- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalta
csendes tag
Szervusztok, nincs valakinek véletlenül egy soros kábele ? Vennék ! Egyéb alkatrész is érdekelne...Nem tudom a Jornimat összekötni a pc-vel, ami miatt már évek óta szenvedek...Köszi a segítséget!
-
tolts.hu
őstag
Hali, erre lehet valahogy 3G sticket / modemet csatlakoztatni?
-
jocek13
tag
bocsika nem bizti hogy mindenki tudja a dokkolón kétféle aljzat van ha nincseg az erdeti szinkronkábel akkor a másik alzat egy sima nyomtató usb kábellel csatlakoztatható és tökéletesen szinkronizál bizony
-
-
jocek13
tag
hurrá holnap lesz egy ilyen kis csodám wifi kártyával együtt ha van valakinek hasznos ötlete progik beállitások stb stb azt szivesen veszem
-
zolikaDB
veterán
válasz
david->off #33 üzenetére
Davidoff! Most te árulod az aproneten a Jornadád?
-
david->off
tag
Üdvözlet!
Szükségem lenne egy ilyen szerkezetre. Mikor megjelent az ára miatt nem engedhettem meg magamnak, aztán később a laptopok rabja lettem. De most megláttam és megdobbant a szív...Tehát akkor aki tud eladót (minden tartozékkal, hibátlan működésü és lehetőleg szép esztétikáju készülékek érdekelnek csak), az írjon, legyen olyan jó!
-
Biokill
újonc
azért a warfare-nak szerintem nem sok köze van a starcrafthoz. Inkább Dune feeling!
Amúgy nagyon tetszett az írás. Nekem is van egy kis Jornim! És imádom. Sajna vagy 2 hónapja nem kapcsoltam be. De holnap be fogom!A Jornada felirat csúnyán meg volt kopva mikor vettem. Ezért fogtam és levakartam a maradék ezüst festéket, és polír koronggal gyönyörűre políroztam. Nagyon egyedi és nagyon szép!
-
-
-
Ygg
senior tag
8 éves vas létére ez egy csoda.
Lenne igény ilyenre, és jobban lehetne kihasználni, mint az EEE-t.
Így marad a PDA... -
-
domi007
őstag
Gyönyörűűűű gép!
Nagyon szép!
Kész, ennyit tudtam most mondani.DOMy
-
Pisztillus
senior tag
Szia!
Így van, tényleg jó a minősége. Másrészt a hang "erejéhez" állítja a felvétel erősségét, így még a terem másik végén lévő vitára is képes bizonyos mértékig ráfókuszálni. Nekem nagyon sokat segített.
Jó kis gép ez, tényleg kár, hogy nem fejlesztették tovább.
Még mielőtt el nem felejtem, gratulálok a cikkhez, kellett már egy ilyen!
-
válasz
Pisztillus #24 üzenetére
igen nagyon jó diktafonnak, jó minőségben lehet vele fel venni...
-
Pisztillus
senior tag
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyenem. Egy kis hibája van: a PCMCIA aljzat egyik tűje letört, ezért itt semilyen kiegészítőt nem ismer fel. Amúgy én diktafonnak használom, nagyon bevált. A legutóbbi közgyűlésen simán felvett 200 percnyi anyagot egy 1GB-s CF karira.Ha esetleg valaki tud egy szervizt, ahol megjavítják a picimaci aljzatot...
-
-
Nem tudom milyen hülye piaci felmérés szerint nincs már igény billentyűzetes vackokra... Nekem egy időben kellett volna útközben gépelni, és hát a revo billentyűzete nem volt arra a legjobb... Sztem ma is lenne igény az ilyen cuccokra, aki meg kitalálta hogy nincs rájuk, az írjon meg egy hosszabb levelet vagy óravázlatot egy PDA-n...
-
zdanee
őstag
Hat igen, ez a meret meg az eeePCnel is idealisabb, egy 800x480-as kijelzo ebbe is belefer, intel Atomnak rengeteg hely marad, es ezen a billentyuzeten meg lehet gepelni, kissebben mar nem (en ezen kodoltam C-t, php-t, rengeteget jegyzeteltem eloadast, stb. eloadasra beul, diktafon bekapcs, word+pocketArtist beindit, azt amit kell, bepotyogom, amit rajzol, berajzolom, amit nem ertek, visszahallgatom). Ha ujra beinditanak a gyartosorokat, es friss kernelt raknanak melle, cstn helyett betolnanak egy TFT-t, 56k modem helyett wifit, es kiadnak egy uj modellszammal, siman el tudnanak adni belole meg egy 10-20 millio darabot, ugy, h a hardware gyakorlatilag maradhatna a regi.
-
macikos
addikt
Ez a gép egy legenda. Gratulálok hozzá. Szép állapotban van. Vigyázz rá és nehogy megválj tőle.
Kár, hogy már nem viszik tovább ezt a vonalat. Számomra egy arany középutat jelentene, ha piacra dobnának egy ilyet GSM modullal, erős procival, stb., a mai technikai elvárásoknak megfelelően.
Ami pedig a legfontosabb és nem szabad róla megfeledkezni, hogy ez a gép még szép volt! Ez a markáns, szögletes, kemény, rendkivül elegáns külső igazi 90-es évek beli, férfias kinézetet adott neki. A mai telefonok és velük együtt a tervezők a fasorban sincsenek.
Egyszer még beszerzek egy ilyet.
Tejes pompájában a Jornada 720: [link]
-
igy van.. kell hozzá driver...
De a pár éves cuccokhoz lehet letölteni hozzá, sőt a régebbi 10mbites lan kártyához meg az első 11mbites wlan kártyához nem kell driver...
deee elvégre egy 8éves cuccról beszélünk...
Kicsi utána járással simán be lehet szerezni a legjobb cuccokat hozzá -
-
-
-
Grisa_kvr
tag
Jornada 720? Egy MobilePro 900-hoz képest ez is kutya.
"A gép bal oldalán található a PCMCIA foglalat bizony ám, mert ennek a kütyünek ilyenje is van, na PPC-sek ezt csináljátok utána!!!"
Ipaq 3xxx pcmcia kabát. -
-
Dare2Live
félisten
én akkor lepödtem meg amikor kiderült, hogy 8éves.... uhh, szuper kütyü.
-
-
-
Magyar nyelvben köznevet NEM írunk nagybetűvel, kivéve mondat eleje.
Tehát pl. "A Gombok..." - ott a gombok az kisbetű, mert ők a gombok a billentyűzeten, nem pedig A Gombok Akik Megváltoztatják A Világot, vagy hasonlók.(Ez nem csak neked szólt, rengetegen írnak ilyeneket az írásaikban :/ )
Amúgy tetszik a gép, nem volt még a kezemben, de elfogadnám az S5-ös Psion helyett - sokkal többet tud.
-
-
zdanee
őstag
Nekem is huseges tarsam jo 4 eve egy ilyen masina (ennel kicsit leharcoltabb allapotban), nekem meg fent van egy Pocket Artist, ami egy PS7-nek felel meg (layerek, toolok, minden), ugye erintokijelzovel ez gyakorlatilag egy rajzpadda teszi a gepet, van fent Acrobat Reader 2, calc98, pocketC, felraktam egy Vista Scin-packet, es az elmaradhatatlan Warfare Incorporated-et (starcraft). Hasznos lehet meg a FontOnStorage, amivel a CF-karin tarthatunk jokora betutipus-gyujtemenyt. A legtobb jatekhoz kotelezo a GAPI (DirectX). Hasznos tovabba a ITaskManager, ami az XP feladatkezeloje HPC-re, a JOTKBD, ami egy kepernyobillentyuzet, es a FakeCursor, ami meg egy billentyuzetrol iranyithato eger. Az akku 1500mAh-s, nekem ez 15 ora laza munkat, mp3at, 11 ora netezest, 6 ora filmezest v jatekot tesz lehetove.
-
Gonosz15
aktív tag
Nekem tetszik ez a kis gép
Főleg az AGE miatt -
concret_hp
addikt
a nevemet címemet azért leszedtem volna a képről a biztonság kedvéért
(amugy nem olvastam el, mert kóma vagyok, de tlaán egy kcisit kevesebb kép is elég lenne
)
-
Előfordulhat hogy vannak benen helyesírási hibák, így arra kérnék mindenkit, akinek szúrja a szemét, kérem ne azt mondja hogy tele van hibával, hanem hogy hol és mi a hiba és természetesen javítom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest