- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
válasz
-FreaK- #1211 üzenetére
Na akkor remélem,hogy ugyan úgy fogom szeretni ezt a készüléket,mint az elődjét (M7)! A kamera dolog ami ebben a topikban elfogult téma szerintem amíg egy pont van a hátlapon legyen az HTC készülék LG, Sony vagy Samsung addig az nem nevezhető kamerának ugyan is a fényértéke (Aperture) legyen az F2.0 vagy F2.8-as nem lesz olyan,mint egy DSLR gépvázon lévő objektívnek. Ez egy egyéni vélemény ,de számomra bőven elég a 4 Megapixel arra,hogy az adott pillantott megörökítsem,majd készítek manuális állítással képeket és közzé teszem ebbe a fórumba még is mit tud ez a kamera,ha megtalálom azokat a képeket amiket a HTC One M7 el csináltam régen beteszem ide nektek és megfogtok lepődni nem is olyan rossz az a kamera ami ebben a készülékben van! Ami itt a tesztben van tuti automata beállítás mellett készült képek hozzá nem értés nélkül lettek készítve ezzel(nem akarom bántani a teszt íróját,remek teszt lett csak a képek nem az igaziak,bár van egy két jó kép is azért) nem mellesleg fotózom mellék állásban tehát valamilyen szinten konyítok a dologhoz (Canon Eos 60D gépem van,ha ez vmit számít)
-
csacsi67
addikt
válasz
-FreaK- #1121 üzenetére
Nem mert nem menetek végig az oldalon le van irva .Mi mivel jár.Valamint ha nyitod azonnal küldi is a htc -nek hogy nyitottál .Logika a gondolkodásba .Igy rá foghatnád a szervizre ,hogy ök nyitották .Ugy lesz egy piros felirat a s-off-olt készüléken ott is sok mindet irnak. Nekem pontosan tudnom kellett ki nyitotta ki és mikor mivel 3 ember akarta letagadni.Nem arra voltam kiváncsi ,hogy ki kérte le.
Nem véletlenül teszik bele az ujjlenyomat olvasókat a jövö telefonjaiba.Jó nem az ilyen esteknél van jelentösége de sok minden szürhetö vele amire egy átlag ember nem gondol.Ugye a kártyát lehet cserélgetni de az ujjlenyomatodat nem .Kártya lehet más nevén is de az ujjlenyomat mig élsz mindig ugyan az marad.
.De ez már nem ide tartozik.
-
-
csacsi67
addikt
válasz
-FreaK- #1116 üzenetére
Szerinted azt sem nem látja ,hogy nyitva van -e vagy nincs ? Akkor nézd meg a telefont ott le van irva minden miket fogatsz el.
Sajna már nincs meg az email amit a htc küldött nekem, de Loboda látta és 2 esetben is leirta ,hogy mikor lett kinyitva nem azt amikor le lett kérve.
-
csacsi67
addikt
válasz
-FreaK- #1113 üzenetére
Jó amit le irtál csak nem igy van .Mivel már ott a bin kod lekérésénél ugrik a gari.Másik dolog szerinted a mai világban a HTC nem látja online ,hogy nyitva van -e a készülék bootloadere.Percre pontosan megmondja mikor lett nyitva a készülék .Tapasztalatból irom nekem hivatalos felhasználásra kellettek ezek az adatok .Lát mindent hidd el.
-
mumk1
addikt
Nem a T-nél vágták, kis GSM üzletbe. Mellesleg mindez hazai T-nél történt. Végül arra hivatkoztak, hogy ezek a nano kártyák szifonhoz készültek és lehet ezért nem passzol bele. Passzolom, aztán lehet hogy csak a vastagsága nem stimmelt, minden esetre tényleg bosszantó volt.
@corran9
A chip lábaiból szerintem már akkora darabot kellene vágni, hogy károsodni fog.
Mini->Micro
Micro->Nano szerintem csak így vágható. -
Koris
aktív tag
-
lcee79
addikt
Én ilyenen el sem gondolkozom, mivel céges előfizum van, így akkor váltok ha a cégem vált
Nem mintha olyan nagyon szuper lenne, már egyre kevésbé piacképes, mivel nincs benn mobilnet sem...
Külön meg már a meglévő 3000 mellé kissé sokallanám a mobilnetért a pénzt... (főleg így az irodában ülve egész nap) Csak a percdíjak jók, meg az ingyenbeszélgetés a cégen és családon belül...
Telefon árából meg remélem még farag a T és csinál ilyen 1-2 hetes olcsósított megoldást, mint a ONE X-nél, azt is akkor vettem amikor 30% kedvezményben volt
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED monitor topik
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Milyen videókártyát?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest