- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
En is most olvastam:
HTC has denied through his PR agency, that there will be two weeks in an operating system update for the Desire and the Legend. The statement was based on a misunderstanding. It is certain that the HTC Hero will receive in the next two weeks, his update to Android 2.1. In the update for the HTC and Desire remains venture will deliver an update to the third quarter. If and when the Legend to upgrade to get Android 2.2, you do not know yet. -
Thunder78
őstag
Sajnos nekem anno csak friss telepítésű Vista alatt működött az egyik telefonom egyszer. Aztán letöltötte a frissítéseket és nem működött.
Aztán raktam rá XP-t és működött, majd 7-essel szintén.Vista alatt nem tudtam megoldani sajnos. Esetleg azt nézd meg, hogy nem-e downgrade jogos a Vistád, mert akkor tehetsz rá XP-t is. Jobb ötletem nincs.
A problémát sajnos a géped BT chipsete és a Vista hülyesége okozza.
-
Thunder78
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged