Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bóti

senior tag

válasz Ed3r_X_ #174 üzenetére

Ebben van egy jó nagy adag mázlifaktor is. :D
    Én a Huawei G510-emet (ami lássuk be, nem igazán csúcskategória) ejtettem le koncerten, fényképezés közben, kb 210 centiről. A hátlap jobb felső sarkán lett 2 apró karc, meg miután földet ért, arcra fordult, mint a vajaskenyér, úgyhogy a kijelző kicsit sörös, boros, töményes lett, de annyi, semmi baja nem lett. Viszont itt a fórumon is láttam már zsebben rommá tört kijelzőt is.
    De mint tudjuk, a részegek védőszentje vigyáz ránk. :DDD

Szervízről csak annyit (szintén Huawei), beadtam a telóm jack aljzat kontakt hibával, kicserélték az aljzatot, azóta 2 helyen eltart a hátlap, középen megnyomva pesig recseg, és a legszebb, a 3 érintésérzékeny gomb közül, a menügomb háttérvilágítása nem működik. Egyedi lett, az igaz, de ezzel csak arra reflektálnék, hogy "nem fogják karcosan visszaadni". Eleve leadtam karcmentesen, papírra mi volt írva? Enyhén karcos... Gondolom amiatt, ha esetleg a szervízben megkarconák, akkor ne tudj magyarázni, szóval mindig olvassátok el, ha szervízbe adjátok a telót, hogy milyen állapotúnak ítélik meg.
    Másik fasza dolog, rögtön bekapcsolás után észrevettem, hogy nem világít a led a menügomb alatt, mondom a néninek, erre azt mondja, hogy egy panaszlevél kísérerében vissza lehet küldeni a szervíznek, és akkor megint több, mint 2 hétig várhatom, hogy visszakerüljön hozzám, hibásan vagy nem..

Új hozzászólás Aktív témák