- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
Elhiszem, hogy tényleg nem jutott eszedbe, ezért is segítettem. Minden irónia, beszólás nélkül.
Nem az etikett meg semmi, csak pont most volt kirakva egy fórumtárs aki mást se csinál csak trollkodni jár ide és felettébb gyanús volt, az egybe esés. Ennyi. Egyébként ha nem te vagy ő, akkor szimplán csak rosszkor voltál rossz helyen, nincs ezzel gond, ne aggódj! HA nem te vagy, akkor ennyi, fórumozz csak tovább nyugodtan ahogy csak kedved óhajtja!
-
jacis
nagyúr
Nekem általában a mobilnet az ami nagyon felhevíti illetve ha nagyon meleg van és esetleg a nap is éri akkor végképp. Múlt héten voltam nyaralni és ahol voltam ott 36 fok volt a tengerparton na ott megvolt a 60 fok is használat közben.
Mióta itthon vagyok szinte mindig wifi-n van illetve hűvösebb is van itthon így nem jelentkezik a melegedés most. -
Varoz
addikt
Szervusz!
Miután meguntad az ezer hsz-t, akkor javaslok egy kis kereső használatot! Mondjuk beírod, hogy "meleg" és kapsz pár számodra hasznos hsz-t.
De lásd kivel van dolgod, itt a link hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Trollok komolyan
- DUNE médialejátszók topicja
- LEGO klub
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest