- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
azt írják, hogy nem teljes még a védettség az új frissítéssel, ez csak bug fix volt.
-
-
benfolds
őstag
lehetséges, hogy azért nem akar 4g-re kapcsolódni a telefonom, mert amerikai piacra készült, és ott más frekvencián megy a 4g? amúgy amerikai tmobile-os kártya volt benne és úgy emlékszem, hogy azzal 4g-re kapcsolódott itt is (bár ha mások a frekvenciák akkor nem értem hogyan)
-
benfolds
őstag
válasz
osztraksajt #36447 üzenetére
jó tudni, köszi!
-
benfolds
őstag
amióta feltettem az elamentalx-et (szóval két napja) gyönyörű művészfotókat és videóinstallációkat sikerült alkotnom a zsebemben lévő telefonnal, illetve random hívogatok embereket.
nem lehet valahogy állítani a funkció "érzékenységén"? tudom, hogy zsebre téve a közelségérzékelő elvileg ki kellene, hogy kapcsolja a szolgáltatást, de szerintem akkor nyomok rá véletlenül gombokra, amikor éppen a zsebembe csúsztatom a telefont és a tapizástól még zsebbe rakás előtt felébred.
-
benfolds
őstag
nem változtattam azóta, hogy a segítségeddel felment az eu-s rom, és ahogy mondtad, a firmware továbbra is az amerikai gyári. egyelőre meg vagyok elégedve ezzel a rommal, mondom, csak a vakkut hiányolom a gyorsbeállításokról, de ez apróság. (mondjuk az sem lenne rossz, ha dupla koppal fel tudnám ébreszteni alvó módból, mert sokszor nehezen találom a fizikai gombot).
akkor csak egy új boot img-t kellene feltennem, semmi mást? -
benfolds
őstag
válasz
becenevem #36402 üzenetére
szvsz m7-nél szebbet nem találsz, ha a design annyira számít.
amúgy a g4-et dicsérik most, haveromnak is az van, ma volt a kezemben, nem rossz, de annyira nem voltam elhasalva tőle. nekem már túl nagy is.
-----
esküszöm, hogy továbbra sem tudok rendszer appokat törölni a telefonomról, pedig 100% rootolva van, most még egy root checkerrel is leellenőriztem. es-ben kiírja, hogy app törölve, aztán semmi, de titanium is hasonló eredményre vezet újraindulás után. -
benfolds
őstag
két újabb kérdésem lenne. miért nem látom a hiváslistán, hogy kivel mennyi ideig beszéltem? hosszú gombnyomásra elő lehet varázsolni, de elég macerás.
a másik: lg g4 töltője (output: 1,8A, input 0,3A) jó a one-hoz? nem tölt túl kicsi vagy túl nagy áramon?
ja, és kábelem nincs hozzá, milyet érdemes venni?
köszi. -
benfolds
őstag
oké, köszi! a nagyon moddolt romokat nem szeretem, de egy "javított" gyári rom tényleg jó lenne.
(esetleg külön a beállításokhoz nincs valami módosítás, amit lehetne telepíteni?)
az vajon miért van, hogy ES root explorerrel próbáltam törölni pár számomra szükségtelen appot, ki is írta, hogy eltávolítva, bár se ES-ben, se "kezdőlapon", az alkalmazások listájáról nem tűnt el az app, eleinte pofázott, hogy a com.twitter leállít, aztán egy újraindítás után már azt sem, minden maradt úgy, ahogy eredetileg volt, többszöri próbálkozás után is. gondolom, a sense-nek szüksége van a twitterre, emiatt hiányolta a rendszer, de nehogy már root jogosultsággal ne tudjam törölni... -
benfolds
őstag
hát lehet, hogy jobb lett volna valami "gyárihoz közeli optimalizált rom". egyelőre a mappákat hiányolom, illetve azt, hogy vakkut tudjak tenni a gyorsbeállításokra (vagy hogy nevezik). aztán lehet, hogy van ilyen opció, csak én nem találom.
a blinkfeed kiikapcsolását már megtaláltam, köszi, de egyelőre marad, mégsem vetek el egyből mindent, ami szokatlan és elsőre hülyeségnek tűnik.
root: igazából csak a su-t kellet újra feltennem.
az, hogy most gyári rom-om van, azt jelenti, hogy az ota frissítéseket is le tudom majd tölteni, ha esetleg kijön még valami? -
benfolds
őstag
köszi szépen, jó lett, bár mintha egy árnyalattal lassabb lenne a rendszer, mint volt, de lehet, hogy csak beképzelem (csak sima wipe-ot csináltam, nem fullt). blinkfeedben végre európai, sőt, magyar híroldalak jelennek meg, fahrenheit helyett celsius van - ezeket nem lehetett átállítani korábban - illetve eltűnt a sok t-mobile-os hülyeség.
ez a blinkfeed alapból mennyi adatforgalmat generál, ha nem nézek rá?
most az jutott eszembe, hogy nem lehet-e olyan hátulütője a dolognak, hogy amerikában gondban leszek a telefonnal? frekvenciák, radio ilyesmik? (lehet, hogy nagy butaság)
-
benfolds
őstag
köszi szépen! jön le, mindjárt kipróbálom. eddig sony telefonom volt, ott picit másképp mentek a dolgok. volt one click root (az elején még nem), illetve nem kellett boatloadert nyitni roothoz, csak akkor, ha custom romot akartam feltenni custom kernellel. de alapból gyári kernelt simán lehetett rajta cserélni bootloader nyitás nélkül is. ha jól értem, a szabad bootloader nyitással a htc eggyel hátrébb helyezi biztonságot, viszont ezzel az s-onnal onnét jobban védi a rendszert.
-
benfolds
őstag
bootloader unlock és root után megpróbáltam telepíteni recoveryből ezt az ota rom-ot, de nem ment, utána láttam, hogy gyári kitkatra lehet csak feltenni.
igazából én csak egy független gyári 5.0.2-t szeretnék, mert ez egy amerikai t-mobile-os készülék, és tele van mindenféle felesleges szolgáltatói szarral.
m7 ul
radio 4t.35.3218.16
OS 7.18.531.2
tudna valaki segíteni? -
benfolds
őstag
válasz
Mano66 #36306 üzenetére
nem volt leírás. viszont ez alapján elkezdtem, pár dolgot másképpen kellett csinálni, mert letöltöttem a teljes fejlesztői környezetet a megadott file-ok helyett, mivel nem éltek a linkek, végül a bootloadert ki tudtam nyitni, de most a recoveryt nem akarja feltenni sem img-ből sem pedig appból. előbbinél "waiting for the phone"-t ír ki cmd-ben az app meg nem találja a telefon típusát.
-
benfolds
őstag
a bootloader nyitás, rootolás menetét, illetve a legújabb független közép-európai romot be tudná nekem linkelni valaki? az összefoglalóban nem találtam semmit.
-
benfolds
őstag
sziasztok! most került hozzám egy m7, egyelőre barátkozom vele. ami elsőre nagyon zavaró (azon kívül, hogy nem érem át az ujjaimmal a kijelzőt, szóval sokkal nehezebb kezelni, mint az előző sony ray telefonomat), a hátlap csúszóssága. van itt olyan, aki tok nélkül használja ezt a telefon és nem ejtette le heteken belül? ráadásul olyan fura tapintása van, hogy bizseregnek tőle az ujjbegyeim.
nem várnám meg, amíg kicsúszik a kezemből, ezért az lenne a kérdésem, hogy milyen tokot ajánlanátok, ami szép is, nem is túl bumszli, és legfőképpen nem csúszik. köszi.
-
benfolds
őstag
na, haverom, akitől nemsokára hozzám kerül egy one, felhívta a htc-t a lila kamera probléma miatt, és GARANCIA IDŐN TÚL ingyenesen javítják a telefont, sőt még az odapostát is állják, küldtek feladó dobozt. ezt már nevezem! (ja, mindez amerikában)
-
benfolds
őstag
Sziasztok, a One melyik fülbe dugható fülessel szól legjobban? Tényleg nem jár hozzá fülhallgató gyárilag?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged