlockolom a telefont. Utoljára 4.2.2-n jött meg időben minden. Nálam romlott el valami, vagy nektek is ilyen megbízhatatlan?
-
Bdanyy
addikt
válasz
dani3l #27378 üzenetére
Én csak a fotót küldtem nekik az elvált részről, küldtek egy újat.
Viszont meg a fulesre visszatérve. Ezek az agybadugos cuccok nekem nagyon nem jönnek be, akármilyen harangot használok, vagy kiesik a fulembol, vagy annyira beszorul , hogy elhalkul. A gyari htc headsetet, és a xears td ii-t sem tudom kényelmesen használni, sokszor viszont nem akarok magammal vinni egy fejhallgatot. A régifajta fulesek ezerszer kenyelmesebbek voltak, kár hogy alig kapni már belőlük bármilyet.
-
Bdanyy
addikt
Köszi. hol adtatok le?
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Aki mostanában gariztatott, annak előjott azóta a kameralilulas? Root nélkül lehet valahogy komplett backupot csinálni, hogy mikor visszakapom semmit ne kelljen újra beállítani?
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Milyen autós tartot ajanlotok a telefonhoz, ha nem szeretném kiszedni mindig a poetic atmospherebol? Lehetőleg 1-2 napon belül be szeretném szerezni pesten, úgyhogy ebay most nem alternatíva.
-
Bdanyy
addikt
Gyakorlatilag ha nincs napsütés már használhatatlan, nem tök sötétet kell elképzelni. Eddig egyik telefonomnal sem volt ilyen probléma, nem használom én sem a kamerát már, de azért elvárható lenne hogy egy direkt nagy fenyereju kamera ne csak tűző napon legyen használható.
És videónal hiába megy a led, egy lila szar lesz az egész egy perc után.
-
Bdanyy
addikt
akkuhasznalatnal nálam 60% android a frissitest óta
nálatok is?
-
Bdanyy
addikt
Látom flash már nem lesz frissites után. Apkbol telepitheto marad? Lett valami egyértelműen rosszabb? (mint legutóbb a prediktiv meg gtalk, azelőtt meg az értesítések)
-
Bdanyy
addikt
Nem, magára a szabad helyre. Amint bejön a storage wizard vagy mi , ami kilistazza mi mennyi helyet foglal (notification baron), akkor az automatikusan letiltja a syncet.
Olyan volt meg korábban nekem, hogy se google play se gmail nem ment, akkor újra hozzaadtam az accot illetve minden googles appnak toroltem a cachet, datajat.
-
Bdanyy
addikt
válasz
HUTCHDB #20021 üzenetére
mikor volt akció, illetve mennyi volt így? iosen néztem a magyar román igo egy időben mennyire olcsó volt, de az sajnos nem igazán lesz androidra utólag megveheto
viber használható korlátozás után kis csomagnal?
engem 128/128ra lassitanak, azzal megy, de mintha a többi csomag 32/32-t kapna csak.
-
-
Bdanyy
addikt
általában nálam 1 évet bírnak az akkuk napi két toltessel
-
Bdanyy
addikt
válasz
Nuada herceg #18971 üzenetére
a play pl timeoutol nálam 2gn
-
Bdanyy
addikt
válasz
Nuada herceg #18222 üzenetére
Nálam is érezhetően romlott a készenléti idő.
Első 4.2.2 rom volt a legjobb, a második 4.2.2 óta már késnek az emailek, push üzenetek, 4.3 óta már gtalk sincs, cserébe a prediktiv is fos lett
-
Bdanyy
addikt
írjatok ti is a supportnak, ha elegen írnak akkor talán visszaállítják, legalábbis ezt írta az ügyintéző. magyar nyelvnel rohadt idegesítő ez a hiba, régen a ragozasnal direkt nem javított be a ragba, most meg visszatorolve már igen, így baromi sok kallódó ragom van már a szótárban
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
ha bekapcsoljatok a prediktivet a sense billentyűzethez, akkor ha gepeles közben egy ajánlott szóra kattintotok, nektek is betesz egy spacet a szó után?
Sense 5.0 alatt nem tett be, úgy rémlik. -
Bdanyy
addikt
válasz
Avicularia #16173 üzenetére
köszönöm
-
Bdanyy
addikt
Root nélkül le lehet menteni egy játék menteseit valahogy?
notficationok nem érkeznek 4.3 óta, resetelem az egészet majd hétvégén...
-
Bdanyy
addikt
válasz
pet4321 #16107 üzenetére
Nekem is szövegesen van. Elég csalódás az első 4.2.2-höz képest ez a 4.3
Amásodik 4.2.2 sem volt már 100-as a sleep módban nem megérkező értesítéseivel.
Hangouts-szal szívok már vagy 1 órája, elkallódnak az üzenetek, ugye az eleve esélytelen hogy lásd valakinél hogy ott van-e a gépnél, vagy away.
-
Bdanyy
addikt
ki lehet kapcsolni, hogyha gepelesnél rakatinttok egy fel ajánlott szóra, akkor ne rakjon spacet? rohadt idegesítő mindig vissza törölni összetett szavknal
ezt a hszt is szetbarmolta
-
Bdanyy
addikt
Hangouts hogy downgradelheto talkra? illetve hogy lehet látni hogy ki online vagy away?
thx előre is
-
Bdanyy
addikt
Nálam a poetic atmosphere bevált, igaz levált a gumi körülötte, de küldtek ingyen egy újat. Mondjuk már nagyon régóta rajta van, remélem nem karcolta meg a hátlapot sehol
-
Bdanyy
addikt
Nektek sem megy a play? Nem tudok telepíteni
Error retrieving information from server.
[RPC:S-5:AEC-0] -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
nálatok 4.2.2 legújabb változata óta nincsen olyan, mintha a sleep mode be lenne kapcsolva a power settingsen belül, annak ellenére, hogy offon van?
Egyszerűen lekapcsolja a mobilnetet ha lockolva van hosszabb ideje. Korábban ilyen nem fordult elő, a wifit nem bontja most sem.Eléggé idegesítő...
-
Bdanyy
addikt
Nekem utoljára a Nokia 3650 bírt ki 1 napnál többet, azon még nem neteztem
Note 2-höz képest szerintem kevésbé bírja akkuval a One.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Nuada herceg #12104 üzenetére
Ha bal fulemhez teszem, néha én sem takarom ki a távolságerzekelot, és a gyorsbeallitasokat füllel állítgatom.
-
Bdanyy
addikt
Én amazonrol (co.uk) rendeltem poeticet, siman kihoztak másfél hét alatt.
-
Bdanyy
addikt
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Légyszi másoljátok be az apn beállítást t-mobilehoz, valamiért nincsen netem.
-
Bdanyy
addikt
Én 6ot próbáltam összesen T nél, mind illesztesi hibás volt, mindkét szín, mellette 4 pixelhibas is volt szabad szemmel láthatóan.
Végül egy olyat tartottam meg amin alig látszik a pixelhiba, egyszerűen elegem volt már hogy munkaidoben lehet csak csereltetni 3 napon belul, és mivel egyszer csereltem az elsőt, így elallni már nem tudtam. Mondjuk így sem bántam meg
-
Bdanyy
addikt
Nekem is kopik a szürke. hatul az athmospherebe bejutott por, aztán osszekarcolta, illetve felül ahol a fenyerzekelo mentén nem védi semmi, van kis kopas. Illetve sosem ejtettem le, mégis mikor a tokot levettem, a feher gagyimuanyagkeretbol megrepedt egy kis rész.
Erre nem éri meg vigyázni, egyik telefonom sem amortizalodott így a semmitől, viszont a sw és hw miatt nem cserélném semmire
-
Bdanyy
addikt
de komoly, hogy lenemitja a tvt, ha hívnak
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
valaki mintha írta korábban, hogy cserélték a tönkrement athmosphere tokjat. Csak simán írni kellett nekik, vagy vissza is kellett küldeni?
-
Bdanyy
addikt
Ha tönkremegy az akku 2 éven belül, akkor is csak az első évben cserélik gariban , ha kell? Napi kétszer töltöm szegényt, félek ez az akku sem fogja ezt bírni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- BestBuy topik
- RAM topik
- Robot fűnyírók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest