- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
+1
Legjobb mikor haverom elkezdte bizonygatni, hogy az S5 milyen faxa teló.
Mondom csak megnézem már azt a csodát.
Elkezdem nyomkodni látom lassan reagál, mondom csak rákérdezek... jön a válasz, hogy biztos vírusos a teló
Jólvan elindítom a kamerát kiírja, hogy a kamera alkalmazás leállt. Megpróbáltam még 2-szer ua. eredmény.
Erre jön a válasz, hogy ilyenkor újra kell indítani
Na én itt fogadtam meg, hogy nem nagyon hiszem el amit írnak hogy milyen faxa teló, mert ez a srác is ezt mondta, én meg földhöz vágtam volna ha ilyet csinál egy "prémium" teló.
Én még nem csalódtam a hTc-be és sokan így vagyunk szerintem ezzel. -
600700
senior tag
multiwindow de olvass már vissza...
Már leírtam a vita hevében fel lett cserélve a multitasking szóval.Én elismertem ezt. De azért a multi window is valamilyen szitű multi tasking. De igaz hibáztam.
Tudod az elvakult HTC fanokkal van a baj.Azt persze mar nrm emeled ki hogy valaki szerint xsak a 10 en van multitasking.vagy valaki szerint az m8 an jobban megy mint egy másik mai flagshipen..es nem reccsen meg a masik flagship ...lehet van egy hibas peldanyotok ...
Van baj a te fejedben is mar ne haragudj meg. Lezartuk a temat de nem birod ki es megint egyoldaluan emelsz ki dolgokat....
A másik ur s5 emleget az egy f*sketrec. Ne jojjunk mar ezzel. M8 is mai szemmel egy hulladek ujratolt stb. De maradjunk mar a 10 nel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest