- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két új Meizu mutatkozott be
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- TKSTAR TK905
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
-
Mobilarena
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flyme
senior tag
válasz
Kékes525 #1335 üzenetére
A sebesség még jobb lesz, (én még mindig úgy gondolom, hogy hasznosabb a használat előtt átváltani, akkor érezhető igazán valami), aksi nálam nagyon jól bírta, kompaktibilitás terén pedig inkább játékokkal nem kompaktibilis az ART (pl Angry Birds Epic, PvZ, gyári appok közül a Polaris Office, aminél én észrevettem, hogy nem indul, aztán azóta lehet javították is őket), de számomra ennyit megér(t) átváltani (más eszközön végül kipróbáltam a játékokat, nem annyira jók
). Egyébként Android L-ig muszáj kompaktibilissá tenniük az alkalmazásfejlesztőknek az ART-tal appjaikat, mert ugye ott már az ART lesz az alapértelmezett futtatókörnyezet, nem pedig a Dalvik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux kezdőknek
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- BestBuy topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest