Hirdetés
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.sebi
őstag
Sziasztok....tisztelt htc incredible s tulajok........ausztriaban vagyok eppen es egy kollegam eladna nekem egy ilyen kutyut....gyarilag fuggetlen makulatlan allapotu eme telefon ...de az araval nem vagyunk tisztába.......ezert kernek egy beárazást....illetve kerdezném még hogy valami rejtett hiba ennel az eszkoznel szokott e lenni....illetve várható e rá hivatalos android 4.x friisites.....eseteleg par általános tapasztalattal megtudtok e dobni......tudom tudom olvass vissza de szorit az idő.... Előre is köszi a turelmet es a segitseget.......
Új hozzászólás Aktív témák
ma Barcelonában bemutatták, máris megvásárolható. Nem is csoda, mert a fejlődésnek nincs sok jele, bár tény, hogy ettől még igen jó kis gép.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest