- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos igazad van, a minap filmeztem az i5sel aminek lent van a hangszórója, katasztrófa ha az ujjamat mögé raktam picivel szebben szólt a magas, de ha nem volt ott semmi elveszett a hang, elleneben az m9 a csúcs, imádok filmezni rajta, gyönyörű hangja van, szebb mint az m7, persze ezt is szerettem.
-
Obyboy
addikt
Nem tudom. De gyakorlatilag mindegy, hogy milyen néven adja ki egy cég a készülékét. Persze jó dolog ha van benne némi következetesség mint ahogyan pl a Samu és az Lg is számozza a zászlóshajókat. Viszont szerintem a Sony-t nem húzza ki a szarból, hogy a Z-t lecseréli X-re. Tehát ha a HTC a szokásokkal szembe menne és a számok helyett az ABC betűivel nevezné el az aktuális csúcskészüléket az sem befolyásolná a vásárlási statisztikákat. Aki megvásárolja az adott készüléket az nagy valószínűséggel elolvas pár tesztet vásárlás előtt és tudja, hogy milyen ár/érték arányú készüléket vesz (tisztelet a kivételnek) így a készülék tudása esetleg kinézete lesz a döntő vásárláskor nem pedig a típusazonosítója.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Evan Blass szerint minden jel arra mutat, hogy a One M előtagot elhagyja a HTC.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest