- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
kdennis #34795 üzenetére
Meg is isszák most a levét szerintem!
Az M8-al mellé nyúltak kicsit. M7 sokkal szebb volt, M8 felvette a szappantartós formát.
De oké, szépíteni, tökéletesíteni akarták az előző modellt. Érthető, melyik cég ne tenné.Na de az M9-el ez már szemtelenség! M8 nem sikerült olyan jól, ezt ők is látták, akkor inkább visszatérünk kicsit az M7-re címszóval. Ez most bukta sajnos.
Szép ez a modell, meg jó is, de unalmas... Nem lehet az embereknek ugyanazt "lenyomni" a torkán harmadjára is.
A samsung is megpróbálta ezt éveken át, pedig jóval nagyobb cég, sokkal nagyobb marketing kampányra volt képes és úgy sem sikerült nekik. Ők most léptek, ügyesek voltak, ennyi!Én nagyon szemezgetek az S6-al. Nem az edge, csak a sima. Ősszel lehet be is ruházok egyre. Csak az a kurva táccsvíz ne lenne rajta.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
no more #34697 üzenetére
Tekintve hogy M7, vagyis lassan közel 2 éves aksi, igen jó adatok ezek.
Ha teljesen feltöltesz 1 telefonaksit, kiveszed a telóból és leteszed a szekrényre, 1 hónap múlva kb. 3/4-énél lesz. 3 óra alatt 2 % merülés, hát annak én is örülnék. Attól hogy a kijelző nincs feloldva, attól a telefon még üzemben van. Fut rajta az Android. Ez mind erőforrást igényel.
Az 1 óra alatt meg 10%. Zenehallgatás, messenger meg facebook...
Nem is értem miért képezik ezek mind 1 panasz alapját.Inkább dicséretnek kéne lennie a telefon felé.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #34691 üzenetére
Nem lehet, hogy figyeli az alvási ritmusodat?
Lehet pont lent voltál még alfában a megadott ébresztés időpontjában, és nem akart zavarni! -
Nuada herceg
őstag
válasz
zsotesz81 #34456 üzenetére
Érdekes, hogy nem ajánlották fel, hogy futár kihozza házhoz.
Nekem utoljára úgy volt.Viszont előzőleg nekem is mondták a T-nél, hogy majd szólnak.
Nem szóltak, vártam 3 hetet, bementem és mondták hogy itt van már a telefon 1 ideje.
Javasolnám neked is, hogy menj be abba az üzletbe, ahol leadtad és kérdezz rá.(#34452) ferob:
Köszi a képeket, nagyon vagányul néz ki, szimpatikus dolog ez a témázhatóság.
Várom a sense 7-et. -
Nuada herceg
őstag
Amerkia kapitány 2-ben is használnak pár HTC-t. M7 (ezüst, fekete), meg még 2 másik típust. Azokat nem tudtam beazonosítani...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Steve1207 #33610 üzenetére
Igen, úgy megjavul nálam is. Csak mindig állítgatni, fel le venni a hangot ha épp írok valakinek, vagy mást csinálok, nem az igazi. De majd idővel javítják, ahogy írtad is.
Én WiFi hibát nem tapasztaltam.
De ugye már mindenhol ott a hír, hogy 5.1 is kijött, Indiában már kapják a telefonok.
Ha szerencsénk van akkor 1-2 hónap és mi is megkapjuk. -
Nuada herceg
őstag
válasz
MaddeNNNN #33606 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy az M7-eken hogy fog viselkedni a lolli.
Nálam sok gond nincs vele, de sokan panaszkodnak rá!
Amit én észrevettem, az fb messenger app "fagyása", inkább akadozása!
Meg hogy nem jó a T-Mobile TVGo alkalmazása, de ez az ők hibájuk!
Az 1 lollin sem megy. És kb. ennyi!Amúgy minden gyorsabb.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Diokhan #33533 üzenetére
Érdekes amit írsz... Van benne igazság!
De hát hol fikázzuk a samsungot? Majd az S6 topikban?
Legalább Ő ingyen teszi, nem fizet a HTC érte.
Inkább itt beszéljük meg a telefon érdemeit, hogy mennyivel jobb, szebb és gyorsabb, mint a konkurensek.
Ez pedig nyilván csak 1 összehasonlító videóból derül ki! Nem úgy mint a szamszung fanoknál, hogy nekem meg akarja magyarázni, mennyivel jobb meg optimalizáltabb az S5, mint az M8...
Vagy akár az S4 mint az M7... -
Nuada herceg
őstag
válasz
CptAdamica #33384 üzenetére
Erről még nem hallottam! De ez így elég vagány!
Pöpec rendszer!
a megújuló energia -
Nuada herceg
őstag
válasz
kvojnovics #33281 üzenetére
-
Nuada herceg
őstag
válasz
viktor82 #33141 üzenetére
Angry Birdsről annyit, ha bejelentkezel a play játékokba, akkor menti automatikusan a felhőbe a játékállást. Legközelebb ha bejelentkezel telepítés után ,akkor vissza állítja....
A telefonszámokat is automatikusan menti meg visszaállítja az android.
Az sms-ekhez külön program kell, különben elvesznek.
A többi játék is így működik, ha belépsz például facebookkal, vagy google plusz, akkor azokat az állásokat mind menti 1 felhőbe! Nálam pár játéknál többszöri próbálásnál is működött ez, de nem sok játékkal játszom. -
Nuada herceg
őstag
Boldog Új Évet Kívánok én is minden kedves fórumtársnak.
Úgy berúgtam, de úúúúgy! Fél 6kor keltem ki az ágyból!
Utálom az ilyet! Lehet azt hiszitek, hogy alkesz vagyok, de nem!Ezt írtam le ma 100szor, és el is hittem magamnak!
Inkább csak ritkán iszok, és nem bírom.. Kivéve az ünnepeket, ebben a hónapban azért ittam.
Szar ez így már 30 fölött!
-
Nuada herceg
őstag
válasz
darál0w #32992 üzenetére
Nekem még nem!
Olvastam mikor írtad, meg szerintem még sokan mások, csak aki érdemben nem tud nyilatkozni, az nem is akar hozzászólni, ne legyen sok off.Gondolom én.
Nekem szerencsére nem volt ilyen problémám!
Egyszer-kétszer esett a telefon, de épp csak apró karcok, vagy kopás keletkezett rajta!Én úgy tudom, hogy azt egyben cserélik a kijelzővel, mert ott minden össze van ragasztva!
Szóval sajna drága mulatság lesz, ha nincs garancia! -
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #32975 üzenetére
úúúú, bocs!
Más:
Tök jó megismerni ezta HTC-s csapatot. Lassan már mindenkinek ismerem az avatarját!
Tök jó mikor van egy HTC-s hír, és ott gyűlünk össze!
Lehet hogy az itteni emberek is megismertek már minket, mint HTC fanok!
De hát egye fene, kellemes időtöltés!Tudom hogy párszor kértem már!
Valaki leírná lenne kedves, hogy mi a módja, a követelmények, hogy avatart változtassunk? Hány hozzászólás kell meg ilyenek... Ha valaki lesz szíves belinkelni, azt megköszönöm, és elmentem a könyvjelzők közé, többször nem fogom kérni! -
Nuada herceg
őstag
válasz
no more #32867 üzenetére
Semmi baj nincs a kamerájával! Ami tény, hogy alacsony a pixel száma.
Ezért nem nagyon érdemes belenagyítani! De kicsiben szerintem csuda képeket csinál!Nem akarok bele trollkodni a fórumba, de viszont kívánok mindenkinek
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!(#32863) enginev3.0:
De az 1 éves frissítési ígéret csak az android verzióra érvényes nem?
Lehet hogy attól az új sense-t kiadják az M7-re is.
Csak nem változik az akkori Android verziószáma. -
Nuada herceg
őstag
Na most láttam 1 hírt a Blinfeeden.
Az M9-el debütál a Sense 7.0!
Na kíváncsian várom, azt még biztosan megkapja az előző 2 One is. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #32849 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből!
M8-ra jött egy 200 megás frissítés!
Az Eye experience az.. Lehet jött M7-re is, de nem biztos, csak gondoltam leírom.(#32851) enginev3.0:
Akkor bocs, nem szóltam.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
kirkri #32848 üzenetére
Hát nekem nem esett le, sokadjára sem.
Sőt, még az eladónak sem.
Mondom, kérte az átalakítót, mondtam neki hogy az nincs!
Na de most már ezt is tudjuk...
Más:
Köszönöm a linket! Nem köszönök el ettől a fórumtól, maradok, olvasgatok és ha érdemben tudok, akkor hozzászólok.
De figyelem az M8 fórumot is, hisz innen tudtam meg, a lilulós kamerahibát, meg hogy cserélik, meg mi a szerviz menete. Hátha ott is olvasok pár okosságot.
De bízom benne, hogy nem lesz gond. -
Nuada herceg
őstag
Köszönöm szépen a gratulációkat!
Azért azt hozzátenném ,hogy nem véletlenül cserélték szerintem, az előzőnek a kijelzője már "foltos" volt, plusz nem is érzékelt 1 sávban. De megoldották!Nem dobozban jött! A régi töltőmet küldték vissza, amit beküldtem, meg az M8-at. Simán abban a védő fóliában volt, amiben az M7 is. És ennyi. De nem panaszkodom.
Egyébként jól beégtem. Tudtam, hogy nano simmel megy. Egyből mentem a szomszéd városba, ahol van T szaküzlet. Kicserélték térítésmentesen, "száguldottam" is haza.
Itthon kipattintom (a jobb) oldalát, nem megy vele.De a régi sem... Hát ez nem igaz mondom. A nano sim túl kicsi, kiesik, a másik meg túl nagy. Mérges lettem, ideges. Fogtam a telefont, kocsiba vissza, irány megint a szaküzlet. Kivártam a soromat újra, mondom a komának mi a gondom. Adom a telefont, nyitja Ő is az oldalát... Közben kérdeztem, hogy nincs már átmenet a nano meg a micro sim között? Mondja nincs. Nézi, csak nem jó bele. Kérdezte, nem e adtak hozzá 1 átalakítót? Mondom nem, így küldték. Tanakodtunk, mikor megkérdezte, és a másik oldal? Ez mi?
Akkor leesett minden, majd elsüllyedtem! Mondom nyisd ki. És jééé, oda pont jó volt. Fene sem emlékezett, hogy lehet ebbe mikro sd kártyát is tenni!
Szóval ott kicsit beégtem, a vásárlók előtt is, de ennyi belefért.
Szóval még egyszer, juppííí! Köszönöm a Jézuskának, meg a HTC-nek, meg a T-nek, meg a cseheknek az ajándékot, kedves volt tőlük!Valaki be tudná linkelni az M8 topicját?
-
Nuada herceg
őstag
Azt a rohadt kurv@ életbe!!
Bocsánat hogy ilyet írok! Ma meghozta a futár a telefonomat a szervizből!
Szépen bontom ki! Olvasom, a munkalapokat! Megvolt a leírt hiba!
Kijelző hiba, melegedés töltés közben! Nézem a szerviz munkalapot! Mit írnak.
Hibát észlelték, kijavították! Volt az aktuális IMEI szám, meg egy új IMEI szám.
Még ekkor sem esett le! Nézem a javítást! Swap to M8!Juppíííí! És bontom a csomagot, hát itt vár egy M8! juppppííjjjééééééééééééééé! Körbeszaladtam a lakást! Erre igazán nem számítottam! Csak imádkoztam, hogy javítsák meg és ennyi!
Juhhééé
-
Nuada herceg
őstag
Hétvégén kaptam 1 smst a telekomtól, hogy van 1 küldeményem, amit feladtak a postára!
Gondolom a telefonom lehet az, már 2 hete odavan...
Hétvégén állt az ügyintézés, de már itt volt a megyémben. Ma végre az van, hogy kézbesítés alatt! <3
Remélem ideér vele még ma a kocsi! -
Nuada herceg
őstag
válasz
Balazska15 #32652 üzenetére
Úgy látom az eddigi szavazás alapján az S4 elég rosszul áll, szóval én arra szavazok!
Na jó, komolyra fordítva a szót: S4
Válasz valakinek, akinek kicserélték az M7-et emmnyócra:
Ezt hogy csináltad? Elkavarták a telód a szervizben?
Enyém is ott van. Mondjuk nem kell M8, csak javítsák meg.
felnéztem, szerencsére még nem potyog a plafon a nyakamba. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Derrewyn #32576 üzenetére
Hát szerintem sem az eséstől jelentkezett nekem ez a probléma.
Csak remélem nem fogják rá valami ilyesmire a szervizben...Na majd kiderül.
Úgy mindenkitől kérdezném, hogy melyik az az oldal, ahol IMEI szám alapján le tudom követni a telefonom? A szerviznek az oldala talán. Már régebben belinkelte valaki, de nem nagyon találom.
Előre is köszi. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Pr3ciSioN #32574 üzenetére
Kajak ugyan ez a gondom. Bár az enyém talán nem leejtéstől hülyült meg...
Van 1 sárga folt bal oldalt, ami melegedésre bedurvul és elég zavaró.Bár ez a kisebbik gond! A nagyobb az, ami neked is van.
nem érzékel a kijelző és kb ugyan abban a sávban. A hangerőgomb környékén, 1 vonalban, horizontálisan!
Érdekes. remélem nem fogják rá, hogy eséstől van, és visszaküldik... -
Nuada herceg
őstag
válasz
Pr3ciSioN #32567 üzenetére
Hát nem tudom. Szerintem az gyanús...
Főleg sötétben, félhomályban jön elő. Akkor próbálgasd.
Én addig húztam, hogy már nappali képeken is látszott. Persze nem tűző napnál, hanem bent a szobában, meg hasonlók. De leadtam, kicserélték, és minden jó. volt...
Most megint gariban, de az már nem kamera téma. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Bdanyy #32554 üzenetére
Köszönöm az infót!
Ezt most tudtam meg pár napja, mikor először vittem a telefont. És mondta, hogy elküldi, de így az aksit nem tudja ráírni. Szóval az volt, amit Te mondtál... Most vittem a töltőt is és így lett elküldve.
Mindegy, a fontos, hogy csinálják meg a kijelzőt, mert nagyon kaka, hogy nem érzékel 1 sávban, megkeseríti a mindennapokat. Meg hogy elszíneződik, de azzal még együtt tudok élni.
Az aksi meg csak 1 bónusz próba volt, hátha kicserélik.
Igazából csak annyit írt rá a szervizes, hogy melegszik. Ami igaz is, de eddig is melegedett.. Hamarabb lemerül már, meg kikapcsol. Na mindegy, majd kiderül.Ami viszont kellemes meglepetés volt a T-Mobiltól, hogy ha kész a telefon, nem kell bemenni érte, hanem futár hozza házhoz!
Meg is lepődtem. Kérdezte a koma, hogy jó e így. Mondom a legjobb.
Adatokat leellenőriztük, nehogy másnak vigye, és mostmár csak várom...
Az üzletben, amíg vártam a soromat, volt
szerencsémmegtapogatni az istenített Samu Note 4-et.. Hát az valami borzalom!Kinézetre egész jó, akár tetszhetős is lehet... A képe szép, tényleg, le a kalappal. De kb. ennyi volt a pozitívum. Az a rendzsersebesség, futási teljesítmény, komolyan mondom, sehol sincs a One-hoz képest. Ahogy gyorsan lapoztam, állandóan beakadt. Elvettem a kezem, és még ugrott 2 lapot arra amerre jóval korábban húztam... Akkor Teljesen bal oldalt, az a My magazin, vagy mi volt, lehet már más a neve, ott meg komolyan szaggatott. Ahogy arra átváltott. Belassult, meg ilyenek.
Értetlenül álltam előtte, hogy mire ez a nagy Hype... -
Nuada herceg
őstag
Délután adom le a telefont a T-nek, küldjék szervizbe.
A problémám sajnos elég komoly. A kijelzon egy nagy sárga paca, de ami megrosszabb, egy bizonyos sávban, horizontálisan nem érzékel semmit.Viszont kicseréltetném az aksit is. Valamivel gyengébb már, de komoly baja nincs. Gyorsabban merül, de érthető, pár száz töltésen túl van már. Úgy értem lehet ezren felül is.
Van valamilyen szöveg, amire esetleg harapnak és nagyobb eséllyel cserélik? Például melegszik az aksi, vagy hasonló? Köszi előre is.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #32461 üzenetére
Mondjuk mostanában nem olvastam tüzetesen a fórumot, szóval ha már korábban jött ez a frissítés, csak én nem láttam, akkor bocs.
-
Nuada herceg
őstag
Közel 200 megás rendszerfrissítés!
Töltsétek!De jó, hogy ma adom le a telefonom szervizbe. De csak azért is felrakom, hogy meglegyen az élmény. .)
-
Nuada herceg
őstag
Uuuuu. Na ez a leghasznosabb infó.
Próbálgattam pár programot, de sehogy sem jött össze.
És erre kiderul, hogy itt van a telefonban.
Működik, minden szuper.
Egy kis késés van, de az érthető.
Viszont ami furcsa, ha játékot streamelek, ami komolyabban igénybe veszi a telot, akkor a tévén ma szaggat, elég durván. Na mindegy, köszönöm a segítséget.Mostmar ezt is tudom..
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok.
Létezik olyan program, ami WiFin keresztül tükrözi a telefonom képernyő tartalmát a tv-re?
Dlna képes a tv. YouTubet tudok játszani rajta telefonról, képeket, videókat is ki tudok tenni mindenféle program nélkül. De nekem olyan kellene, amivel mindent tudok tükrözni. A kezdokepernyotol kezdve a játékokon keresztül mindent. Mintha Hdmi kábellel lenne összekötve. Azt sem tudom létezik e ilyen. Előre is köszi a válaszokat. -
Nuada herceg
őstag
Hát nekem az android 5.0 az egyetlen, ami nagyon tetszik, mint gyári android felület. Örülök, hogy elhagyták a Holo-t, nekem nem tetszett! Viszont ez a mostani nagyon bejön. Akár gyerekeknek való, akár nem.
De ez a pár sample kép is tetszetős a sense-ről. Na majd kiderül, mi merre.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
adodaniel #31770 üzenetére
Sikerült, megvolt a Factory reset, visszaálltak a számok.
Köszi.
On:
Viszont a kijelző érzékelésének a hibáján nem segített, szóval szerviz lesz. De viszont beugrott, hogy korábban is játszotta ezt a hibát, csak akkor még nem tudtam, hogy a kijelző a ludas.. Nem vettem ennyire komolyan, és nem jártam utána.
Na köszi a korábbi tippeket. -
Nuada herceg
őstag
Az android automatikusan menti a telefonszámokat valami felhőbe, vagy a google accountomba?
Ha csinálok factory resetet, akkor visszaállítja a telszámokat?
Azért kérdem, mert régen manuálisan kellett valahogy biztonsági mentést csinálni a gmail-be..
De már most nem látok ilyen funkciót. -
Nuada herceg
őstag
Köszönöm a válaszokat. Nem vagyok otthon egy darabig, de majd ha hazáértem, meg próbálom az említett tippeket. KB. 3 hónapja volt szervizben. De jó lesz megint megválni tőle...
-
Nuada herceg
őstag
Na, a hétvégén leesett a telefonom. Most először komolyabban.
Eddig egyszer csúszott le az ágyról, 30 centis magasságról szőnyegre, azt szinte semminek nem lehet nevezni. De ost szombaton, és nem is miattam...Egyik ismerősöm, nő persze, elkérte a telefont, hogy csinál magukról 1 képet.
De hát be volt baszva. Én majom meg odaadtam, pár másodperc múlva már a kocsma kövén landolt... Kicsit mérges lettem, illetve nem is kicsit, de jól türtőztettem magam. Körbenéztem, semmit nem láttam rajta, gyors elraktam.Másnap, meg azóta is, jobban körbeforgattam és tényleg semmi nam látszódik rajta. Sem horpadás, sem karc, sem az élén valami deformáció. Kijelző is egyben van, karcmentes, tényleg szerencsés esés volt a szerencsétlen mozdulatot követően.
De most vettem észre rajta valamit. Először játékban figyeltem fel rá. Azt hittem játékhiba. Aztán kipróbáltam a menüben is, meg máshol is. A lényeg, van a képernyőnek 1 bizonyos pontja, ahol nem nagyon érzékeli a tapintást. Kb. a közepétől felfele, és úgy közép tájon. Hiába húzom az ujjam, nem görgeti a menüt. Néha 1 tapintásnak érzékeli, még ha rajta is hagyom az ujjam, hogy húzzam. Szóval ott szarakszik az érzékelő panel. Vagy nem tudom, az lenne a kérdésem, hogy az elromolhat? Tudom hogy egybe van építve a kijelzővel.
Lehet ez az esés következtében? Eddig nem tapasztaltam ezt a hibát...
A kijelzőnek van hibája régebb óta, bal oldalon kékes színű, főleg melegedésre durvul be. De azt nem cserélték garanciában, meg tanultam vele együtt élni. De ez eléggé idegesítő gond most.Köszönöm előre is a tippeket!
-
Nuada herceg
őstag
-
Nuada herceg
őstag
Mi az a biztonsági mentés?
Írhatnám, hogy nagyjából sejtem, de nemigazán. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Reddevil84 #31621 üzenetére
Tényleg, juhhúúúú
-
Nuada herceg
őstag
válasz
CptAdamica #31440 üzenetére
Ejj, f@szom, kell 1 ilyen! Kárnak mutattad meg, most már fizesd is ki...
(#31442) enginev3.0:
Dzsindzsanyelv...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #31397 üzenetére
dettó
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Skilly #31315 üzenetére
Ez nekem is új. Hogy házhoz hozza a telót! De szerintem jobb, mert a T-Mobil nem mindig küld sms-t, hogy kész a telefon. Én 3 hét után mentem be, hogy mi van a telómmal, koma meg nyugodtan mondja, hogy kész van már 1 ideje, itt van...
Meg szerinted a T üzletből, ahol leadod, "mi" viszi el, tovább Csehországba a szervizbe?
A hátlapod hogy sérült?Egyébként nálam nagyon szép munkát végeztek. A kezdetek óta volt 1 pici illesztési hiba, még azt is megjavították.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
batai15 #31300 üzenetére
Én voltam, ne neki írjad.
De akkor javítom, hogy: ez itt hátécé ván! Most jó?Egyébként meg persze hogy fanok vagyunk. De nem azért, mert fizetnek érte, hanem azért, mert e telefon használata közben azzá váltunk.
És senki nem akarja rád tukmálni szerintem, kértél véleményt, a többiek pedig írtak. -
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #31295 üzenetére
Jah én is ezt akartam, vagy valami hasonlót írni, csak kicsit keményebb megfogalmazásban... Aztán mondom inkább okos leszek és hallgatok!
De azért komolyan, ilyen hülyeséget kérdezni!
Ide azt a képet tudnám elképzelni, ami körbejárta már a fészbúkot, a 300-ból, mikor a Spártai király üvölt, mielőtt beleb@szta a fickót a kútba! Csak azzal a szöveggel, hogy: Ez itt a hátééécééé!
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #31247 üzenetére
Tévedtem, desire Eye...
De milyen király teló! Kajak tetszik! Mármint kinézetre.
Nem azért, mert elől hátul 13 mp. De még boom szánd is, meg,
5,2 col Full Hd. De ha jól értettem, akkor ez az Eye valami szoftver is, ami ijön a mi telónkra is az elkövetkezendő hónapban. Kíváncsi vagyok! -
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #31246 üzenetére
De-de. A One M8 Eye jön most...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #31238 üzenetére
Tuti tavaly forgatták.
Vagy még az M8 megjelenése előtt.
A Taken 3 is még csak most fog menni a mozikban, és abban is "csak" M7 van.
Az Amerika Kapitány 2 is idei film és abban is M7.
Szerintem ezek tavalyiak és jövőre találkozunk az M8-al a filmekben. -
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #31229 üzenetére
Igen, most érnek ide a tavalyi év filmjei, amiben a HTC-k vannak.
Volt az Amerikának a kapitánya kettőben. Akkor most a Taken 3-ban.
Még valamiben láttam, sorozatban. Akkor most ebben is.
Azt hiszem benne lesz a Hobbit új részében is! -
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #31221 üzenetére
csúnyán...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #31150 üzenetére
Hát végül is teljesen jogos.
Az is biztos, hogy az idei modellek közül az M8-at venném.
A sony még szimpatikus, de csak azokkal a szúrós sarkokkal, meg a vízállósággal.
Amúgy nem igazán tetszik a szoftver, meg a többi része.De mondom, bízom benne, hogy az M9 jövőre M hetesebb lesz.
És akkor megvan az új telóm! Számszung ess hat! -
Nuada herceg
őstag
válasz
Leafnshit #31145 üzenetére
Én ezen meglepődtem!
A M8 nekem annyira nem tetszik, mint az M7. Az valahogy ütősebb volt...
Az M8 nagyon el van szamszungosodva, a szappantartó alakkal. Ami nem jó. :/
Látszik hogy rájött a samu is erre, mert most az új A szériában nagyon "sarkos" modellek lettek,
és egyből tetszetősebb a készülék.
Remélem az M9 nagyot fog ütni és kicsit visszább sarkítanak. Az ultra pixót kukázzák, és megint meglesz az év telefonja.
Ettől függetlenül szép telefon az M8, senki ne értsen félre.Elfogadnám, de meg nem venném.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Zirowe #30851 üzenetére
Én is úgy láttam, hogy az valami kép ott, vagy papír szív, vagy minta, de nem kamera hiba...
ThorsHUN:
Itt vannak lila képek a telómmal készítve
De azóta már szervizben kicserélték..
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #30793 üzenetére
Jah, elég durván bejövős.
Kár hogy csak koncepció és nem ilyen lesz.
Írtam korábban is, hogy utálom az ájfónokat, de ott is láttam már olyan koncepciókat, hogy biztos megvettem volna, ha úgy nézett volna ki valamelyik,. -
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #30775 üzenetére
Akkor kapják be!
-
Nuada herceg
őstag
Na most láttam. A testreszabáson belül van olyan, h lezárási képernyő megváltoztatására. Hozzá lehet rendelni egyéni képet, nem a sima háttér lesz ott.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
CptAdamica #30736 üzenetére
Fogalmam sincs. Semmi változást nem látok!
Valamit frissített, de hogy mi változott? -
Nuada herceg
őstag
válasz
jozso1989 #30712 üzenetére
Akár milyen technológia is, de a kurv@@nyjukat!
Nálam ott a nagy sárga folt, csík a kijelző bal oldalán. Senki másnak nem jelentkezett hasonló hiba?
Szinte a kijelzőre vagyok a leg allergiásabb. Ez is szempont volt a vásárlásnál, erre tessék.
És még cserélni sem akarják. -
Nuada herceg
őstag
Én talán még egyszer sem töltöttem a gyári töltőjével.
Már most úgy azt sem tudom hol van. Az előző Sony-m 1 A-es töltőjével etetem.
Ebből csak azt akartam kihozni, hogy baja nem lesz, ha más töltővel töltöd.
Én nem csinálnék ebből akkora ügyet.De hát ki mennyire ragaszkodik a gyári dolgokhoz.
-
Nuada herceg
őstag
Nagyon megfogott ez a telefon.
A hátulján a dizájn picit hasonlít az M7-re.
De tetszik hogy fém, nagy kijelzős, a UI is tetszetős...
Csak kár, hogy nem Qualcomm chipset van benne, hanem a sajátjuk...Mondjuk idén már nem cserélem le a One-t.
Ha jövőre valami nagyot dobnak az M9-el, akkor maradok HTC. -
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #30561 üzenetére
Hatalmas.
-
Nuada herceg
őstag
Na ez kellemes tapasztalat akkor!
Én a T-Mobilnál kaptam cserébe 1 galaxy youngot!
Fú hát az nem volt semmi az a telefon... Visszaemlékezni is rosszul esik már!
Egyébként én is patent állapotban kaptam vissza. Gyárilag volt 1 apró illesztési hiba a kijelző tetejénél bal oldalt, most még az is eltűnt. Szóval tudnak ezek, ha akarnak. viszont a kijelző miatt még majd vissza kell küldenem, de nem szívesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robogó, kismotor
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest