Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
james008bond
üzenetére
igen az Sennheiser, az AKG az szemét vacak a csodálatos Xears fülhallgatódhoz
ezt a hype teszi veled, semmi más
nem igaz hogy jobban szól, inkább másként és az neked jobban tetszik
-
Remus389
veterán
válasz
james008bond
üzenetére
na azt is egy kb 5 éve létező agyonhájpolt gyártó, egyszemélyes vállalkozás(olvastam róla egy német faxi biznisze, Kínába gyártat)
hol vannak a szakemberek a mérnökök? a 60 éves tapasztalat? sehol
nem hiszek én ezekbe...
-
Remus389
veterán
válasz
kiskaktusz
üzenetére
a beats 2006-ban alakult, és 2009-ben adta ki első fulhallgatojat
tehát 2,5-3 éve van a piacon
és jobb fuleseket gyártanak mint a 60 éves tapasztalattal es komoly szakembergardaval megaldott sennheiser, AKG, Sony... (persze)
annyi hogy legyartatnak Kínában közepes vagy jobb fuleseket( azért annyiba ne legyen feltűnő), metál narancs szinbe, rajta egy koponyaval, és Snoop Dogg ajánlásával és vaskos arcedulaval
az agyatlan amerikai fiatal meg megveszi, közbe hangminosegben átlagos lehet, csakhát menő
-
Remus389
veterán
válasz
kiskaktusz
üzenetére
.
-
Remus389
veterán
azért kipróbálnám mit tud egy 13K-s Sennheiserhez[link] képest ami nekem van, az is lehet nem is szól jobban
már annak is baromi jó a hangja és elvileg csúcsmodell volt a Sennheisernél a kategóriájában (MX880)
nehogymár egy neves gyártó amit mondjuk 2010-ben a legjobb amit ki tudott préselni magából attól olyan sokkal jobbat tudnak, mi van benne mikrochip?
szóval sehogysem értem ezt a 50k fülhallgatót (fejhallgató az más kategória, mivel a membrán jóval nagyobb és a ház jobb a hangminőség)
nem is a hangminősége hanem a hype-ja kerül 50K-ba, azt gyanítom
a másik az hogy megveszi a hülyegyerek 50k-ért és ráköti az ájpodjára, ott viszont a hangchip gyenge, tehát a lejátszó nem tud(hat) annyit mint a füles
az igazi ínyencek szerintem minőségi fejhallgatóval és egy Cowon lejátszóval nyomulnak
szóval semmi értelme
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de bolond se