Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Hat igen, ez a meret meg az eeePCnel is idealisabb, egy 800x480-as kijelzo ebbe is belefer, intel Atomnak rengeteg hely marad, es ezen a billentyuzeten meg lehet gepelni, kissebben mar nem (en ezen kodoltam C-t, php-t, rengeteget jegyzeteltem eloadast, stb. eloadasra beul, diktafon bekapcs, word+pocketArtist beindit, azt amit kell, bepotyogom, amit rajzol, berajzolom, amit nem ertek, visszahallgatom). Ha ujra beinditanak a gyartosorokat, es friss kernelt raknanak melle, cstn helyett betolnanak egy TFT-t, 56k modem helyett wifit, es kiadnak egy uj modellszammal, siman el tudnanak adni belole meg egy 10-20 millio darabot, ugy, h a hardware gyakorlatilag maradhatna a regi.
-
zdanee
őstag
Nekem is huseges tarsam jo 4 eve egy ilyen masina (ennel kicsit leharcoltabb allapotban), nekem meg fent van egy Pocket Artist, ami egy PS7-nek felel meg (layerek, toolok, minden), ugye erintokijelzovel ez gyakorlatilag egy rajzpadda teszi a gepet, van fent Acrobat Reader 2, calc98, pocketC, felraktam egy Vista Scin-packet, es az elmaradhatatlan Warfare Incorporated-et (starcraft). Hasznos lehet meg a FontOnStorage, amivel a CF-karin tarthatunk jokora betutipus-gyujtemenyt. A legtobb jatekhoz kotelezo a GAPI (DirectX). Hasznos tovabba a ITaskManager, ami az XP feladatkezeloje HPC-re, a JOTKBD, ami egy kepernyobillentyuzet, es a FakeCursor, ami meg egy billentyuzetrol iranyithato eger. Az akku 1500mAh-s, nekem ez 15 ora laza munkat, mp3at, 11 ora netezest, 6 ora filmezest v jatekot tesz lehetove.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest