Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sajnos igazad van, a minap filmeztem az i5sel aminek lent van a hangszórója, katasztrófa ha az ujjamat mögé raktam picivel szebben szólt a magas, de ha nem volt ott semmi elveszett a hang, elleneben az m9 a csúcs, imádok filmezni rajta, gyönyörű hangja van, szebb mint az m7, persze ezt is szerettem.
-
Fejvadi
nagyúr
Nem a név a lényeg.
-
Wapmester
senior tag
érthetetlen, hogy miért nem csináltak neki, egy ütős dizájnt, de ráálltak erre az A9 formára és gondolom egy jó darabig ezt fogják tolni az emberek arcába kisebb módosításokkal
(#42) judas13: ezt én is így gondolom, a boomsound volt a HTC egyik legjobb ötlete, lehet ez már nem vonzza az embereket, ezért nem tart már rá igényt a HTC...
-
judas13
addikt
válasz
Wapmester #36 üzenetére
/M7 van a családban/
Megbocsáthatatlan BŰN ha a HTC egy olyan dolgot- BoomSound - hagy ki a telefonból ami évek óta már mondhatni a védjegyévé vált és ezt - joggal - alapnak is ítélték meg a felhasználók, tesztelők az összehasonlítások alkalmával!!
Nem beszélve ezekről a hibrid pld a Samsungra stb hajazó mostani megoldásokról.
Egyéniség elvesztésében jelesre vizsgázott!Számomra így egyértelműen elúszott a hajó..
-
fairi
őstag
válasz
Wapmester #36 üzenetére
Az A9 hátulról iphone-nak mondható elölről meg samsungnak. HTC 10 na talán kicsit htc-esebb lesz. Uj előlapot azért tovább lehetett volna gondolni...
HTC One-nal létrehozott egy egyedi formát, amiből még másoltak is mások, most már kirúgták az összes tervezőt?
Ahogy most áll se geek telefon (az lesz a csúnyácska G5), vagy népszerű divatokostelefon (S7 edge) nem lesz. Semmivel nem fog kitűnni, csak a név és mellé társult emlékek segíthetnek rajta vagy a jó szolgáltató szerződések, akciók... -
Matada2.3
veterán
Nem annyira számít a név, annál inkább, hogy mit fog hozni.. Derűsen látom a 10-et so far.
-
Wapmester
senior tag
még mindig a HTC a legpörgősebb ez tény,próbáltam már többször, viszont vedd figyelembe a késleltető animációt is a menüpontok megnyitásánál a samsung esetén, de az is tény hogy sokkal pörgősebb lett a samsung a legújabb frissítés után, igazából az a baj, hogy annyi funkcióval pakolják tele, hogy az már a felhasználói élményt rontja le
-
-=Ghost=-
őstag
Sense vs LagWiz.
Tudom, minden évben elmondják minden tesztben, és minden tulaj esküszik, hogy az övé nem lagol, mégis amikor összehasonlítom a sajátommal, lassú.
Utóljára s6 edge volt a kezemben, még egy appból home gombbal kilépés is erezhetően lassabb pl.De feketében nem is néz ki annyira hányás módon az (m)10 mint fehérben. Még a végén veszek egyet...
A stereo hangszórók lehagyása életük legnagyobb hülyesége.
Kissebb így sem lett a kijelző alatti/feletti terület, az ujjlenyomat olvasótól én nem vagyok oda meg vissza, a fizikai home gombtól pedig egyenesen a hányinger kerülget.Tulajdonképpen ugyanaz mint a samsung, csak sense van rajta. Ha pedig csak ennyi a különbség akkor nem fogok sokat gondolkozni, melyik kell. Bár én kifejezetten örülnék ha maradnának egy jó sLCD-nél az amoled helyett.
-
Wapmester
senior tag
inkább azt mondanám, hogy HTC A9 elejét kapta persze S7-re is hasonlít, meg iphone-ra is, viszont a hátulja legalább HTC-s lett, fizikai gombokat kapott és végre nincs az előlapon a nagy felesleges HTC logó sávja,USB-Type C lesz benne, jó lesz ez, az A9-et is teljesen rondának tartottam a képeken aztán mikor élőben fogdostam sokkal jobban tetszett, ha a HTC 10 kinézetre ilyen lesz, nem cseszik el a kamerát és nem lesz radiátor a hátlap, akkor sokan fogják venni, viszont baromi nehéz dolga lesz az S7/S7 Edge mellett, főleg, ha kihagyják a BoomSound Stereo hangszórót, ami mai napig az egyik legjobb dolog a HTC-kben.
(#35) bebuci: 6.0.1-el próbáld ki újra az S6-ot, totál folyamatos lett az egész,még a play áruház görgetés is jó lett, tegnap tettem fel, le a kalappal a samsung marshmallow előtt és ez komoly
-
bebuci
tag
Én tutti ezt veszem legközelebb. Volt egy elkalandozásom a Samsung irányába, mert idegesített az M9 bénázása. Ezért az asszony kapott egy S6-ot én meg bevállaltam a note 4 - et. Lehet, hogy a Samu gyönyörű. De állítom, hogy hétköznapi használatban az M7 sokkal jobban működik mint az S6. És a TW nagyon gyenge még az újabb samsung modelleken is. Olyan laggolást, lefagyást vagy programból való kilépést mint az S6-nál a Sensation óta nem tapasztaltam a HTC készülékeknél. A görgetést meg inkább ne elemezzük. A telót én is használni szeretem és nem mutogatni. És jelen esetben arra a HTC és a Nexus modellek a legjobbak. Meg az iPhone. Ezért inkább adok ezért a 10-esért 800€-t, mint bármelyik más androidos telóért. Ha már ennyit kiadok érte, legalább legyen használható. Saját véleményem, nem kell egyetérteni.
-
sipy888
aktív tag
HTC-hez képest ronda és jellegtelen. Ha így fog kinézni, mi szól majd mellette az S7-hez képest? Ugyanaz a hardver, ugyanaz az árazás, hasonló design, ha minden jól megy talán hasonló jó kamera. Várom az érveket...
-
janeszgol
félisten
-
Remélhetőleg kihúzza a céget a jelenlegi helyzetükből.
-
Kasya
nagyúr
válasz
janeszgol #29 üzenetére
Nem a felhasznalok formaljak a telefont, hanem a HTC. A ceg maga donti el, hogy figyelembe veszi a felhasznalok igenyeit, vagy sem... nem nagyon szoktak.
Azonban a telefon dizajna nem csak a felhasznalok szerint kell hogy modosuljon, de a piaci trendeknek megfeleloen is. Meg az Iphone 6s+ is megkapja, hogy vastagok a szelei, mert a konkurens telefonok megoldottak.
Jomagam egyedul a kava miatt nem vettem a korabbi M szeriakat, pedig nagyon tetszetosre sikeredtek. Na jo, a kameran is dolgozhatnanak.
De elhiszem hogy nem mindenkit zavar, de attol meg lathato, hogy sokakat igen. A HTC-nek fel van adva a lecke, oldjak meg... nem lehetetlen. -
janeszgol
félisten
Igen, nekem is tetszik az eredeti design a HTC telefonoknak. Az a szomorú, hogy sokan beleszóltak a kinézetébe, de ezekből senki nem fog soha htc-t venni.
Oké nagy volt a telefon az azonos kijelzőjű telefonokhoz képest, de mostanság meg jellegtelen a kinézete. Mint a többi, úgy néznek ki egyes HTC modellek.
Többen fogják venni őket? Nem! Csak elmondják, hogy végre "helyén" van a S2B ratio és csókolom.Rosszul gondolom?
-
fairi
őstag
válasz
Wapmester #22 üzenetére
Ez a samsung s6 és a htc m9 zabigyereke? Amibe belekevertek egy kis nexus 6P mitokondriumot. (igen már létezik háromszülős gyerek is,aki nem hiszi olvasson utána)
HTC-nek volt egy jellegzetes design-je,főleg az eleje amit senki nem kevert össze semmivel és most lesz egy samsung által kedvelt előlapi kinézet??
Oké, kell ujjlenyomatolvasó, amit két helyre lehet tenni hátlapra, vagy előlapra a home gombba. Utóbbi megoldás miatt feláldozták a híres hangszórókat most?Valszeg tuti jó telefon lesz, fan-ok megveszik,de az átlag hamarabb fog venni samut vagy lg-t. Régen mikor a TW egy kalap kaki volt akkor a sense volt a megváltó, már a tw is használható és talán a sense név is megkopott az évek során.
nagy rom mániások se biztos erre fognak cuppani, az s-off fizetős és elég macerás.Lg jelenleg talán a legbarátságosabb...
A jó az ár az egyetlenegy esélye (főleg nálam)...
-
Halkow.
senior tag
Semmi gond nem volt az m9 formavilágával csak sokan annyira túllihegték ezt a káva dolgot, hogy most „sztereó BoomSound hangszórókat száműzheti a HTC „ remélem, ez csak kamu mert akkor nagy hibát követhet el szerintem.
-
Xaels
félisten
A render képeken gyakorlatilag egy M7 burokba tolt A9 előlap csak kicsit túltolták az éleken a lecsapást. Ja nem egészen erre gondol(t)unk... De majd ha hivatalosan bemutatják esetleg kézbe vettük valahol-valamikor akkor majd meglátjuk milyen is valójában. Egyelőre ezt nem tudom hova tenni, bizonyos dolgok tetszenek, de vannak amik ugyanannyira nem.
-
Wapmester
senior tag
ez ütős lesz
szerk: Jah bocsi, már linkeltétek
-
Steve1207
veterán
A háta kimondottan tetszik, előlap olyan furcsa, főként a fekete szín miatt, ahogy említettétek. Szerintem ez ütős lesz, megvan az esély a fentebb lépdelésre, bár pont kiesek egy darabig a HTC táborból.
-
Csak 2 perccel.
#13 saiyajin :
Biztos jó sok minőségi telefonod volt.
Próbálj ki egy HTC-t és majd megérted miről beszélnek azok akik nem szívni akarnak a telefonnal,hanem használni.
Feketében sztem sem a legszebb látvány.
Viszont az ezüst és a fekete előlap,az nagyon rendben van.#15 Tomi_Ohl :
Ezzel az aláírással szeretnél véleményt mondani egy HTC-ről ? -
jacis
nagyúr
Várom. Biztos jó teló lesz.
-
Tomi_Ohl
veterán
A render képek még oké, de itt a fenti kép alapján borzalom...
-
Xaels
félisten
[link] itt van pár új kép is.
(#11) akoska07 megelőztél
-
-
Márko88
aktív tag
Vàrom nagyon, remélem "komolyabb" lesz ès lesz benne vàltozàs..nem úgy mint M9-nèl. Hajràà
-
bakosszabolc
tag
Mind1 hogy hívják...Csak üssön
-
Obyboy
addikt
Nem tudom. De gyakorlatilag mindegy, hogy milyen néven adja ki egy cég a készülékét. Persze jó dolog ha van benne némi következetesség mint ahogyan pl a Samu és az Lg is számozza a zászlóshajókat. Viszont szerintem a Sony-t nem húzza ki a szarból, hogy a Z-t lecseréli X-re. Tehát ha a HTC a szokásokkal szembe menne és a számok helyett az ABC betűivel nevezné el az aktuális csúcskészüléket az sem befolyásolná a vásárlási statisztikákat. Aki megvásárolja az adott készüléket az nagy valószínűséggel elolvas pár tesztet vásárlás előtt és tudja, hogy milyen ár/érték arányú készüléket vesz (tisztelet a kivételnek) így a készülék tudása esetleg kinézete lesz a döntő vásárláskor nem pedig a típusazonosítója.
-
atike
nagyúr
Kíváncsian várom... Hátha. Előlapi olvasó? Ajjajj.
-
ricinus13
senior tag
Az ára meg majd 500k lesz
-
szupermacs
veterán
Nem tudom mit számít egy név megváltoztatása, de ennek több értelmét látom, mint az M után sorszámokat pakolgatni. Egyszerűbb és könnyebben megjegyzi az átlagos felhasználó is. Ez gondolom mind csak a marketing miatt történt.
-
Jöhetne már....
-
törölt tag
Még szerencse, hogy nem a HTC M8 előtt lépték meg. Ha nem lett volna drága, a brit fun factor miatt biztos olyanom lett volna.
-
judas13
addikt
Ezt most miért is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Evan Blass szerint minden jel arra mutat, hogy a One M előtagot elhagyja a HTC.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óra topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Villanyszerelés
- Androidos tablet topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Működő digitális idegrendszert kapott a robotkutya
- One mobilszolgáltatások
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Redmi note 13 128gb
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ független Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB TiTanium Black ! 1 ÉV Samsung GaranciA
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 13 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 180SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM 4 Lapok
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest