- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
sad_Vamp #158 üzenetére
Én is Linuxot használok, otthon is és munkára is. Otthon azért mert nem is kell több ingyen vagy amire igényem bőven kiszolgál.
Munkára meg mert megszoktam, szóval nem én vagyok az akit meg kell győznötök arról, hogy minek a Windows.Amúgy ez a business class laptop is egy nagy humbug az utóbbi időben. A különbség tényleg annyi szokott lenni a legtöbb gyártónál, hogy matt a kijelőz és rondább a müanyag, jobb esetben adnak valami extra szerviz/csere garanciát is.
Szerintem nem így van, de ne menjünk bele nem Business topik ez. Te a 150 - 200 000 F-tos kategóriáról beszélsz, de felső kategóriában nem igaz amit állítasz.
Ahol már van dock lehetőség azok már igen komoly és borsos árú business gépek, nem tudom más cégeknál hogy van, nálunk nem igazán jellemző hogy egy bizonyos összeg fölé menjenek.
Pontosan így van ez Magyarországon, ahogyan írod, ezt mi is így tapasztaljuk. Viszont vannak cégek nem feltétlenül Magyarországon, ahol befektetnek komolyabb termékekbe is.
(#160) access_denied
Látom a sötétség felütötte a fejét megint. De ne ragozzuk, mert szerintem Te kb kiindulsz a matyi BT-ből, de vannak olyan helyek, ahol nem így gondolkodnak, tudod, szigetelt épület 3g se be se ki. De gondolom nem láttl még ilyet ugye? Nem baj, csak ne fikázz ha valamihez nem értesz, mert ugyan a magyar öntudat előjött de az nem elég tudod...
Van az integrátor tudod mi az ugye?
Amúgy a VMware infra magától nő nem kell sehol kiépíteni tudod. Na akkor a kérdésemre nem sikerült látom válaszolni,cserébe a troll faktor magasan jár.
-
válasz
sad_Vamp #150 üzenetére
Megint az a kérdés, hogy kinek?
Ahogy említettem, egy DJ-nek alma, otthon, utazás közben filmezni, netezni tök mindegy, de egy vállalati környezetben Win. Nem igaz, hogy mindenki alma áron adná a termékét, az igaz, hogy van egy sáv, amiben a gépek ennyibe, egy másikban annyiba kerülnek. Szerintem arról kellene inkább leszokni, hogy az almát egy külön világnak tekintjük. Ha nem így teszünk, akkor megvan a helye és bár státusza miatt drágább a társaknál, a felhasználás területe határozza meg, hol jobb vagy rosszabb alternatíva a Wines laptopoknál.
-
hallador
addikt
válasz
sad_Vamp #150 üzenetére
Csak ezzel az érvvel egy probléma van. Ha 15 000 gépre nézed, és bejönnek az igények, a csoport szemlélet, a felhasználói igények, a különböző szelekciós kérdések, akkor az alma semmire nem alkalmas ebből. Szóval az alma nagyon jó hobbi masina, de az munkavégzésre alkalmatlan a legtöbb, helyen, és feleslegesen drága is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5430 12. generációs i5, 16GB RAM, 512SSD Kiváló ár/érték
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 gamer notebook - 15-10300H, 16GB DDR4, GTX 1650 Ti (használt)
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest