- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ununqatrium
aktív tag
Sajnos nálam is elkezdett jelentkezni a probléma, hogy hívásfogadást követően a másik fél nem hall körülbelül három másodpercig. Halló-halló-halló, aztán jó. Tudni lehet, hogy ez valamiféle hardveres kaka, vagy a KitKat frissítés az oka?
-
Ununqatrium
aktív tag
Egyébként a lila árnyalatot a legtöbb fotóról el lehet tüntetni. Nálam a lila szélű képek 95 százalékán nyomtalanul eltűnik, ha PhotoScape-ben nyomok egy auto kontrasztot és képjavítást.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
enginev3.0 #27423 üzenetére
Ezt a kijelző idős dolgot hol tudjátok ilyen pontosan megnézni?
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
jozso1989 #27367 üzenetére
Jó hangja van, kegyetlen hangos is, de szerintem egy zenére kiélezett telefonból kihagyni a hangszínszabályzót... hát nagy hiba. Én ezért óriásira haragszok, főleg, hogy egy értékelhető, normálisan működő, egyszerű és áttekinthető ingyenes zenelejátszót nem találni a Play-ben.
dani3l egy telefonnál szerintem még nem tartunk ott, hogy a hangszínszabályzás tönkretegye a hangképet. Én a fejesemmel semmi különbséget nem tapasztalok, pedig nem olcsó darab. Hogy valaki meg .flac fájlokkal pakolja meg a nem bővíthető telefonját, nagyon kétlem. Amúgy ott sem hallok különbséget, pedig nincs bot fülem.
-
Ununqatrium
aktív tag
Kecske
-
Ununqatrium
aktív tag
Valaki nem tudja, beszerezhető-e valahonnan olyan helyről One-ra TwoWay, ahol nem csak bankkártyás fizetési lehetőség van?
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
spawn21 #27326 üzenetére
Én erre csak két dolgot szeretnék reagálni. Az egyik az, hogy a stílusodból kicsit vegyél vissza. Köszönöm.
A másik, hogy én egy szóval sem írtam, hogy valaki ne vegyen jobb telefont, ha tényleg komoly újításokról van szó. Persze ettől még mindenki azt vesz, amit akar, de véleményem azért lehet, amit véletlenül sem fejtettem ki, hogy senkinek ne legyen oka indulatból lereagálni. Egyébként sem erre irányult a válaszom, csupán némi sebességkülönbségről volt szó tudtommal
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
spawn21 #27315 üzenetére
Szerintem amit a Sony művel rendszer terén, az valami ritka hulladék. Van családban Tipo, Ray (ismerősöknek Sola és Z), annyit szívunk velük, hogy leírhatatlan. Egy órát nem bírnak ki úgy, hogy ne akarjam falhoz verni. Érdekes, hogy a kis Wildfire S tud egész normálisan működni. Jó, itt most magas árkategóriáról van szó. Vegyük tehát a Z-t, amihez volt már szerencsém... akarom írni szerencsétlenségem. Szintén egy kalap szar a rendszere. Bugok milliói, és a frissítésekkel csak egyre több, hibás működés (összevissza hülyül) és még sorolhatnám.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nuada herceg #27224 üzenetére
Már nekem is az agyamra megy. Mi a ***át csinálnak?
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
CptAdamica #27158 üzenetére
Hahá, de szép kis pofon is ez
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nuada herceg #27134 üzenetére
Én meg is vártam többször, míg sikertelen, és magam is többször megszakítottam. Nincs hozzá köze.
-
Ununqatrium
aktív tag
Uh, köszi
Már paráztam, hogy reset lesz a vége.
-
Ununqatrium
aktív tag
Akadt egy kis probléma a One-ommal. Ha felhívok valakit vagy valaki engem, nem tudom lerakni, ugyanis hiába veszem el a fülemtől, addig nem hajlandó kivilágítani a kijelző, amíg a másik fél meg nem szakítja a hívást. Tapasztalt már valaki ilyet? Az utolsó min. 15 hívásnál ezt műveli.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
freezespider #27095 üzenetére
Vagy kétujjas tapi
-
Ununqatrium
aktív tag
Ez kész vicc. Eddig besz*rt, most meg már nincs elérhető frissítés. Becsinálok
-
Ununqatrium
aktív tag
Van még valaki rajtam kívül, akinek nem szedi le? Letölt 2 vagy 4 MB-ot, aztán megáll, majd pár perc után sikertelent jelez
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
szegto #26879 üzenetére
Persze, hogy örülnék, mivel jó pénzért el lehet adni
A kijelzőn lévő gombokat se nagyon tudnám elviselni, meg egyébként is már túl nagy. Na de ha már itt tartunk, akkor a Prime-ot se ártana előbb élőben megkukkantani, mielőtt lehurrogja mindenki.Más: Jaj! Már csak úgy repül fel az update
-
Ununqatrium
aktív tag
Nem valami extra, de az M8-nal mérföldekkel szebb. Annál rondábbat összehozni akarva se tudnak. A hangszóró rácsa egy szörnyeteg
-
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
kekkola #25851 üzenetére
Nem lesz teljes mértékben kielégítő a válaszom, de reagálok
1) Én a gyári cuccot nem használom, de általam felpakolt navival navigáltam már, plusz futáshoz használja egy app a GPS-t mindenfélére, eddig gyors, hibátlan, kiesésmentes. Hozzáteszem, csak 3 hónapja van meg a teli.
2) Többen is panaszkodnak, de én eddig még semmilyen bugba nem botlottam.
3) Átlagos, 4.4-nél javult. Wi-Fit használok, sokszor egész nap megy. Átlaghasználat mellett 3 napot is simán kihúz, gyakori piszkálásnál kettőt, intenzív használattal esténként töltöm. Kijelzőidő nálam átlagban kb. 4-5 óra, ha sokat van kézben. Mindig megvárom a zárótöltést, avagy a 100 százalék kijelzése után hagyom még 2-3 órát, így bármilyen hihetetlen, de közel duplája az akkuidő. Ezt többször teszteltem.
4) Nem tudom, szóval kecske.
5) 5 százalékig sose merítem le, nem tartom jó ötletnek. Egyébként kb. 2 óra zárótöltés nélkül.
6) Nem használom.
7) Jóval lassabb, mint sok fénynél, szerintem picit lehetne gyorsabb a fókusz.
8) Passzolom, nem foglalkoztat az ilyesmi.
9) Szerintem hibátlan. Mindig kellemes, precíz, gyors, és nincsenek hirtelen váltakozások.
10) Normál használat mellett nálam nem melegszik feltűnően.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
CptAdamica #25675 üzenetére
Én meg rálehelek, puha törlő és kész
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali.
Végül én is úgy döntöttem, nem tudok együtt élni a lilulással, ugyanis rendszeresen használom gyenge fényviszonyok között a kamerát. Szerintetek ha a hátlapon lévő repedésekre (a fehér sávokban) említést teszek, foglalkoznának vele, vagy erre tesznek magasról?
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nuada herceg #25646 üzenetére
Az az igazság, hogy néha nekem is vörösnek tűnik a zöld és fordítva, ha erős szögből és nem szemből nézem. Pont szemből kukk meg. Ám az piros, nem narancs, bár tény, hogy nekem is kissé narancsvörösnek tűnik.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nuada herceg #25613 üzenetére
Mennyi idő alatt jutott idáig a dolog? Nálam elejétől fogva kaka, de még mindig ugyanaz a helyzet. Most két hónapos. Nappal és átlagos fényben nyoma sincs a lilulásnak, csak sötétben. Gyenge fényben akkor jelentkezik, ha várok egy kicsit a melegedésre. Ha kamera indítás után pár másodpercen belül lövök egy képet, akkor többnyire vaksötétben is jó.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
CptAdamica #25505 üzenetére
A 200 százalékkal dolgot elírtam, 100 százalékkal akart lenni, avagy legalább a dupláját megy. Nálam...
Én, miután elérte a 100 százalékot, ha várok egy órát, nem ugrál le 93-ra meg 95-re, de eléggé tud merülni, ha fokozatosan is. Teszteltem, mikor marad még 2-3 órát utána, akkor tartja magát igazán. Szóval szerintem ennyi kell neki pluszban. Éjszaka is csak 3 százalékot merül az 5-7 helyett. -
Ununqatrium
aktív tag
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de arra jöttem rá, hogy ha megvárom a zarótöltést, nem csupán 93 és 100 százalék között arányos/lassabb a merülés. A teljes üzemidő sokkal jobb, kb. 200 százalékkal, de inkább picit több. Nem túlzok. Ha 100 százalékon lekapom a töltőről és netezek, néha-néha elindítok egy játékot, rohan lefelé a százalék. Ha rajta hagyom még plusz 2-3 órát a töltőn, szinte meg se moccan a töltöttségjelző, alig-alig fogynak a százalékok. Érdekes.
-
Ununqatrium
aktív tag
Jó, jobban utánajártam. Nem ilyen egyszerű, kicsit többől megy ki. Storno
Csak nem gyári ROM-nál működik "wipe battery stats"-al -
Ununqatrium
aktív tag
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Skilly #25372 üzenetére
Próbálj ki valamit. Ha rögtön leveszed a töltőről, miután elérte a 100 százalékot, kb. 90-93 százalékig gyorsan leszalad. Ellenben ha utána is rajta hagyod még úgy egy órát nyugiban, arányosan fog merülni, nem fog jelentkezni, amit írsz. Tudjuk, hogy nincs csepptöltés, de valamiféle másodlagos töltési szakasz biztosan van, mielőtt az elektronika lekapcsolja, ugyanis többen is említették már ezt, amit én most.
-
Ununqatrium
aktív tag
Nah, lejárt a szerkesztési időm.
Szóval ha emlékeim nem csalnak, a lítium-ionos (és polymer) akkuk 90 százalékát tudod kihasználni csupán, pont azért, mert a túltöltést és alulmerülést nem tolerálják. Pont emiatt nem is lehet túltölteni vagy túlmeríteni elvileg. Így tehát a kihasználható x kapacitást jelzi neked a mobil töltöttség jelzője 5-100 százalékig. Ha tévednék, javítsatok ki, de úgy hiszem, nem tévedek
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nuada herceg #25363 üzenetére
Ez érdekes, mivel nálam akkor is normál sebességgel tölti, ha futtatok valamit. Bármit. Hamar felszalad. Persze hálózati töltővel, bár gépről is ügyesen tölt.
"Értem én, hogy nem nullára meríted, de az 5 % már közel van hozzá."
Nem értek egyet. Ha egy akkut a mobil szerint 5 százalékra merítesz és kikapcsol, hogy maradjon tartalék, az nem öt százalék, hanem több. A akkumulátor teljes kapacitását nem tudod kihasználni, gondolom valamiféle elektronika gátolja, így az említett 5 százalék még bőven 7 százalékos valódi töltöttség felett van. Szerintem.
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali.
A DCIM - .thumbnails mappában lévő fájlokat lehet törölni? Tele pakolja apró képekkel, már lassan egy rakás van. Ezenkívül van benne két darab 100 MB méretű fájl, ami egyre növekszik. Mit lehet ebből kidobni? Milyen hátrányom lesz a hiányukból?
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
CptAdamica #25331 üzenetére
Nekem is ott van. Álló és fekvő helyzetben is. Először én is majdnem elszédültem, de aztán rájöttem, hogy nincs gáz a kijelzővel.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nuada herceg #25238 üzenetére
Aplikészön
Hát kicsit selypít, na
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
kemcso #25217 üzenetére
Azért az ezres túlzás. Van egy gyári Nokia WH-701 nevezetű fülesem. Na, az ezer forintos hang, jó szívvel. Hallgasd meg, sírva fakadsz. A MAX300 azért elviselhető gyári füles létére. A mélyei szerintem kellemesek, a közép is lenyelhető, a gondok a magas hangokkal vannak. Azok sajnos katasztrofálisak, tönkreteszi a teljes hangképet. Nyers, számomra erősen fülbántó, így valószínűleg sose fogom használni a cuccot. Az ezer forint viszont akkor is túlzás, vannak ennél rosszabbak, ahol minden tartomány erősen sántít.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
stilo18 #25207 üzenetére
Nem mondanám, hogy a mély tolakodik. A gyári fülhallgatóval olyan mélyeket produkál, hogy a szemem is kopog, de egyébként ha nem piszkálsz meg egy EQ-t (a gyári lejátszóban szokás szerint nincs), annyi mélyet tol, mint a nagy átlag. Van egy Desire-öm, minőségileg nem vettem észre különbséget, csupán jókora hangerőtöbbletet. Mondjuk a Beats Audio pont ez, nem más. A megnövelt dinamikatartomány süket szöveg. Kihangosítva tényleg ég és föld, de fül- vagy fejhallgatóval csupán plusz hangerőt ad, semmi többet.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
enginev3.0 #25173 üzenetére
Az az M8, nem az M7. Ezen én is meglepődtem, azt hittem, ennél azért fürgébb.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Szpisti #25021 üzenetére
Tévedsz. Tényleg volt sok modell, ahol több karakternak könyvelte el, de volt már olyan Nokiám, amely egyetlen egynek számolta a jobbra dőlő ékezettel ellátott betűket is. Én is meglepődtem, hidd el. Örültem is neki. Ám ha ott meg lehetett oldani, más készülékeknél is meg lehetne.
-
Ununqatrium
aktív tag
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
CptAdamica #24608 üzenetére
Életem legjobb vétele. A kamera középmezőny, de nem olyan tragikus, mint amennyire sokan reflexből lehúzzák. A kamerán kívül minden más 10 pont.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nuada herceg #24496 üzenetére
Nálam is olyan, mint új korában. Ám olyan, mintha az "audio" nem lenne festve, csak a "beats"? Előbbi szint van a hátlappal, csak a piros betűkön érezni, hogy kidomborodik, ha megsimogatom
Mi ezzel a szitu?
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
kdennis #24455 üzenetére
Köszi. Hát ez érdekes. Semmilyen hőhatás nem érte, de mégcsak nem is esett le. Úgy őrzöm, mint valami kincset. Ha nem vagyok itthon, zsebben van egy ki-becsúsztatós tokban. Kicsit fura, hogy ha megsimogatom, semmi nem érződik. Ha körömmel megkaparom, akkor is sima a felület.
-
Ununqatrium
aktív tag
Valaki találkozott már ilyennel?
A fehér csíkban négy fekete, függőleges csík jelent meg. Ami fura, hogy úgy tűnik, nem a felszínét fogta meg valami. Mintha anyagában színeződött volna el, olyan, mintha átütne rajta valami.
-
Ununqatrium
aktív tag
Szerintetek az normális, hogy a Dézim fülhallgatója nem kompatibilis a One-nal? Fura hangot ad ki, mint egy adóvevő, vagy mikor épp radióadást keres valaki egy veterán rádión. Ha mozgatom a kábelt, a zenéket is átdobálja, még a Google Now-ot is elindította. Szerintetek ez nem fura? Mégis HTC füles, amiről szó van, hát mi ez már?
-
Ununqatrium
aktív tag
Igaz, off, mert a céltopik ma már nem valami forgalmas, de valaki próbáljon már nekem értelmes magyarázatot adni valamire. Amióta a One-om megvan, azóta a Dézim nyugdíjba ment. Kikapcsoltam, beraktam a fiókba. Pár napig elvan, aztán fogja magát és bekapcsol. Mit akar? Egy kattant szoftver okozhat ilyet, hogy aludni se hagyja szerencsétlent?
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
s3nsitivity #24305 üzenetére
Jah, tényleg. Köszi
-
Ununqatrium
aktív tag
Feltűnt már valakinek, hogy ha a home gombot ráhúzom a kijelzőre, akkor előbukkan egy google napocska (4.4.2) ? Ezzel valami más parancs indítható? Ha felengedem az ujjam, ugyanúgy a google kereső kerül megnyitásra, mintha hosszan nyomnám a házikót. Az jutott eszembe, hátha van valami más értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest