- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kacko
tag
BUÈK!!! ROM-okban gazdag új évet!!
Winners never cheat, cheaters never lose... ;)
-
sprinter24
aktív tag
BUÉK! ! !
-
tonkia
tag
B.U.É.K MINDENKINEK!!!
Alfa Romeo 4ever freedom!
-
xrvman
őstag
BÚÉK!
-
jeni
félisten
B.Ú.É.K 2012
Elromlás mentes HTC Incredible S kívánok,és HTC buhera "rom"-n gazdag 2012.-s éveket !
-
brownus
veterán
válasz sprinter24 #1956 üzenetére
még van pár apró bug, de még így is a legjobb 3.5-ös ROM amivel eddig találkoztam!
és nincs mit örülök, hogy tetszik. a beépített daemon oc is tökéletesen megy -
zezoka
őstag
Komolyan modnom, eléggé idegesít már ez az Affinity, mert eléggé beszaggat. Szinte minden feloldáskor szaggatva forog be a főképernyő.
Habár az energiagazdálkodás normálon van, lehet visszaállítom a standard nagy teljesítményre. Csakhát a spórolás miatt vettem le...
Szerk.: Nagy teljesítmény-re raktam... Meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Maxentius
addikt
Egyrészt nekem ez a gombvilágítás-kapcsolgatás miatt unikum, így ha más rom nem tudja, nem fogom lecserélni, mert használom ezt a fícsőrjét, másrészt eleve az OS így van megírva, úgyhogy sok változást nem biztos, hogy fogsz tudni elérni a teljesítmény növelésével.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
sprinter24
aktív tag
válasz Maxentius #1961 üzenetére
A RCMix 4.0-ban nincs gombvilágítás-kapcsolás, de lehet állítani a megvilágítás erősségét
Amik nekem nagyon bejönnek:
- Be lehet állítani, hogy a hangerő gombokkal "felébressze" a képernyőt
- Használhatod a hangerőgombot képkészítéshez
- Bootanimations + Downanimations
és ami a legjobban tetszik, hogy tele van különböző betűtípusokkal -
zezoka
őstag
válasz sprinter24 #1963 üzenetére
Uggggyanezeket (is) tudta a NIK is! Kicsit még várok, hátha lesz belőle 3as, aztán majd azt. Ha semmi hír, akkor RCMixet is kipróbálok.
-
tonkia
tag
Üdv!
Nekem már egy ideje a NIK 2.5 van fenn és nem tapasztaltam semmi hibát benne, bár két dolgot megemlítenék mégis csak!
Ha telefont újra indítom akkor a beszélgetés közbeni hangerő eléggé megemelkedik vissza le lehet halkítani de kicsit kellemetlen volt így felvenni a telefont majd meg süketültem hirtelen.
A másik meg az hogy amikor átállítottam a boot képernyőt akkor hirtelen már nem tudtam belépni a tweaks menübe mert mindig azt írta ki hogy az alkalmazás kényszerített módon bezárásra kerül/került(ez utóbbit csak újra telepítéssel sikerült orvosolni)
Hát egyenlőre ennyi ezeket leszámítva tényleg atom stabil rom.
Játékoknál nem akad, és nem lépked ki, ez sem utolsó szempont!(legalábbis nekem)
Most is egy MC3-al nyüstölöm, és nagyon patent.
Már várom az újabb romot a NIK-től, remélem lesz mert hát ugye sensation XL-re kijön a ice cream.
Hát meglátjuk![ Szerkesztve ]
Alfa Romeo 4ever freedom!
-
Maxentius
addikt
Egy ideje nem nézegettem a HTCDev oldalt, de a mienk is fenn van már, úgyhogy hivatalosan is ki lehet oldani a bootloader-t!
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
zezoka
őstag
Na, újra műxik az oldal!
Úgy látszik túljutottunk az alfa fázison: ICS-ből már van beta is: ICS for INCS Beta1 és Virtuous Quattro Beta1
A Virtuous félében kevesebb a dolog, ami nem működik.
Ja, és a Fringe S03E07-ben látszik, hogy a Peter Bishopnak Incredible S-e van! Csak ott az van ráírva, hogy Sprint!
[ Szerkesztve ]
-
a.sebi
őstag
Sziasztok....tisztelt htc incredible s tulajok........ausztriaban vagyok eppen es egy kollegam eladna nekem egy ilyen kutyut....gyarilag fuggetlen makulatlan allapotu eme telefon ...de az araval nem vagyunk tisztába.......ezert kernek egy beárazást....illetve kerdezném még hogy valami rejtett hiba ennel az eszkoznel szokott e lenni....illetve várható e rá hivatalos android 4.x friisites.....eseteleg par általános tapasztalattal megtudtok e dobni......tudom tudom olvass vissza de szorit az idő.... Előre is köszi a turelmet es a segitseget.......
-
zezoka
őstag
96-120 között mozog a Vaterán, de azok szerintem újak.
Tök mindegy milyen frissítés jön ki rá gyárilag, nem kell vele foglalkozni. Több száz fajta ROM közül tudsz válogatni, jóval a hivatalos megjelenések előtti verziókkal (pl ICS4 már betában rátehető, csak pár cucc még nem műxik rendesen).
Általában minden oké a telefonnal, minden tök jól műxik. Egy dolog: néha panaszkodnak , hogy szaggatok (pedig megnézve van térerőm), de ez is ritka (meg sok másik fajtánál is hallottam már ezt a hibát - állítólag okostelók ilyenek). De valahol pl nagyobb a térereje, mint előző telóimnak, valahol meg ez a gyengébb... Sokszor az is segít, ha az ember nem markolja meg annyira! Ezen kívül semmi hibája szerintem.
Fólia nélkül használom, de bőrtokban: no karc... Aksi nálm 2-3 napokat bír kikapcsolt adatforgalommal (csak addig kapcsolom be, amíg kell). Kijelző szép, wlan, blue, gps, mind tökéletes, pontos, gyors.
-
a.sebi
őstag
Hello koszi szepen a gyors vàlaszt.....megis vettem a telefont es eddig nagyon tetszik....a wp 7utàn ez egy nagyon fasza kis cucc....me a rom frissitessel nem probalkozom de kesobb mindenkepp megprobalom.... Hivatalos icsrol van mar info?
-
Mannyzor
csendes tag
Sziasztok!
Lehet egy eléggé már monoton kérdéssel fordulnék hozzátok. Megvan már egy ideje a picike, de úgy érzem, ideje egy custom ROM-ra váltani, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá, mert ugye kell root meg minden egyéb. Valaki el tudna igazítani hogy mit merre?
Köszönöm!
-
sprinter24
aktív tag
válasz Mannyzor #1976 üzenetére
Erre tessék
Maxentius fórumtárs írása, mindent megtalálsz benne!
Hajrá -
corran9
tag
Sziasztok!
Egy rendkívül kellemetlen tapasztalatom van a telóval kapcsolatban a hivatalos frissítést követően... (hátha hallottatok már ilyet, vagy ha nem akkor legalább most hallotok róla...)
Azt csinálja a telefon, hogy mikor a bátyám hív (de csak ha ő!!) akkor a telefon "telefon" funkciója egyszerűen megőrül.
Értsd: ha megpróbálom felvenni kifagy a rendszer, nem veszi fel (nem hozza létre a kétoldalú beszélgetést biztosító kapcsolatot), majd miután a túlvégen lenyomják, a vonal mégis él, de úgy, h ő nem hall engem, csak én őt... és letenni sem tudom, mert a telefon nem jelzi élőnek a vonalat, majd egy idő után megszakad a vonal! (a telefon egyébként működik ebben az esetben, csak a "telefon funkció"-ja hal meg olyan szinten, hogy látom, ahogy a térerő megszakad, és majd azt követően helyreáll...)
Gondoltam, h kibaxok a rendszerrel: nem fogadom a hívást, és én visszahívom majd mindig... amikor azonban 5 perce ezt nemrég megpróbáltam, akkor pedig úgy fagyott ki a készülék, de teljesen, h semmilyen behatásra nem reagált (se főkapcsoló, se hangerő állító gombokra, a képernyőn a felvevő gyűrű épp a kitágulás közben fagyott meg), és folyamatosan csöngött (ráadásul max. hangerőn...) addig, amíg ki nem vettem az akksit...
Értetlenül állok a dolog előtt, mert senki másnál, még csak hasonló sem fordult elő mikor keresett... ötlet?
Ui.: droid: 2.3.5, sense: 3.0, szoftver verzió: 3.08.405.3
[ Szerkesztve ]
That's a real nasty habit you got there......
-
sprinter24
aktív tag
válasz corran9 #1979 üzenetére
Uhh ez szívás!
Nekem csak egy kicsit volt hasonló esetem, de szerencsére nem fagyott a telefon meg semmi. Egyszerűen amikor én hívtam valakit az csak búgást hallott felőlem, viszont én őt halottam "HALLLÓÓÓÓ"-zni
Ráadásul ez már egy custom ROM használata során volt...
Amúgy meg no idea mi lehet a baj, de elsősorban a gyári felhasználóktól várd a választ, mert itt szerintem még mindig ők vannak többen. -
Echoo
senior tag
Ma megpróbálkoztam egy 2.3.5 frissítéssel. Nem sikerült, hardverazonosító-hibával megállt. Hogyan tudnék a 2.3.3 Sense 2.1 verzióból 2.3.5 Sense 3.0-át csinálni?
-
takibacsi_11
csendes tag
aki vásárolt ilyen készüléket a B-teltől annak milyenek a benyomásai a készülékről??
-
sprinter24
aktív tag
válasz takibacsi_11 #1982 üzenetére
Én egy év bolti garival és egy év szoftveres garival vettem. Magyarán pont, hogy kb semmire nem jó...
A telefon ázsiai importos volt úgy mint zezoka kollégának, ami azt vonta maga után, hogy nem volt benne magyar nyelv és egy hónapos eltolással kaptunk frissítést...
B-telt nem ajánlom.
A lényeg, hogy 2 éves gyártói garival vegyed mert az a biztos. Azt meg nagyon sok helyen kínálnak[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
válasz corran9 #1979 üzenetére
Én lehet megpróbálnék egy Radio-t frissíteni, az felel a telefonálás és vezeték nélküli funkciókért elvileg! Megvan elvileg kb fél perc alatt, és szerintem ehez még root meg recovery sem kell, csak a spéci nevű (p...32valami) fájl, ami hbootba belépéskor lefut. Bár sanszos, hogy azért S-Off kell hozzá...
Mondanám, h tegyél fel másik (újabb) rádiót, vagy másik ROMot, csakhát ugye gyári vagy...
Azért kíváncsiságból, milyen rádióverzió van rajta?
[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
válasz sprinter24 #1984 üzenetére
Ha megy rá a custom rom, akkor így is úgyis ugyanaz van: gari ugrik, és mindegy milyen volt előtte!
-
jeni
félisten
válasz sprinter24 #1984 üzenetére
Hello
A haveromnak szintén HTC Incredible S telója van és 2 év gyártóival vette és abban sem volt magyar menü. Ha minden igaz itt vette a telóját.
A Gsmline is két év garival kínálja,de aztán kiderült csak 1+1 év.
Sajnos semelyik magyar GSM boltról nem lehet tudni mikor csődöl be. Én már belefutottam ilyenbe de igaz az kicsi bolt volt de mégis bezárt. A nagyobbak azok nagy eséllyel megmaradnak. A HTC készüléket sem itthon szervizelik hanem kiküldik külföldre- bár a HTC honlapján valahol Kőbányán van a HTC márkaszerviz képviselet.ezért ez sem 100% magyar szerviz,apróbb dolgokat eltudok képzelni,amit itthon cserélnek (hátlapok,előlapok,csatlakozók,stb...)GSMline
Speedshop
Vip Tech
Vip Technika (u.a?)
Fortuna GSM
B-TelÁltalában azok maradnak meg akik több lábon állnak,több szolgáltatást nyújtanak és rendes normális ,boltjuk,szervizük,és ügyfélszolgálattal rendelkeznek,valamint folyamatosan frissülő webes szolgáltatást nyújtanak.
A szoftveres 1 hónap eltolás nem azért van mert egy GSM boltban vettétek és 1+1 év garival,mert annak semmi köze.
Persze az 1+1 év garis lehet,hogy jobb ,mint a 2 év garis,mert ha beázik a teló annak akinek 2 év garival vette vagy leejti és az üvege eltört,akkor ette a fene azt a 2 év garanciát, másképpen ha valaki elcseszi a szoftvert rajta ,vagyis rootolja és ezért meghal a telója akkor se ér semmit a 2 év garancia.
Mindig elsőbbségi piorítás nyer az amerikai,japán terület,utána az európai és akkor jön a ázsiai,más területen-legyen az műszaki és egyéb termékek,ott lehet,hogy fordítva van.
A Motorola Defy és a Defy+ -ra sem adnak mindenütt 2 év garanciát,pedig azt is 2 év gyártóival kinálják. Ja azt még hozzá tenném,hogy ha mégis 2 év gyártói van hozzá,éppen a Motorola szerviz és annak képviselete adta be a kulcsot tavaly,vagy tavaly előtt.
Helyette az újpesten található CORDON ELECTRONICS a szervizük,ahol éppen sokan panaszkodtak rájuk. A Motorola Defy jellegzetes gyári hibája a hangszóró recsegése,vagy elhalkulásuk. A Defy cseppálló és a hangszóró cserével ez megszűnik,mert eleve az előlappal lenne érvényes a vízállóság és azt nem cserélik ott. Talán ha oda megy valaki és nyomatékának hangot ad akkor esetleg,ha nem tudják azzal együtt cserélni ,akkor ráírják ,hogy nem javítható,vagy megy a pereskedés,hogy az a tulajdonosnak nem felel meg,ez a fajta szervizelési módszer,és irány a bíróság. Holott a hangszóró cseréjével a szerviznek garantálnia kell a további cseppállóságot,ahogy a gyártó hirdeti.Boccsi,hogy hosszúra vettem az írásomat.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Maxentius #1989 üzenetére
Erre válaszoltam,hogy nem minden a 2 év garancia
Na akkor nálad még jobb a helyzet bár az adás-vételi papírodon jobb esetben a teló számláján nincs ráírva,hogy eladva S-Off állapotban.Természetesen a gyártói 2 év garancia önmagában többet ér,ez nem vitás.
Ebből kiindulva az,hogy a telója 1 év vagy 2 év garancia van nem jelenti,hogy az 1 év garanciás teló megbízhatatlan és elromlik. Ugyan úgy elromolhat a 2 év garis,és arra is ráfoghatják,hogy a tulajdonos hibájából ment tönkre,holott hiába bizonygatja,hogy neki semmi köze hozzá.
Éppen pénteken volt ilyen infóm egy Samsungról,ahol fényképpel lett bizonygatva a szervizzel szemben,hogy a szerviz tagadja meg a garancia javítást. Rákenték a főnökömre,hogy beázva adta oda a telóját. Holott éppen a Samsung szerviz képviseletnél dolgozom és látom,hogy mi a szitú.[ Szerkesztve ]
-
Echoo
senior tag
Van rá valamilyen megoldás, hogy a gyári 2.3.5 rámenjen a telómra? A windowsos módszer nem nyert.
-
jeni
félisten
Kizárólag akkor megy ez ha a telód S-On állapotban van, bökkenők nélkül megteheted utána frissítést a telódra. Ahhoz persze 100% legyen az aksid de legalább 75% töltöttsége legyen az aksinak.
Ha gond,akkor vidd a boltba ahol, vetted és ott megteszik neked ingyenesen,ha szoftveresen nem nyúltál bele.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
-
Echoo
senior tag
S-on.
-
Echoo
senior tag
Jeni fórumtárs írta, hogy az övé ázsiai, és dec.30-án az övé frissült. Az enyém vajon miért nem lát frissítést?
-
sprinter24
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs